Tjenixen pixen :)

Ni fattar inte vad glad jag är 🙂 Jag fick en ny bricka och damen som hjälpte mig hälsade så gott till alla mina bloggvänner. Jag fick alltså en sprillans ny inget snack om ”har du kvar kvittot”. Brenda som är affärsmanager är med mig på fotot. Kamran kommer också att bli glad.

Nu sitter jag hos frissan för att äntligen färga mina mörka rötter. Jag har dock inte ett enda grått hårstrå 🙂

Jag kommer att laga all mat själv men kommer Kamran hem i tid så hjälper han till såklart. Jag tycker det är roligt med gäster. Ja jag ska ta kort så ni får se.

Håller med att Sara och Hanna säkert vill ha mer modernt i deras framtida hem. Men finns det hjälp i början med lite möbler hemifrån deras barndomshem så tror jag det blir svårt att säga nej. Dom lägger ju till sin egen snits. Kanske byter ut stolarna, roligare artwork osv.

Kram till er alla Maria

Kristina vad var det för träff du skulle på? Har aldrig hört det ordet.

Comments 8
 • Ellie

  Åh vilken tur att du kunde få en ny bricka! Verkligen snällt av dom! Tror Hanna och Sara skulle älska att få några av dina möbler, din inredningsstil är ju goals för alla åldrar. Inget omodernt med den! Kram vackra du och ha en jättefin helg!

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Wow alltså, vilken tur du fick en ny bricka. Hälsa så gott tillbaka till damen som hjälpte dig.
  Jag tror absolut Sara och Hanna vill ha bordet och stolarna, men som du säger kanske sätta en egen liten touch på det.
  Imorgon ska vi ha kalas för mannen, sen ska äldsta barnbarnet sova kvar här. Det var längesen han sov här nu, så det ska bli så mysigt.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Kristina F

  Scrapträff= scrapbooking.
  Kommer att skapa layouter till mina fotoabum . Använder bara syrafria papper och dekorationer, därpå sätter jag mina foton . Det blir superfint. Min vän äger en sådan butik här i stan och anordnar sådana stora träffar en gång om året. Ett 50 tal kvinnor sitter och jobbar med sina kort.
  Jag gör ju även födelsedagskort och annat pyssel.
  Kommer säkert några bilder på instagram senare under kvällen. 😊
  Vilken lycka att du fick en ny . Den ser så stor och maffig ut. Trodde den var mindre av förra inlägget att döma.
  Är man en stadig kund så brukar det gå bra !
  Nä nu ska jag gå upp och fixa i ordning med så jag kan åka iväg på scrapträffen.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Vad schysst att du fick en helt ny bricka. Kan du inte visa klänningarna som du köpte till Sverige besöket och vad lille babyn skulle få…Så nyfiken haha

  Nu är det lördagmorgon o kaffet framme o jag väntar att nyhetsmorgon kör igång
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Bussigt att du fick en ny bricka. Det lönar sig att vara trogen kund 👍
  Bidrag till möblemang är inte fel när man flyttar hemifrån. Sen byter man vartefter man har råd.
  Nu är det lördag morgon och jag sitter här med morgonfikat. Sen bär det av till gymmet.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Åh vad snällt att hon kunde fixa att du fick byta. Ibland har man tur att träffa den rätte. 🙂
  Det är snyggt att blanda ”gammalt”med nytt i vissa sammanhang så jag tror att det är säkert att någon vill ha era fina möbler. Gråfri zon, love it . Jag har några retfulla som jag bråkar med ….;)
  Ha en fin helg! Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Oj så nice att du fick en ny bricka !! Det är inte så ofta d funkar att man får göra så..Men det var tur att du fick byta..Åh brickan är så himla fin..
  Skönt att få fixa håret..Jag tycker att ni har så fina möbler i hemmet och skulle bli super happy om jag fick ta över dem..Och jag älskar att blanda nytt å gammalt..De kommer nog bli glada att få möbler..Ha en fin dag goa Maria kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Margareta

  Hej fina Maria!
  Det var verkligen en som var rädd om sina kunder som gav dig en ny bricka, jättegulligt av henne. Det blev ett lyckligt slut på spegelbrickahistorien.
  Skönt att bli fin i håret, men du är alltid fin. Skönt att slippa gråa hås så länge som möjligt.
  Tror att Sara och Emma vill ha något från sitt hem, det värdesätter man ju. Kan vara bra att ha något att starta med.
  Kram Margareta

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: