Fina skor :)

Hejsan mina bloggvänner!

Jamen tänk när jag åkte för att hälsa på barnen igår så kommer jag in i Saras och Hannas lägenhet medans Hanna öppnar en skolåda med dessa fantastiska skor . Vilka roliga och festliga skor och ännu roligare med toffsen på. Jag lade in detta kort på instagram men jag tänkte att kanske inte alla av er har ett instagram konto.

Hanna skulle göra ett samarbete med ett företag och denna jacka men den är ju alldeles för stor så Nicholas var där och försökte lägga in ett intresse. Jag tycker att dom har en sådan mysig liten lägenhet som ligger i Venice. När vi spelar in SHF så vill jag besöka dom så ni får er en liten titt.

När Sara kom från sitt photoshoot så åkte vi ner till Sugarfish och festade på en massa färsk fisk. Jag och Sara satt mitt emot och vi tog ett kort med hennes kamera så det kortet ser jag väl aldrig och inte ni heller haha.

Jag berättade väl att vi ska byta ut våra bänkar i köket så nu ska jag iväg och titta på lite olika förslag till en matchande diskbänksvägg (väggen bakom bänkskivan).

Ha så trevligt Malin Th på din middagsbjudning 🙂 Lagar du god mat?

Kram till er alla Maria

Förresten idag ska Anna och jag gå på lunch och fira 5 års jubileum tillsammans 🙂

Comments 11
 • Malin

  Hej Maria !
  Vilken fin spegel Hanna och Sara har på väggen. Coola skor, man kan inte låta bli att le. Spännande med nya bänkar, kommer bli jättefint .
  Stor kram / Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Marie F 🌸

  Men tjena hallå… är skorna läckra eller är som läckres? Ska bli roligt om vi får en liten titt på på lägenheten i Venice, det se jag fran emot👍 Spännande och se vad ni väljer för bänkskivor ✨
  Önskar Dig en bra dag!
  Kram
  Marie F
  🌸

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Japp du berättade att ni ska byta bänkskivorna i köket, men jag tror inte du berättade vad det blir i stället. Hoppas du vill visa oss sen.
  Skorna är så läckra och coola, man blir liksom glad av dom =)
  Det skulle vara jätteskoj om vi får se mer av Sara och Hannas boende i SHF, kanske även Nichos.
  Idag lagade jag till köttfärslimpa fylld med bl.a kantareller och vitlök, vi åt den med kokt potatis och hemgjord kantarellsås till, jösses så gott det blev =)
  Fredag i morgon igen, jag tycker det bara är fredagar =)
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Malin Th

  Hej Maria
  Vilka fantastiska skor! Underbara!
  Det blir en klassisk taco-kväll imorgon med hemgjord guacamole och alla tillbehör en kan tänka sig. Min mamma kommer och hon älskar tacos, äter det aldrig hemma, så hon blir överlycklig.
  På lördagen sedan så gör jag en stek i vår crockpot, min nya favvogrej i köket, den får koka på låg värme i 8 timmar med bönor och savoykål tilsammans med granatäpplejuice och champinjoner. Smaskens blir det.
  Jag vill gärna se tjejernas lägenhet, jättekul.
  Stor kram Malin Th

  Reply

 • carina Lindström

  gud vilka coola skor
  önskar att Jag hade kunnat
  gå i sådana men lite för klack för
  Mig.
  Trevlig helg maria
  kram Carina

  Reply

 • Kristina F

  Oj vilken stor jacka….
  Coola skor med tofsen :))
  Härligt att de trivs i sin lägenhet, säkert jättemysig. Spegeln på väggen är fin . Tänkte köpa mig nåt liknande.
  Idag ska vi till en av våra favvorestauranger, där ägaren tar tid från det att beställningen är lagd. Tar det mer än en kvart så behöver man inte betala. Men först ska jag ha en stunds egen lyx .
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  De där skorna skulle ju du äga Maria, med tofs och allt..De är så fina..
  Åh så kul att ni ska filma tjejernas lägenhet, jag tänkte skriva det som önskemål :)) Mysigt att träffa barnen lite ♡Nice med nya köksbänkar..

  Ett stort Grattis till dig och Anna ☆☆På 5års dagen ☆☆

  Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Så är det fredag igen. Vart tar veckorna vägen?
  Vilka härliga skor! Dom är jättefestliga 👍😄
  Jackan är ganska mycket för stor 😉 Hon kan nästan tälta i den.
  Kul med nya bänkskivor. Det är alltid något på gång hos the Montazamis.
  Vilken bra ide restaurangägaren har kommit på Kristina F. Det skulle fler anamma.
  Ja en titt där barnen bor vore kul i SHF. Ser fram mot det.
  Ikväll blir det först gymmet, sen kroppkakor med skirat smör och lingon. Bra kombo va😉?
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Karin Lagergren

  Hej Maria!
  Vilka coola skor med tofs och allt, dom skulle nog passa dig. Trevlig att få gå ut och äta och få hänga med ungdomarna. Spännande med nya bänkskivor,det kommer nog att bli jättefint. Ha det gott!
  Kram Karin Lagergren ❤

  Reply

 • Margareta

  Waaaoooow vilka läckra skor o så med tofsen på. Tjejerna har verkligen en fin o mysig lägenhet, vad jag såg på bilden. Ska bli kul att se i SHW på hela lägenheten. Stort grattis till dig o Anna som firar fem år. Hon ser alltid så snäll och gullig ut, en toppen assistent kan jag tänka mig.
  Önskar er alla en trevlig helg.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

 • Ann-Christin Lilja

  Hej Maria😉Längesen jag skrev, ikväll är det Scott o abaily favisserier. Här är också köksrenovering på g. Höjer ju värdet på huset.du har så rara barn. Jag har en tös som är 27, min enda. Vi höll på att stryka med bägge vid födelsen men klara oss. Ja våren kommer lite sakta med små blommor i trädgården. vi har så trevliga affärer i Höllviken, du får komma hit.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: