Pelikan på båten :/

Här är Kenny med familj som kom på besök igår. Jag och Kenny gjorde Julgalan (har glömt vilket år) tillsammans på Annexet i Stockholm precis vid Globen. Så vi har ganska många roliga minnen tillsammans. Var kanske någon av er där? Jag har för mig det.

Anna hjälpte mig och vi gjorde hemlagad guacamole och Kamran gjorde jättegoda quesadillas. Till det serverade vi såklart sourcream och salsa med lite tortillachips.

Idag åkte jag ner till båten för ett uppdrag. Jag älskar utsikten när jag åker ner för backen mot båthamnen. Alltid lika fridfullt för ögat.

Ni kan inte ana vad som hände när vi åkte runt i hamnen. Jo en jättestor pelikan landade på våra väskor och satt där i väntan på att få en färsk fisk av något slag. Det hade ju inte vi så vi erbjöd ett kex men det ville han inte ha. Kolla in hans små ögon 🙂 ja det var helt otroligt att se en sådan stor fågel.

Imorgon kommer Sara och Diego över på besök. Sara har varit borta i Mexico i 3 veckor. Alldeles för långt.

Kylan sitter i här och inatt blir det regnstorm så jag har ingen aning vad vi kommer att vaknar upp till.

Kram till er alla och försök att hålla er varma. Maria

Comments 10
 • Anki

  Godmorgon!
  Ja här håller kylan i sig men det är bara att klä på sig ordentligt så fryser man inte.
  Häftigt att se en pelikan på så nära håll. Dom är inte rädda direkt.
  Kul med besök. Nej jag har inte varit på Julgalan någon gång.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Vad mysigt ni hade de vid besöket och mumsigt. Ojdå fick ni sällskap på båten hihi Underbara bilder till hamnen
  Ja det är så kallt här ännu i Stockholm orkar inte mer med snö och kyla, det påverkar kroppen så mycket, när jag har värk. Men jag vet snart är det vår …hurra…
  Ha en fin helg
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Malin Th

  Hej Maria
  Vilken god middag! Vi äter mycket guacamole hos oss, älskar hemlagad. Vilken fin pelikan, det är en så häftig fågel. Vi såg flera på vår Karibienresa förra året, bl a en i Puerto Rico som jag fick en fin bild på.
  Nu vankas det helg här även om den är i kyligaste laget för min smak. Hoppas inte stormen blir/blev allt för omfattande för er.
  Ha en härlig helg.
  Kram Malin Th

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Ja jag var på julgalan 2010, jag har till och med en bild på dig och mig därifrån. Jag hade precis fått min diagnos och satt i rullstol men när jag gick fram till dig ville jag ha kryckor. Det var stort och Vilket minne ❤️
  Vad roligt med besök på båten , riktigt fin besök . Vad mysigt att Sara och hennes pojkvän är tillbaka .
  Ha det fint Maria / kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Kristina F

  Minns galan men var dessvärre inte där. Vaknade till – 16,4 . Det är ingen höjdare vill jag lova, inte när man måste ut på promenad med hundarna. Paltade på mig så jag bara hade en springa öppen för ögonen.
  Nu strax ska jag åka in till optikern för att prova ut linser. Är flera år sedan jag hade det sist men vill prova igen .
  Ska vägen in om solariet också tror jag för att hålla kvar brännan lite till…
  Ikväll ska jag lägga i lite mer blont i håret, utväxten är stor efter utlandsresan.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Är det vanligt att ni har så här kallt så här års?
  Guacamole är så gott, jag skulle göra det igår jag med, men hittade bara stenhårda avokados i affärn, dom är inte så goda.
  Cool med besök av pelikanen på båten, men huu vilken lång näbb =)
  Fredag igen =)
  Trevlig helg!
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Margareta

  Trevligt med olika besök så. Kul att kunna hålla kontakt så med dem man arbetat ihop med tidigare. Även om man bara jobbat några dagar så som ni verkade ha gjort. Vilken fantastisk fågel, de är stora och pampiga. Var Molly och Copper med? Hoppas de inte blev för rädda.
  Det verkar vara kallt överallt nu, snart har vi vår förhoppningsvis.
  Önskar er en trevlig helg, kul att Sara kommer hem och hälsar på.
  Kram Margareta

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Trevligt med besök..Jag var tyvärr inte på julgalan :/Så underbart att få vara på båten..Vilken söt pelikan..Så roligt att den kom fram till er för att säga Hej ♡ Var inte vovvarna med? Ha en fortsatt fin dag och Fredag kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Karin Lagergren

  Hej Maria!
  Förstår att det är en fröjd för ögat med sådana vackra vyer. Kul att få besök av en sån stor fågel, var Molly och Cooper med, hur reagerade dom? Här hemma håller kylan i sig, vaknade till 25- i morse, hoppas våren kommer med mycket sol och värme, då får man förhoppningsvis får lite mindre värk i kroppen. Ha det gott!
  Många kramar Karin Lagergren ❤

  Reply

 • Lars Berglund

  Hej Fina Maria!
  Ohhh härligt att ut på båten 🙂
  kul att ni fick ””oväntat besök ”” 😀
  fina bilder på er alla !
  kram Lars

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: