God morgon måndag!

Haha vem passar inte på att ta några foton med favoritsonen när han är hemma på en snabbvisit!

Jag tycker absolut att min man är den bästa när man behöver en glad,snitsig och lärkig man som blir bjuden på ett oväntat kalas haha! Kamran klarar de flesta oväntade situationer 🙂

Kram till er alla! Imorgon är det filmdag igen så nu hoppar jag isäng.

Jag återkommer imorgonbitti!

Maria

Comments 12
 • Karin M

  Hej Maria!
  Vilka fina bilder på er och Nicho, fina bilder på Kamran också.
  Har ni kallt än? Här är det fortfarande minus, men inte så många som förra veckan.
  Idag är jag trött, känner mig inte helt piggelin heller, så idag ska jag bara ta det lugnt och vila.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Vad skoj att Nicho kom hem och hälsade på *** Lycka till med inspelningen ***
  Usch idag snöar det igen, blir så trött på snön…Ggrrr
  Ha en fin vecka
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Sara

  Är kvinnan på bilden Christine Baranski? Om inte, så liknar hon henne jättemycket! 🙂

  Reply

 • Anki

  Hejsan!
  Oj va lång Nicho har blivit. Det kommer bli en ståtlig man 😉
  Idag singlar det snöflingor sakta ner mot marken. Det är inte så kallt längre men vi får nog vänta ett tag på våren.
  Lycka till med filmningen!
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Ammi Uppsala

  Hej!
  Hoppas du kan fira ostbågensdag idag!!! 😃Hälsningar från ett soligt Uppsala

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Ja nu är måndagen här..En ny vecka..Trevligt att Nicho hälsade på.Men va lång han har blivit. .En fin kille..Här snöar det för fullt just nu..Jag tror jag ska ta mig en tur till loppisen som ligger ganska nära här idag..Det var ett tag sen..Kul att se en blandning av gammalt och nytt..Kram tillbaks och ha en fin dag Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Kristina F

  Oj har Nicho växt förbi Kamran nu ? Ståtlig gosse :))
  Vad bra när man kan slänga ihop ett snabbt kalas så där. Blev det catering tro?
  Jag ligger ff nerbäddad här i min sjukstuga. Den här influensan tar kål på mig. Haft hög feber sedan i torsdags kväll, värk överallt och kan knappt prata för jag är så hes. Tycker inte jag behövde det här med tanke på alla förkylningar och bihåleinflammation mm som jag hade under hösten. Nä jag skulle stannat kvar i Thailand . Av värme mår jag gott :)))
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Camilla freyholtz

  Hej Maria såg att det var ostbågens dag idag och fick upp ett spännande recept Och direkt kom jag tänks på. http://tidningenhembakat.se/recept/kladdkaka-med-ostbagar/

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Härligt att Nicho är hemma även om det är på snabbvisit . Ja Kamran verkar trivas i alla lägen och tycker om att lags mat eller iallafall vara i köket. 🙂
  Storkram till dig/ Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Ann-Christin Lilja

  Hej Maria, den lille är hemma, vad kul. Jag vet inte hur det är, har en tös,Louise,mitt allt. hade en svår förlossning så det blev inte fler. Nu har mannen o jag bestämt flytta till ny fräsch lägenhet, men blir 2020. Ett stort steg efter 22 år. Ha det gott o lycka till med inspelningarna. Kram ANKI FRÅN Höllviken

  Reply

 • Margareta

  Vad roligt att Nicho kom hem en snabb visit. Jättefina foto på er. Vad lång han har blivit, längre än Kamran nu ser det ut som. Kamran verkar vara en jättetrevlig man som jag förstår att du älskar väldigt mycket,
  Kram Margareta

  Reply

 • Mia Anderson

  Vilken härlig familj ni är Maria ❤
  Kärleken mellan er alla lyser igenom linsen.
  Kram Mia

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: