San Clemente!

Idag hade vi en popup shop i San Clemente. En jättemysig beachtown ca 15 min söderut från vårt hus. Butiken heter Kindred och är väldigt unik. Fina smycken och originella t-shirts.

Tur att vi är 3 anställda i firman. Allt går så mycket fortare när man ska packa upp och ner. Självklart hjälper ju också Anna till.

Anna älskar att ha på sig Palma klänningen för den är stretchy och så mjuk. Vi bjöd på Champagne och folk kom och gick. Ja det är ju onsdagskväll och det var ju inte superbusy men det var ok ändå.

http://mariamontazami.nu/wp-content/uploads/sites/22/2018/05/img_4929.mov

Så gulliga tjejer som älskade Olivia hoodie and sweatpant set 🙂

Imorgon blir det tävling!!! Kom ihåg mina vita Mr.Clean svampar som jag visade er. Håll utkik!

Kram Maria

Comments 6
 • Katta Ekman

  Hej Maria – vad fin du var i uppsatt hår:) Jag undrar när du kommer till Sverige igen? Har en liten förfrågan om du skulle kunna tänka dig att bli fotad i en rosa stor säck till förmån för barncancerfonden? du får gärna kontakta mig om fler detaljer./Katta

  Reply

 • Kristina F

  Trevligt med pop up ! Hoppas det kom en hel del ändå så de fick en chans att se era fina kläder. Nu ska jag med äldsta hunden till veterinären, dags för ännu en spruta.
  I eftermiddag ska jag hämta två par nya glasögon hos optikern. Emellan det ska jag hinna sola också :))
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Nice att ni har så nära dit..Det ser fint ut i San Clemente..Skojsigt med pop up..Så fint ni har gjort iordning. Bordet med vinet med guld på glas och duk serlovely ut..HHoppas att det kom massor med människor. .Hoppas ni kommer att ha lite kläder med er till Sverige nån mer gång..Enklare att se dem IRL..Kul med tävling..Ha en fortsatt fin dag kraam AnnaN ♡

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Vad roligt med pop up store, ni har ju så snygga kläder och många kommer att tycka om dem. Great work girls !! Ni är dreamteam girls 🙂
  Kul med tävling .
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Det är kul med pop up store. Man blir överraskad och får se lite nytt.
  Vilken fin mage Anna har.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Margareta

  Hej!
  Kul med pop up butik så, då kan ni visa upp era snygga produkter. Dina döttrar är så fina och duktiga på det mesta. Roligt att det kom så pass mycket folk med och tittade och handlade.
  Kram Margareta

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: