Morsdagserbjudande från Kökets Box!!

I samarbete med Kökets Box har jag ett kanonerbjudande till er! Perfekt present till dig själv, till din mamma eller någon annan grym mamma som förtjänar massor av goda nyheter som nu kommer ut i affärer runtom i Sverige! Vem vill inte vara först med att prova dessa nyheter?

Jag blev själv överlycklig för min box, och passade såklart på att önska min mamma Anita Glad Mors Dag med en prenumeration till henne! Fram till 27/5 kan ni beställa 3 boxar till priset av 2! (Ni sparar 129kr och får produkter till ett värde av ca 570kr!) Man får en box i månaden med hemliga produkter, så det passar ju extra bra som en present eftersom denna present fortsätter att överraska!

KLICKA HÄR  för att komma direkt till hemsidan där ni kan beställa. Glöm inte att ange kod ”MARIA3” när ni beställer för att ta del av rabatten!

Boxen kommer med ett personligt presentkort där ni kan skriva en hälsning till personen ni skickar boxen till och den kommer fint inslagen så det känns extra festligt!

Jag kan inte visa er hela innehållet eftersom vi inte vill förstöra överraskningen, men jag kan visa er 1 liten sneakpeak 🙂 En spännande ny dryck som heter ”Caliente” och är lite spicy! Yum!

 

Och så vips så är presentletar-stressen över inför mors dag!! KLICKA HÄR för att komma direkt till beställningssidan! Detta erbjudande (Köp tre betala för två boxar) gäller fram till den 27/5! Ange kod ”MARIA3” vid utcheckning!

Kram Maria

Comments 5
 • Karin M

  Hej Maria!
  Det är skoj med dessa boxar, jag har provat lite olika de senaste åren, det blir lite som julafton varje gång boxen kommer hem =)
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Det skulle vara kul att få för lilla mamma ♡ Hon är värd alla fins presenter i världen ♡ Tack för tips och fint erbjudande. .Ha en fin dag kraam ♡

  Reply

 • Kristina F

  Det är trevliga boxar med skojigt innehåll. Tack för erbjudandet !
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Malin

  Hej Maria ’
  Tack för erbjudandet, vad gulligt 🙂
  Roligt med lite överraskningar,och det passar dem flestas kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Margareta

  Tack snälla fina Maria 💖 för allt spännande och fint du fixar för oss. Ska gå in på deras sida och läsa lite mer, så blir det nog några boxar.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: