Letar febrilt efter ny båt!

Hej alla mina bloggvänner 🙂

Idag var jag ute och shoppade efter en fin present till Christian och Livs son. Jag är ju nu faster och jag vill bli en god och snäll sådan 🙂 Hittade tyvärr ingen vacker filt som jag tänkte köpa så jag får leta vidare.

Så vad hittade jag? Jo jag hittade bl.a. en jättefin papperskorg av silver designat från någon fantastiskt duktig man. Kommer det bli min papperskorg? Nej detta är min nya ishink med attityd haha!!!

Nej tyvärr har vi inte hittat någon båt ännu. De båtar vi funderar på att köpa finns inte på marknaden ännu de är i produktion. Vi har som vanligt inget tålamod så vi köper kanske ett annat båtmärke men fortfarande ny model.

Äntligen kommer Anna tillbaka imorgon bitti med en Venti Latte från Starbucks och då kommer vi att gå igenom allt inför Sverigeresan.

Kram Maria

Nettan, vad du såg är Hannas henna tattoo som hon har gjort inför Coachella festivalen om någon vecka. Tattoon håller i sig i 10 dagar.

LMU är ett fantastiskt college. Hanna graduated med honors. Nicholas är jätteduktig och älskar skolan. Vi kan varmt rekommendera den. LMU ligger i Marina Del Rey som är ett upscaled område. Tryggt och säkert. Låt oss veta om du vill ha mer info.

Comments 8
 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Så cool papperskorg som blev ishink och vad fint hjärta som hänger på flaskan.

  Tack snälla för svar, håller tummarna att ni hittar en båt. Ok då förstår jag om Hannas tattoo. Vad skoj att det går så bra för Nicholas och att han gillar skolan

  Kramisar Nettan

  Reply

 • Wenche

  Hei Maria,
  Så flott isbøtte!!!
  Blir sikkert godt å få Anna hjem, virker som dere har det veldig koselig når dere er sammen.
  Her har det snødd i hele natt…..kan ikke huske at det har vært så mye snø i april noen gang ❄️☃️
  Har du tenkt deg til Sverige senere i sommer også? Blir vanskelig for meg å reise nå i april.
  Klem Wenche 💞

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Alldeles för fin för att användas som papperskorg, du gjorde helt rätt som lät den bli ishink istället. Det passar den perfekt som =)
  Men åh vad tråkigt att båten ni vill ha inte finns ännu =(
  Igår tänkte jag på Coachella-festivalen, undrade när den brukar vara, så skrev du om den idag =)
  Ha det så gott!
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Anki

  Hejsan!
  Håller med, den passar mycket bättre som ishink 😄
  Vad gäller båten, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge 😉
  Härligt när det går bra för barnen i skolan och att dom trivs 👍
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Vilken jättefin ny ishink..Dem skulle passa här hemma hos mig med..Jag är ju tokig i silver..
  Det man inte letar efter hittar man hihi..Men du kommer nog att hitta någon fin bebis present sen 🙂 Oj då jobbigt att båten inte finns ännu..Undrar om d tar lång tid innan d är klar? Jag hade nog väntat då tills den finns, annars kanske ni kommer ångra er? Nice att Nicho trivs med skolan..Ha en fortsatt fin dag goa Maria..Här blir det lång prommis. .Idag är det mulet väder..Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Vllken fin ”papperskorg” passar fint som ishink. Utfinn dessutom . Roligt att nicho tycker om skolan och studierna. Haha ja ibland har man inte tålamod till att vänta ….
  Så roligt att ni kommer hit till Stockholm och då hoppas jag att vi kan bjuda på fint väder också.
  Ha det fint och krama om Anna / Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Margareta

  Hej fina Maria
  Så vacker ishink. Den kan ju inte vara en papperskorg. Det måste ha blivit fel. Hoppas ni hittar en båt som känns bra för er och passar för era behov.
  Blir bra det då får vi snart veta mer om er Sverige resa. Vill så gärna komma på bloggträffen, var så trevligt sist.
  Kram Margareta 💜 💗 💜

  Reply

 • Lena

  Tack Maria for LMU-info! Vi tyckte mycket om skolan med omnejd, aven om vadret var mulet och trakigt idag! Beach volleyball laget tranade nere pa beachen i Marina del Rey och dar var det ocksa mysigt. Vi far se vad min dotter bestammer sig for… hon har ”scholarship offers” pa manga andra skolor ocksa. Blir det LMU sa kanske jag aterkommer med fler fragor.
  Ar hos aldsta dottern i Newport Beach ikvall… your neck of the woods! Och var faktiskt en svang in pa South Coast Plaza idag ocksa. Blir kul att hora hur det gick med din spegelbricka!
  Ha det sa kul pa din Sverige-resan!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: