OOTD

Ja OOTD betyder outfit of the Day (dagens outfit)

Som jag faktiskt känner mig väldigt snygg i! Ett par solbrillor sen är jag redo för en kul Happy Hour!

Ikväll blir det bokklubb!

Kram Maria

Comments 15
 • Lillemor Johansson

  Hej fina Maria!
  Ja verkligen snygg outfit. Härliga färger.
  Ha en bra dag!
  Här är det god natt.😀
  Kram Lillemor

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Vilka härliga vårfärger 👍😄 Man blir glad av att se dig.
  Trevligt med bokklubb. Vilken bok har ni läst och vilken ska ni läsa till nästa gång?
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Ohh så somrigt och fina kläder du har på dej, jag förstår att du känner dej snygg i detta

  Vad söt Copper är jag såg bilderna i förra inlägget.
  Så är Tyra Jack Russel vovven oxå, som jag är gamle moster till..,hon älskar solen och älskar värmen från hårfönen haha
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Verkligen snygg look. Så sommarfräsch.
  Hoppas bokkvällen blev lyckad och att den nya bolen är intresssand. Ha det fint / kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Margareta

  Du är jättefin som vanligt i dessa härliga vårfärger. De klär dig verkligen. Så snygg långskjorta. Hoppas det blev kul på bokklubben. Vad läser ni? Jag älskar att läsa och har alltid en bok på gång.
  Kram Margareta

  Reply

 • RoseMarie

  Hej Maria! Så snyggt klädd, härliga färger. Roligt med bokklubb. Vad läser ni nu för bok? Nu ska jag till träningen sedan några ärenden. Ha en fin dag. Kram från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Malin Th

  Hej Maria.
  Du ser så somrig ut, härligt! Det är en viss känsla när man känner sig snygg i en fin outfit.
  Själv har jag varit hos tandläkaren och förhoppningsvis fått ordning på en tand som krånglat. Det händer saker med kroppen när åren går…inte helt nöjd med allt det.
  Idag blir det ett träningspass innan jag ska hälsa på min syster i hennes nya lägenhet en kort promenad från oss.
  Ha en fin onsdag när du vaknar.
  Kram Malin Th

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Du är jättesnygg i din outfit, jättesnygg väska också.
  Jag blev också nyfiken på vilken bok ni läser nu i er bokklubb?
  Ha det så gott!
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Ellie Maria

  Wow så snygg du är! Vilka fina kläder! Färgerna passar så bra till din hy och hårfärg <3 <3 Tack för inspiration, blir sugen på att ge mig ut och handla lite nya vårkläder 🙂 Kram bästa du / Ellie

  Reply

 • Sandra E

  Hej Maria
  Det där var jättesnyggt…passar dig utmärkt.Den milda rosa färgen är ju het i sommar och även som inredningsfärg…så här hemma håller jag också på att skaffa inredningsprylar o textilier i den färgen.Ser framemot att ändra looken lite till våren.Synd bara att jag nån gång tidigare kastade en massa saker i rosa.Där ser man …man ska visst aldrig kasta något för det blir modernt igen.En undran bara…är det parfymer eller vad är det för något du har i dessa vackra flaskor på bordet ?Och i så fall vad är det för parfymer…är ju sååå snygga flaskor.
  Kram
  Sandra E

  Reply

 • Kristina F

  Vilken vårig look, det är som att öppna en postorderkatalog och se alla karamellerna framför sig.
  Vad läser ni för bok nu?
  Idag är jag äntligen feberfri men har en fruktansvärd hosta och tappar andan.
  Hoppas det ger med sig snart, är aldrig annat än sjuk nuförtiden.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • SanLorenzoPy

  Liebe Andrea. Mir ging es ähnlich wie Renate, die vor mir geschrieben hat. Ich verfolge” dich ja bereits seit deiner Reise nach Sylt und bin wirklich froh, dich auf Instagram gefunden zu haben. Ich bin normalerweise gar nicht in den sog. social medias unterwegs, aber in den letzten Wochen habe ich, wegen einer Fuß OP und dem damit verbundenen ständigem Sofa sitzen, Instagram kennen und teilweise lieben” gelernt. Vieles dort ist sicher das, was ich als oberflächlich bezeichnen würde. Die ganzen tollen perfekten Outfits oder Wohnungen. Aber es gibt auch tatsächlich die Geschichten, die einen bewegen und die oft spannender als Bücher sind, so wie deine. Viele Dinge kann ich wirklich gut nachvollziehen und finde mich teilweise selbst dort wieder. Deshalb kann ich mich, glaube ich auch jetzt einfach so für dich freuen, dass du das mit New York gemacht hast und kann ein paar Tränchen mit dir verdrücken, auch wenn ich dich gar nicht persönlich kenne. Schön, dass du dein Leben ein Stück weit mit uns teilst und wir dich begleiten dürfen. Und wie du in deiner Insta Story kürzlich schon sagtest, wer das was du tust und sagst nicht mag oder dich nicht sehen will, der soll es einfach lassen ! Ich folge dir auf jeden Fall weiter! Wünsche dir noch eine tolle verbleibende Zeit und viele nette Menschen in deiner Umgebung. Ganz liebe Grüße. Andrea custom written essays

  Reply

 • Sara - Aldrig mer över 100kg

  Så luftigt och härligt det ser ut 😀

  Nu har jag minus 40kg på mitt viktkonto!
  Ta gärna en titt hos mig:
  http://saraabrahamsson.se/

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Jättesnygga kläder på snygg Maria..Det syns att du känner dig bekväm i den looken..
  Trevligt med bokklubben..Jag undrar också vad ni läser för bok just nu? Jag måste försöka komma igång och läsa igen, för det tycker jag verkligen om..Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Customwrittenessays

  Liebe Andrea. Mir ging es ähnlich wie Renate, die vor mir geschrieben hat. Ich verfolge” dich ja bereits seit deiner Reise nach Sylt und bin wirklich froh, dich auf Instagram gefunden zu haben. Ich bin normalerweise gar nicht in den sog. social medias unterwegs, aber in den letzten Wochen habe ich, wegen einer Fuß OP und dem damit verbundenen ständigem Sofa sitzen, Instagram kennen und teilweise lieben” gelernt. Vieles dort ist sicher das, was ich als oberflächlich bezeichnen würde. Die ganzen tollen perfekten Outfits oder Wohnungen. Aber es gibt auch tatsächlich die Geschichten, die einen bewegen und die oft spannender als Bücher sind, so wie deine. Viele Dinge kann ich wirklich gut nachvollziehen und finde mich teilweise selbst dort wieder. Deshalb kann ich mich, glaube ich auch jetzt einfach so für dich freuen, dass du das mit New York gemacht hast und kann ein paar Tränchen mit dir verdrücken, auch wenn ich dich gar nicht persönlich kenne. Schön, dass du dein Leben ein Stück weit mit uns teilst und wir dich begleiten dürfen. Und wie du in deiner Insta Story kürzlich schon sagtest, wer das was du tust und sagst nicht mag oder dich nicht sehen will, der soll es einfach lassen ! Ich folge dir auf jeden Fall weiter! Wünsche dir noch eine tolle verbleibende Zeit und viele nette Menschen in deiner Umgebung. Ganz liebe Grüße. Andrea

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: