Date kväll med svärmor :)

Halloj!

Jag hoppas att allas morsdag blev en succé. Känns skönt att få lite extra kärlek denna dag.

Ikväll tog Kamran min gode man, mig och Betty på en sushi middag. Vi hade en mycket trevlig middag och vi åt allt från färsk fisk som smälte i munnen som tex lax, yellowtail, bluefin tuna och vanlig tonfisk till friterade grönsaker. Gott som tusan.

Idag måndag är det helgdag här i USA. Vi firar Memorial Day där vi tänker på och minns de fallna kvinnor och män i alla krig som USA har medverkat i.

Denna dag firar vi genom att spendera tid med familj och vänner. Oftast är man ute i trädgården, parken eller vid beachen och grillar god mat, spelar spel osv. Vi kommer att ha en stor bjudning här med våra nära och kära.

Kram Maria

Comments 6
 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Vi satt extra stor fin bukett på mammas grav, jag saknar min mam väldigt mycket. Mysigt att ni hade en god middag ute. Lycka till med stora bjudningen idag
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Mysig med en liten datenight med Kamran och Betty.
  Jag firade som sagt inte Mors Dag igår, som du vet.
  Men sent inatt kom vi fram till vårat hotell, efter 4,5 tim försening. Satt dock i planet över 7 tim, inte alls bra för min kropp =(
  Lycka till med den stora bjudningen ikväll.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Vilken fin mamma dag du och Betty har haft..Jag kunde inte fira min mam, hon är för långt bort tyvärr 🙁
  Idag blir det ett besök till hamnen..Så mysigt att sitta där en stund..Lycka till med den stora bjudningen ikväll Kraam AnnaN ♡

  Reply

 • Anki

  Hej Maria!
  Båda sönerna kom ihåg mig på mors dag så jag blev lite firad. Min egen mamma gick bort för många år sedan men jag sände en tanke till henne.
  Lycka till med bjudningen.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Margareta

  Vilken härlig middag ni var ute och åt, låter supergott. Alltid roligt att gå ut och äta. Man slipper ju disken och får sätta sig vid dukat bord. Känns härligt lyxigt att få bli serverad och så inga bekymmer.
  Sände kärlek och massor av blommor i tanken till min älskade Mamma som är i himlen. Saknar henne så mycket trots att det är 9 år sedan hon lämnade jordelivet. Bjöd henne alltid på mat och så fick hon någon lite present på Mors dag.
  Kram Margareta

  Reply

 • Kristina F

  Vi hade ett bra firande 🙂
  Din svärmor och du åt mycket gott vad jag förstår. Härligt att ha henne hos sig och umgås.
  Här händer inte mycket idag, tar hand om opererade hunden. Ska leta fram kläder åt sonen som ska på bröllop på fredag. Jag får rycka in och stryka skjorta och putsa skor.
  Kramiz Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: