Super Bowl

Hej på er alla!

Idag var det Super Bowl och det innebär bl.a. massor av snacks ja typ guacamole, chips, salsa, bbq chickenwings, sliders, sallad, osv!

Vi njöt och åt tills vi vart mätta.

Massor av bra reklamer och ni kan inte ana vad det kostar att visa en 30 sekunders reklam under Super Bowl jo det kostar ca 67 miljoner SEK. Fy vad dyrt!!! Just den här med Steven Taylor var bra men det var många dåliga som folk redan har glömt.

Mycket spännande game och det var New England Patriots mot Philadelphia Eagles. Eagles vann 🙂

Jag är så trött och tänker hoppa i säng om 30 min. Jag tvättade idag och plockade upp och gjorde det fint precis som bara jag kan 🙂 Det är så skönt att vara hemma i solens strålar allt blir så mycket lättare.

Kram Maria

Comments 7
 • RoseMarie

  Hej Maria! Godmorgon från Sverige. Ja hos dig är det varmt och skönt. Här har vi snö och – 13 c. Burr och jag som ska gå till träningen nu. Ni ser ut att ha väldigt trevligt och sötnosarna lilla Molly och Copper är förstås med. Förstår att det känns skönt att vara hemma igen. Hos din goa familj. Önskar dig en fin dag när din dag börjar. Kramar från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Jag förstår att det är skönt att vara hemma igen. Här är det kallt idag, vi har -17 grader ute, brr.
  Det ser ut som ni hade mysigt tillsammans när ni tittade på Super Bowl, men jösses alltså så mycket pengar för att få visa 30 sekunder reklam.
  Idag ska jag äntligen göra nya naglar, skulle gjort för två veckor sen men det blev inställt då.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Kristina F

  Jag har haft en fin dag med 32 graders värme, massa sol och bad. Jag gynnade den lokala thailändska frisören och klippte mig samt tog en footscrub på stranden. Det här livet kan man lätt vänja sig vid .
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Marie Friberg

  Hej Maria, förstår att du tycker set är skönt att vara hemma igen. Borta bra men hemma bäst… det brukar stämma😊 i skrivande stund har vi 20 grader kallt… Burr ❄️❄️❄️❄️ Kramar
  Marie F

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Så mysigt ni har..Hihi skulle lätt kunna äta bara snacks nästan hela dagen..Speciellt chips :))
  Sötvovvarna är också på plats ♡ Men så onödigt för så dyr reklm..Varför??!! Förlåt jag menar inget illa, men jag blir så ledsen och förtvivlad när jag hör att pengar kastas bort, när så många andra skulle behöva dem :'(
  Hoppas att du sovit gott..Så härligt med värme och solsken. .Ha en fin dag kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Vi åt också ”super Bowl ”middag här hemma . Reines favvo: !!
  Så skönt att bara sätta sig vid dukat bord när jag kom hem från jobbet. Borta bra men hemma bäst och det stämmer oftast . Ha det fint ! Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Margareta

  Ni ser ut att ha haft det jätte trevligt när tittade på fotboll. Men jösses vad dyr reklamplatsen är då. Skönt för dig att vara hemma igen i solens strålar och boa in dig igen. Klart du är trött efter långa resan. Ta det lugnt och koppla av så är du snart i form igen.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: