Tillbaka till vardagen :)

Hej!

Sitter här i mitt sovrum och pratar med Hanna. Jag har redan varit till mataffären och handlat. Idag är det första vardagen efter allt spännande och roligt filmande.

Mycket som jag funderar på som måste göras bl.a. återuppta gymrutinerna, färga håret, förbereda inför Sverige resan om 1 vecka (11 april-16april), klassfesten osv.

Vad har ni för väder? Det ser ut att fortfarande vara kallt men att solen tittar fram under dagen.

Idag kommer Sara och Diego hit och vi tänkte gå ut och äta lunch.

Anna har ju varit i Cabo San Lucas och semestrat med Clintons familj. Hon kommer inte först hit förrän på onsdag så då vet jag lite mer om bloggträffen i Stockholm.

Kram Maria och tack för era kommentarer. Kul med lyktorna Kristina. Synd att biljetterna var utsålda till min aktivitet på Höga Kusten mässan.

Här ser ni även barnen som går vidare ned deras vardag. Sara och Diego finaliserar slutspurten av att deklarera. Hanna är på väg till ett lyxigt hotel för att överraska hennes pojkvän Rudy på hans födelsedag. Emma kom precis hem från skolan.

Comments 8
 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Va bra då vet man när ni kommer och vilka dagar det gäller :)) Kul :))
  Vilket fint foto på dig och Copper. .Så kärleksfullt Copper tittar på dig..Så fint..Ibland kan det vara skönt med vardag också..Om man inte har långa listor med saker man ska göra :/Vädret är helt ok..Solen har varit framme flera dagar nu..Det blåser lite dock..Fast det är ju här utåt, det ligger nära havet..Nätterna kan vara kalla..Men det ska bli varmare nu i april..Trevligt att gå ut och äta med Sara och Diego..Kommer din mamma vara med på bloggträffen? :))

  Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Nu är det tisdag och vardag igen efter Påsk. Kallt och minusgrader är det fortfarande men det ökar till plus på dagarna. Det finns hopp om vår 😄
  Oj, ni kommer när jag är bortrest. Jag är hemma igen den 14:e men då kanske bloggträffen har varit 😢
  Jag får hoppas på det bästa 😊
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Ja nu är det arbetsdag, är nu på jobbet och är igång igen, men det är 4 dagar denna vecka, Nice!

  Då har du lite pyssel att fixa innan Sverige resan, ni är så välkomna

  Vad har Hanna på magen ? Är det solbränna från linne eller är det skuggan som de det så?

  Jag såg att vi var flera som undrade i förra inlägget, hur de går med erat båt köp, har ni hittat någon?
  Ha en fin vecka
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Ja vardagen knackar på dörren, men det är ju skönt också. Jättekul att ni kommer till Stockholm, vädret är bldmdar . Kalla nätter men på dagarna är det skönare runt 12 grader i solen. Det ska bli varmare . Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Ja även här börjar vardagen igen, Mannen börjar jobba igen idag, på sitt vanliga jobb.
  Påsken är över, dopet har varit. Nu har vi några födelsedagar framför oss. Först är det mannen, han fyller på torsdag, nästa vecka fyller dotterns sambo år.
  Jag vill så gärna försöka få ordnat med skjuts så jag kan komma på bloggträffen igen. Det var så skoj. Vet dock att lördag den 14/4 kommer ingen kunna skjutsa mig, så hoppas det inte blir då.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Kristina F

  Det brukar vara så när vardagen kommer ikapp. Då har man mycket att göra men du löser nog det. Tjejerna dina är så tjusiga
  Trevligt med bloggträff, hoppas på ett datum snart så jag kan kolla tåg:)
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Margareta

  Halloj på er
  Vad fin du är på kortet, men det är du alltid. Roligt för er att ha barnen hemma. Det syns verkligen att Copper älskar dig.
  Väntar med spänning på att få veta vilken dag bloggträffen är. Ska försöka boka om min flygbiljett från Cairo till Sverige så det stämmer med datum.
  Kram Margareta 💜 💗 💜

  Reply

 • Lena

  Hej Maria,
  Vet inte om du hinner lasa och kommentera har dagligen… men… gar inte din son pa LMU? Och kanske t.o.m. en av dina aldre dottrar gick dar tidigare? Jag skulle vilja vet vad du tycker ar bra och daligt med skolan, omradet i LA, osv…. jag och min dotter ska dit pa besok imorgon (4/4) for volleyball coacherna har erbjudit henne full scholarship och vi ska se om hon gillar det dar. Any information would be greatly appreciated!
  Kram!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: