Filmning för fulla muggar!

Hej allesammans!

Här sitter jag glatt med rosa strumpor och synkar. Vi är på andra inspelningsdagen av den nya säsongen Svenska Hollywoodfruar och det är verkligen kul att vara igång igen! Hundarna är såklart med och tycker det är fantastiskt med extra människor som ger dem kärlek i huset 🙂 David som har Copper i sitt knä har ju varit min ljudtekniker i ett par år nu och Copper bara ylade av glädje när hon fick se honom igen! Klart att hon känner igen honom, och nu är de oskiljaktiga som ni kanske kan se haha! Så kul!!

 

Nu har vi lite lunch och jag ska förbereda en riktig svensk Landgång till Kamran! Har ni ätit det någon gång? I så fall vad lägger ni på den? För mig är det absolut nostalgi, eftersom Landgång fick man bara när det var något extra festligt på gång!

Vi hörs snart igen!

Kram Maria

Comments 12
 • Karin M

  Hej Maria!
  Så roligt att ni filmar för fullt, ska bli så skoj att se.
  Japp det syns att Copper trivs, och Molly också =)
  Jag kommer också ihåg landgång som nåt extra festligt, då var det fest.
  Jag har gjort nån variant på det nu som vuxen, jag brukar lägga på salladsblad, ostskivor som jag rullar ihop, skinka, rostbiff, på andras lägger jag också på leverpastejskivor (jag äter inte det).
  Kan också klicka på lite vitlöksost, sen dekorerar jag med lite gurka och tomater, har hänt att jag lägger nån vindruva med vid osten också.
  Jag lägger på sånt vi gillar, huvudsaken är att det blir gott =)
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Åh vad härligt med nya avsnitt !! Då är det full rulle hemma hos er. Mums med landgång , haha ja då var det fest när man åt dessa. Min favvo är med rostbiff räkor ost kalkon ägg och en massa grönsaker förstås . Pepparrotsgrädde är gott också. Lycka till med inspelningen 😉
  Kram Malin mallan

  Reply

 • Ann-Marie Bäckström

  Maria vilket ljus du sprider❤är så kul attläsa och se dina fina foton av familjen och huset, allt så underbart.😯 tack Maria

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Oj så härligt och redan inspelning dag två..Det går undan :))
  Åh söt vovvarna ser så nöjda ut ♡ En hund glömmer aldrig bort en ♡
  Landgång har jag ätit, men det var väldigt längesen. .
  Men så mkt snö här har kommit..Det bara vräker ner..Och idag var alla bussar inställda här utåt..Tågen vet jag ej..Så man sitter lite fast här hihi..Hoppas d lugnar sig snart för jag längtar som en tok efter min familj och Älvdalen ♡ När d lugnar sig hoppas jag kunna åka..Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • RoseMarie

  Hej Maria! Ja landgång kommer jag ihåg. Men det var länge sedan jag åt. Det var så gott. Tänk att ni redan har spelat in i två dagar. Ska bli så kul att få se sedan. Här har vi fortfarande isig kyla, snö och -16c. Ha det nu så kul under inspelningen och lycka till. Kram från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Landgång, va längesen jag hörde det ordet. Fick man det så var det lite fest.
  Andra dagen för filmning redan? Tiden går fort.
  Hundarna verkar trivas och visst blir dom glada när dom träffar en favvo igen.
  Här snöar det fortfarande. Jag är nog en av få men jag gillar det. Det är ju vinter och då ska det vara snö. Dessutom är det sportlov och ungarna kan vara ute och tumla om i snön.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Malin Th

  Hej Maria
  Vad kul att det är igång! Måste vara väldigt speciellt att en kamera ska följa ens liv, jag tror du klarar det galant. Roligt med Copper och kamerakillen.
  Landgång det var länge sedan, jag tycker räkor och lax är självklart, tomat, gurka och sallad och sen något köttpålägg och en ostbit av något slag. Det går ju att variera brien med en smaskig bit gorgonzola för lite mer sting.
  I dag blir det gymmet med dottern Linn, vi ska gå på bodypump.
  Ha en fin onsdag.
  Kram Malin Th

  Reply

 • Margareta

  Morning på er. Vad roligt att se att ni kommit igång och filmar igen. Copper ser verkligen lycklig ut i knäet på en av sina favisar.
  Landgångar var det mycket förr, nästan bortglömt. Skulle jag göra en idag så lägger jag på räkor förstås som är favisen, ägg, skaldjurssallad, lax, ost, rostbiff, rökt kyckling i tunna skivor och tomat, sallad, gurka och vindruvor. Var längesedan så jag kanske med skulle göra det till min man. Han är ju från Egypten så där äter de inte den blandningen som vi gör.
  Önskar er alla en bra dag.
  Kram Margareta

  Reply

 • Margareta

  Grattis på namnsdagen fina Maria 💖💜💖 Kram Margareta 💜

  Reply

 • Ann-Christin Lilja

  Hej Maria, nya avsnitt vad kul, då blir set någon ny Hollywoodfruarna kanske, Här Är vinter för fullt. Många kommer inte fram, . Kram lycka till inspelningarna, pa här i Höllviken kan vi köpa Goa landgångar. Deli har allt.

  Reply

 • Kristina F

  Landgång är festligt och mycket gott. Tyvärr äter jag det oftast numera bara när det är begravning.
  Gjorde en variant i julas, vill alltid ha leverpastej, brie, äggskivor, sallad, tomat, gurka och räkor på bla
  Kramiz Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: