Ö-vik :)

Hej på er!

Förlåt att jag inte har hunnit att blogga förrän nu. Det blev så sent igår kväll och det fanns ingen energi kvar i kroppen.

Japp då har man varit i Örnsköldsvik som kallas Ö-vik. Fjällrävens ursprung, polarbröd, och den legendariska hockeyspelaren Foppa.

Höga Kusten eventet blev en stor succés. Kamran var så populär och han var en stor hjälp till mig. Jag demonstrerade 3 vinprovningar med 3 viner som jag själv valt ut och som även säljs på Systembolaget.

Mina egna viner är snart slutsålda och jag har nu varit i vinbranschen i 5 år och det har varit så roligt så vi får se vad framtiden erbjuder 🙂

Det var så roligt att få dela med mig min uppfattning och kunskap om de viner jag demonstrerade. Jag lade in ett och annat skämt och småskojade lite med Kamran. Pratade även någon minut om den nya säsongen av SHF och vår nya fru Anna Anka.

Vi tog så många kort med alla besökare så till slut hängde mungiporna på en enkel nerv haha. Det som blev lite extra kryddigt var ju att alla drack ju alkohol vissa lite mer än andra så till och med Kamran fick fans som han aldrig trodde han skulle få 🙂 Det var en kille som sa till Kamran att han var minsann den mest fantastiska människa han mött i hela sitt liv! Han till och med gav Kamran sin favoritkeps.

Jag fick inte en chans att fota Kamran ugh men ni som kommer på bloggträffen på måndag kommer ju att träffa honom.

Imorgon spelar jag in klassträffen hoppas att det går bra. Ska bli roligt men nervigt att träffa några vänner från mina ungdomsdagar.

Kram till er alla Maria

Comments 9
 • Kristina F

  Fantastiska bilder, så kul att se vad du gjorde för skoj där uppe . Jag är inte det minsta vinkunnig, dricker bara det som är gott :))) Kan tänka mig att även Kamran blev populär, då får du konkurrens nu då . Hihi.
  Idag har jag haft nästan 19 grader varmt, legat i solstolen i flera timmar. Även hunnit med att plantera nya blommor i utekruka .
  Ses på måndag !
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Vilken lyckad dag du och Kamran hade, och spännande med programmet Klassfesten, lycka till med inspelningen

  Ni får ha de så skoj på måndag, jag kan inte komma som jag skrivit tidigare, Vi få ses nästa gång. Hur länge stannar ni i Sverige?
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Det är så vackert uppöver i landet..Så kul att se alla foton..Förstår att det blev lyckat..Kul att Kamran kunde vara med..Kamran är verkligen jättetrevlig..Lycka till med klass träffen imorgon 🙂 Ha det så bra så länge och hälsa Kamran kraam AnnaN ♥♥
  Kristina F min insta krånglar men jag har skrivit till dig på FB..Hoppas du ser mitt mdl kram ♥

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Oj va mycket folk. Fina bilder. Kul att det blev så lyckat och att Kamran fick en fan 😉👍
  Lycka till med Klassträffen.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Maria Jansson

  Halloj,
  Vilken kul dag ni haft och väldigt kul med Kamrans fan 🙂
  Du ska väl inte sluta med dina viner!?
  Kanske göra en champagne 😜
  Vi ses imorgon
  Kram från mig
  Maria J ❤️

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Vilka härliga bilder från Ö-vik, är det kanske någon som brukar kommentera här som är med på någon bild? Hojta gärna till då.
  Lycka Till på Klassfesten, jag gillar det programmet.
  Vad roligt att Kamran också är med i morgon, när vi ses.
  Det där med dina viner får du berätta mer om i morgon.
  Ha en härligt söndag nu allihopa.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Vad roligt med sån fin respons 🙂
  Lycka till med klassträffen imorgon, det kommer gå jättebra !! Ha en fortsatt fin söndag .
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Margareta

  Hej på er.
  Vad fantastiska ni är, ni klarar alla uppdrag. Beundrar dig Maria som höll konferens med vinprovning. Kul att det blev så lyckat och att så många kom.
  Är så ledsen att jag inte kan komma på bloggträffen imorgon. Hade varit så roligt att träffa dig och Kamran och alla andra bloggvänner.
  Ha en jättefin dag imorgon.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: