Hemma igen!

Hejsan från min sida av atlanten!

Nu har jag kommit hem igen, och det är alltid så kul att komma hem och se hundarna som blir sååååå glada när vi kommer infarandes!

Ett nytt husdjur kanske? Haha, nej denna fina fågel råkade flyga in av misstag, den var nog lite förvirrad först men flög sen hem till sin familj igen.

Ja, och vad håller jag på med? Redan igång och ändrar om i huset här hemma! Nu ryker två mattor; den som var här i Tv-rummet och även min matta i första rummen när man kommer in i entren. Det känns skönt och luftigt, vad tycker ni?

Jag slog även på stort och tvättade alla sminkborstar så de känns som nya nu! Håller ni inte med om att det är så skönt att organisera, städa upp och göra fint speciellt efter en resa?

Vi hörs snart igen!

Kram från er vän Maria

Comments 9
 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Jag tyckte det stod hej från min sida av altanen..Ja nu är du ända där borta..Nyss var du här med oss på bloggis..Molly och Copper måste ha blivit så glada..Fin fågel i fönstret där..Det är riktig raket fart på dig Maria..Men det är svårt att låta bli att fixa hemma..Det är skönt att få ordning på allt igen när man är hemma..Ha det fint Kraam AnnaN ♡

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Tack för senast, och välkomna hem igen =)
  Jag förstår att Molly och Copper blev superlyckliga när ni kom hem ❤️
  Jag brukar också packa upp och sortera in allt så fort som möjlig när jag kommer hem. Jag vill tvätta upp allt och plocka tillbaka allt på sina platser, sen brukar vi vädra väskorna innan vi ställer undan dem.
  Idag har jag varit och gjort nya naglar (finns på insta), jag blev så himla nöjd =)
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Vilken fin fågel som tittade in hos er.
  Ska du inte ha några mattor alls där nu? Jag vill gärna ha mattor så nu tycker jag det ser kalt ut.
  Jag får inspiration att fixa hemma med något när jag har varit iväg. Man är väl lite utvilad och kanske fått inspiration från där man har varit.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Härligt att du och Kamran är hemma igen, förstår att Molly och Copper tjuter av glädje att se er.
  Ja visst är det skönt att tvätta av sin sminkborstar mm

  Ha en fin torsdag
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Malin Th

  Hej Maria
  Välkommen hem, jag packar alltid upp allt på en gång även om jag kommer hem sent.
  Roligt att ändra om hemma, jag flyttar också saker och förnyar. På sommaren kan det vara skönt utan matta, men på vintern vill jag inte vara utan.
  Ha en fin torsdag när du vaknar till den.
  Kram Malin Th

  Reply

 • Wenche

  Hei Maria!
  Borte bra men hjemme best, må være godt å være hjemme igjen.
  Er enig med deg Malin Th, tepper må man ha om vinteren, men på sommeren er det fint uten. Det ble lett og luftig, Maria 😊
  Jeg elsker også å ommøblere, min mann blir litt oppgitt av og til 😂
  Ha en fin dag !
  Klem

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Skönt att vara hemma och pyssla lite. Det ör skönt när allt fix är klart. Det var luftigt utan mattorna kan vara skönt nu när sommarvärmen kommer , som vi har längtat.
  Ta hand om er ! Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Kristina F

  Jag är gärna utan mattor , men det är för hundarnas skull. Dem hårar ner kolossalt mycket. Men vi har ändå stora mattor i båda vardagsrummen .
  Vi hade en skata inne en gång , sonen hade inte märkt det och vi var borta en hel helg. Kan säga att den bajsat både här och där. Så det var storstädning av hela huset.
  Jag röjer alltid i ordning, alla kläder brukar vara tvättade inom ett par timmar. Allt ska vara rent efter en resa. Vet en del som kan låta det stå upp emot en vecka, då får jag panik.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Margareta

  Home sweet home, det stämmer verkligen. Så skönt att komma hem igen och sova i sin egen säng.
  Blev fint och luftigt när du tog bort mattor. Kul att förnya lite. Skönt att fixa iordning allt efter en resa, tvätta och kolla all post.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: