Sista bördan :/

Halloj!

Börjar ni förbereda inför Morsdag? Bjuder ni in eller går ni ut och äter något gott? Brunch eller middag vad föredras 🙂

Jag är ledsen att jag håller er busy med mina kudd och puff tankar. Tyvärr ger jag inte upp förrän det känns väldigt nära till satisfaktion. Eftersom jag byter ut kuddar 2 gånger per år (sommar och vinter) så vill jag ändå kunna återanvända vissa saker som tex the inserts för alla kuddfodral.

Okej så idag gick jag tillbaka till World Market och jag skulle kunna jämföra den butiken som Indiska butiken som vi har i Sverige. Nu vet jag inte om Indiska har möbler men det är ungefär den stilen. Det erbjöds ett stort antal puffar och jag ville inte köpa något dyrt eftersom jag vet att stilen kommer att ändras runt jul eller till nästa vår/sommar.

Vad tycker ni om det färdiga resultatet?

Ganska härligt bonusrum med egen toalett och dusch för kompisar och gäster. Jag är nöjd och imorgon kommer Nicho hem och han kommer att gilla en ny fräsch sommarlook.

Väldigt speciellt med den svarta kolstenen som jag plockade i Hälsingland när jag var liten när jag var och badade i sjön. Jag gav stenen till min morfar och sa att en dag kommer den att bli en diamant. I alla år satt den på samma plats i köksfönstret. När min morfar gick bort så fick jag tillbaka min värdefulla kolsten. Nu ger jag den till Nicholas och hoppas att den förvandlas under hans livstid 🙂

Karin M vad tusan hände? Skrämmande med en hårtork som börjar brinna. Är du okej det måste ha blivit lite utav en chock och sedan magont på det! Ugh jobbigt ja hoppas att du hade en bättre dag idag 🙂

Kram till er alla, Maria

Comments 13
 • Anki

  Godmorgon!
  Det blev fint med två puffar, jag erkänner att jag hade kanske lite fel 😉
  Verkligen fint bonusrum Nicho har fått. Perfekt när kompisar hälsar på.
  Roligt att du för traditionen vidare med kolbiten som kommer att förvandlas till diamant även om det kommer ta lång tid 👍 😉
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Jag gillar rummet, det är ljust och somrigt med de nya kuddarna. Nice med eget badrum. Berätta gärna sedan vad Nicho tyckte…
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Jag tycker det blev snyggt och mysigt. Perfekt med ett xtra rum. Har Nicholas bytt rum så att han kunde få det ?
  Vad fint med kolsten, fantastisk historia. Blev lite rörd. Tänk att den har inte kommit bort under alla dessa år ? Jättefint minne. Kram Malin mallan❤️❤️❤️

  Reply

 • Camilla

  Hej!

  Det blev jätte Fint med 2 puffar på golvet. Härligt att ha extra gäst rum.
  Lyxigt med ensuit rum inte så vanligt i Sverige.
  Hos mig får gästerna tyvärr sova på golvet då jag bor så litet.
  Mors dag kommer jag att ringa till mamma hon är ute i Spanien och far runt så det blir ingen lunch här inte.
  Nu ska jag se om jag kan boka Elvis biljetter då han kommer till stan på lördag fast på filmduk då! Hans musiker är ändå live.
  Trevlig dag.
  Kram
  Camilla

  Reply

 • Camilla Wikström

  Hej Maria!
  Det blev jättefint med 2 puffar i det härliga och ´ljusa rummet. Fin historia om kolstenen sådant är alltid kul.
  Kram Camilla Wikström

  Reply

 • Karin

  Det blev ett feminint och fräscht rum, och väldigt beige, får hoppas sonen gillar det. Synd att du inte tar upp någon färg från mitt sommarfagra Hälsingland. Falurött som i husen, blåaste blått som i sjöarna, skogsgrönt, eller lila som i syrenerna som blommar nu i Bollnäs.

  Reply

 • Kristina F

  Det blev bra. Det viktigaste är att sonen blir nöjd:)
  Vi kommer både bjuda in och gå ut på Mors dag. Det blir firande ggr 2.
  Åhh kul med kolstenen. Då får vi hoppas att Nicho tar väl hand om den, så som du gjort.
  Min minsta hund har fått livmodrrsinflammation och ska opereras på måndag.:(
  Hon är bara 4 år.
  Solen fortsätter lysa och det blir en stund i solen nu med.
  Ha en fin dag!
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Ja fy vad läskigt det var, ja jag blev både rädd och lite chockad.
  Idag får vi hoppas det blir en bra dag.
  I år blir det inget firande alls på Mors Dag, vi åker ju till Mallorca då, men jag kommer ringa min mamma före och önska henne en fin mors dag.
  Jag tycker det blev jättesnyggt i Nichos extra rum, vilket mysigt rum. Kommer han hem på sommarlov nu?
  Så fin berättelse om kolstenen och så skoj att den finns kvar efter alla år. Du får säga åt Nicho att vara rädd om den.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  På morsdag ringer jag lilla mamma och skriver en fin hälsning på fb med någon fin bild till..Helst hade jag ju hälsat på med en fin blombukett, men det är för långt bort..
  Så mkt fint det verkar finnas i den butiken. .Jag är glad att du köpte två puffar som du tänkte..Rummer ser jättefint och trevligt ut..Bra gjort ♡ Så fin berättelse om kolstenen..Verkligen fin ♡Ha en fin dag kraam AnnaN ♡

  Reply

 • Britt

  Hej Maria❤️
  Det blev jättefint hos Nicholas.
  Vad underbart med kolstenen.
  Vi är på väg till Karlstad. Neurologmöte. Ska bli kul🧠
  Allt gott!
  Kram Britt🌸

  Reply

 • Jeanette Nyman

  Hej Maria

  Fint du har inrett det med alla nya kuddar det blev fint med den ljusa nyansen.

  Kolstenen hade en fin historia.

  Hälsningar från soliga Stockholm
  Kram Jeanette

  Reply

 • Margareta

  Blev supersnyggt och sommarfint med de ny kuddarna och puffarna. Så härligt med ljust nu i sommartider.
  Brukade alltid bjuda Mamma på middag, ja även Pappa då. Någon liten present med. De var verkligen värda att firas, mina supersnälla och fina föräldrar. Nu blir det blommor till kyrkogården istället, så det känns tungt. Försöker minnas allt det fina.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

 • silvia

  fint still och so fint story about that rock! The hope is all we have

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: