Svenne :)

Hej på er alla!

Japp då har jag varit och hämtat upp mitt svenska pass. Perfekt för då kan jag resa med 2 pass. Hoppas nu att det inte kommer att skapa problem.

Tack till Polishuset i Ängelholm som fixade detta till mig nu medans jag var hemma.

Ikväll ska vi gå ut och äta en bit mat.

Nu är det bara ett par dagar kvar sedan bär det av hemåt till solen.

Kram på er!

Maria

Comments 10
 • Anki

  Halloj!
  Ja ibland kan det vara bra att ha två pass.
  Det kommer nog inte att skapa några problem, det finns många som har dubbla pass utan problem.

  Jag förstår att du längtar hem till solen. Här är det inte så roligt väder. Regn regn regn, ibland lite snö som slaskar bort på en gång.

  Ha en trevlig kväll!
  Kram Anki

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Skönt att du har kunnat vara hemma hos din mamma och fått kvalitetstid med henne och din syster.
  Förstår också att du längtar hem nu till familjen och solen och värmen. Fy fasen så mycket snö vi har fått, vi har lite drygt en halv meter här nu, och det fortsätter att snöa.
  Jag har inte varit utanför dörren idag, Hihihi jag gick inte ens ut och hämtade in posten, den fick mannen ta med in när han kom från jobbet.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Kristina F

  Det går säkert bra 🙂
  Älskar den gosiga tröjan du har på dig.
  På lördag åker jag till Koh Lanta, ska bli så skönt med sol och bad
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Nice jacka du har, hoppas ni får mysiga dagar som du har kvar i kyliga Sverige, härligt att komma till värmen
  När skulle Christian o Liv få sin baby?
  Hälsa din mam o syrra
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Skönt att kunna fixa ett pass 🙂 Det går säkert bra att ha två..
  Jag tycker också att din jacka är fin..Ja solen ja den har inte visat sig mkt på sistone..Här har det regnat och blåst nu i flera dagar..Ni kanske inte heller haft så fint väder där neråt..Så förstår att solen är efterlängtad..Hoppas att ni haft en trevlig kväll med god mat..Nu blir det lite tv och sen sängen..Hälsa goa mamma och syster yster kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Margareta

  Halloj!
  Bra för dig att ha två pass. Med det svenska blir det lättare vid många gränspasseringar. Har själv haft två pass då jag bodde och jobbade i Libanon.
  Härliga dagar du har med mamma och syskon, god mat unnar ni er och det gör ni rätt i. Förstår att du längtar efter familjen o vovvarna, ja solen och värmen med. Men snart är du åter. Tur förresten att det gick att fixa ett pass så snabbt för dig.
  Ha nu riktigt fina dagar.
  Kram Margareta

  Reply

 • Malin Th

  Hej Maria. Vad bra att de kunde hjälpa dig med pass när du ändå var hemma i Sverige.
  Hoppas ni får riktigt fina dagar tillsammans innan du åker hem. Här i Stockholm är det barmark och runt 0 grader.
  Imorgon ska jag jobba på fm, sen blir det lugn kväll med god middag och lite vino.
  Hälsa mamma och syrran.
  Kram Malin Th

  Reply

 • Ammi Uppsala

  Hej,
  du verkar ha en trevlig tid i Sverige med semlor och vänner 🙂
  Jag måste berätta om en händelse jag var med om i tisdags! Jag åkte till Sthlm för att försöka få en glimt av Prins William och Kate när de var på besök i Sverige. Och det är så jag nästan inte tror det själv men jag fick hälsa på Kronprinsessan Victoria, Daniel, Kate och jag till och med pratade med William!! Helt otroligt! Han är ju andra i tronföljden till Brittiska tronen. Alla var väldigt trevliga!
  Ha en bra helg alla! Ni tittar väl på Mello? ;.)

  Reply

 • Camilla

  Hej!
  Fin jacka du har.
  Har ni snö i Skåne land oxå eller har ni klarat er från det?
  Det kan vara bra med två pass blir nog inga problem och om du ska resa i Europa så behövs inget visum etc bara att trampa rätt in i ett annat land. Gott med semlor när du är här i Sverige snart är påsken här och då får vi äta på nått annat gott. Hoppas att våren kommer snart vädret är ganska trist nu.
  Kram
  Camilla

  Reply

 • Maria Jansson

  Hej Maria
  Du ser ut att ha haft fantastiskt kul här hemma i Sverige.
  Men kan tänka mig att det ska bli skönt att komma hem till lite sol och värme.
  Nu längtar jag ihjäl mig till våren.
  Ha det gott
  Kram från mig Maria J <3 <3

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: