Bortplockat och klar :)

Hej på er!

Japp då har jag färgat rötterna så nu är jag helblond inte ett svart streck i min mittbena.

Köpte lite helggodis till Kamran och mig.

Igår kom Pamela över och vi kollade på en film som heter Wonder på engelska. Jättefin och lite sorglig, kan varmt rekommenderas.

Packade ur allt från bilen som vi tömt båten på. Jag tvättade av min fina flytväst som jag fick av Baltic. Den kan användas både som rosa och vit.

Var och shoppade i en av mina nya favorit butiker när det gäller lite mer tailored utstyrslar. Jag älskar mina nya byxor från Banana Republic som heter Sloan och passar mig perfekto. Investerade i några färger spm kommer att bli så bra till våren.

Är fortfarande stormförtjust i mina nya Tom Ford glajjer 🙂

Haha så här har jag sett ut hela dagen när jag sprungit omkring och plockat upp.

Kamran kom precis hem och vi ska gå och äta lite sushi. Jag tror att jag behåller denna outfit på och startar fräscht och coolt imorgon.

Anne-Britt vad kul att du har odlat tomater och en massa grönt! Hoppas att du får en stor skörd till sommaren.

Karin Lagergren hoppas att din utställning blev succé. Hem och måla mer fantastiska målningar som bara du kan göra.

Kram till er alla,

Maria

Comments 10
 • Malin

  Hej Maria !
  Vad spännande med en ny båt !! Din outfit var skön och stilren och jag tycker om dina glasögon 😉
  Igår var jag och Reine tittade på bil, det är lite svårt att bestämma sig. Ögonen säger en sak och plånboken en annan . Haha 🙂
  På väg till jobbet nu så ha en gin måndag !
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Skönt att få håret ordninggjort.
  Snygga brallor.
  Precis en sån flytväst har jag också. Praktiskt att kunna vända på den.
  Nu bär det av till arbetet för en ny vecka.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Då var det måndag och jag har nyss kommit till arbetet.
  Vad smart med flytvästen att kunna vända på den. Snygga byxor som du har shoppat, de är bra att ta olika färger när man gillar byxorna, så gör jag också

  Härligt med att sitta o njuta hos frissan o bli fin
  Ha en fin start på nya veckan
  När kommer du till Sverige nästa gång?
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Margareta

  Visst är det härligt att fräscha till sig och bli snygg i håret igen. Ska själv till frissan på torsdag och få lite bättre nyans på håret. Åker snart till Cairo igen och då vill jag vara lite uppfräschad. Firar födelsedagen där med maken och kopplar av.
  Vilka snygga byxor du köpt, passar jättefint nu till våren. Skönt att gå ledigt klädd och koppla av. Hoppas ni hade en fin söndag.
  Kram Margareta

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Vilken snygg flytväst, jag trodde först det var en täckväst.
  Jättesnygga byxor, perfekt att köpa flera par när man trivs i de.
  Jag måste också boka tid hos frissan, vill vara fin i håret till yngsta barnbarnets dop. Skulle dock vilja hitta en frissa som gör folieslingor till ett okej pris.
  Jag tycker du är jättefin i din outfit, och du är så fin med håret uppsatt så där. Hmm, nu ser det ut som jag inte tycker du är fin i vanliga fall, men du är alltid lika fin.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  En ny vecka är här..Och jag sitter som vanligt på måndagar och väntar på att reklamen ska komma i postlådan 😉 Till skillnad från många andra så älskar jag det..Det är nice att planera inköp..Så skönt att få gå till frissan..Vilken fin flytväst..härliga färger man kan välja..Fina byxor..Ja gillar man dem är det bar att köpa på..Ha en fortsatt fin dag kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Malin Th

  Hej Maria.
  Visst är det härligt att fixa till håret. Jag gör mig också blondare mellan varven och ska till frissan idag.
  De där godisbjörnarna ser smaskiga ut!
  Jag förstår att du gillar dina solglasögon.
  Idag ska jag hem efter frissan och möblera om i dotterns rum och på hemvägen beställa en sänggavel till hennes säng.
  Ha en fin dag och lycka till med båtköp.
  Kram Malin Th

  Reply

 • Louise

  Tycker du är supercool i din OOTD & med håret uppsatts. Snyggt! 🙂

  Reply

 • Katarina

  Hej Maria,
  Jag undrar om du kan tipsa om några bra affärer i Stockholm eller på nätet. Jag är som du 180 lång samt 42 i skor. Hittar aldrig några snygga skor i min storlek och känner mig så stor när jag har höga klackar vilket gör att det lätt blir bekväma i stället. Har du alltid gått i heels eller när kom du över känslan att det var jobbigt att alltid vara längst..
  Kram
  Vintertrött tvåbarnsmamma

  Reply

 • Alwa

  Hej Maria!
  Trevligt att läsa om vad du har för dig. Här i Hälsingland har vi massor av snö och jag tycker om det. Det är som ett vackert sagoland. Om du börjar längtar hit så kom! Den 20 oktober finns inte så mycket snö men en bokmässa på Bollnäs bibliotek. Bokar genast ett hotellrum till mamma och dig om ni kommer. Välkomna! Kram Alwa

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: