Min julklapp :)

Hejsan!

Tänkte att jag skulle visa er min julklapp från Kamran som stod och väntade på mig när jag kom hem. Jag älskar att samla på väskor. Nu har jag matchande skärp med väska. Känns på något sätt väldigt kul.

Kristina ha det så gott i Thailand. Härligt med sol och bad mitt i den ganska kalla vintern i Sverige.

Tror själv att jag ska sätta mig ner i solens strålar och få lite vitamin D.

Kram för nu Maria

Comments 10
 • Marie Friberg

  Hej Maria, snygg väska Maria 👍 nu är det dags för mig att inta sängen.
  God natt
  Kram
  Marie F

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Så trevligt med en present som väntade på dig när du kom hem ❤️
  Snygga väskor kan man aldrig få för många av =)
  Det hade varit skönt med värme nu, sol har vi haft ett par dagar, men kallt. Längtar efter att kunna sitta ute och ladda upp kroppen med D-vitamin.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Värt att vänta på en så fin julklapp. Väskan är jättesnygg! Själv samlar jag på DKNY-väskor. Snygga väskor kan man inte få för många av 😄
  Skönt att kunna sitta ute i solen och njuta. Här är det sol men sex minus och lite blåst. Men våren är snart här och då kommer också värmen.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Vilken underbar och fin present du fick, vilken man du har. Härligt att kunna sätta sig och sola lite, det vore ej dumt. Usch det är så kallt idag
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Jättesnygg väska, vad snällt av Kamran 🙂
  Vaknade och det var -9 grader ute och jag kände för att krypa tillbaka till sängen men ska ta på mig nu och skjutsa Elsa till skolan och sedan träna.
  Så blir man lite varm. Stor kram / Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Kristina F

  Väskor är alltid bra att ha :)))
  Ja njut du i solen också, dessa D vitaminer är ju fantastiska att få i sig.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Camilla

  Hej Maria!
  Sån fin julklapp väskor kan vi aldrig få för många av eller?
  Jag har sytt ett par egna tygpåsar till de väskor som inte har en med vid köptillfället.
  Tack för att du visar en bild på min älskling Steven inte klokt vad reklamen kostar vilka pengar. I somras såg jag ett par shower i Tyskland bland annat med Aerosmith. Har upptäckt många nya städer pga av den mannen.
  Brr vad kallt det är händerna var frusna inatt när jag kom hem från jobbet.
  Kram
  Camilla

  Reply

 • RoseMarie

  Hej Maria! Så fin julklapp du fick av Kamran. Så gullig han är. Väskan är så snygg. Väskor kan man ha många av. Jag samlar på Chanel, Prada och Palmgrens. Här har vi fortfarande kallt -14c och snö och idag har solen varit framme.. Så härligt att få se solen igen. Nu ska jag gå ut på en långpromenad. Ska bli så skönt. Kramar från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Margareta

  Grattis till den jättefina väskan. Klart du blev glad. Så snällt o gulligt av Kamran att köpa den till dig. Jag blir alltid så glad när min man köper någon present till mig. Väskor är alltid roligt de kan man aldrig få för många av. Kul när du kan använda den.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  En sån fin present..Själv har jag två märkes missar hemma haha 🙂 Nu längtar jag faktiskt också efter lite sol..Det är iskallt här och jag börjar få lite ont i halsen..Så njut för mig med i solen :)) Ha en fin dag kraam AnnaN ♥♥

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: