Vaa en till Semla!

Halloj här sitter min syster och jag och har precis ätit en semla. Ja, jag sa att jag bara skulle äta en men det var helt omöjligt att säga nej. Som jag precis sa till min syster jag/moi kommer att rulla hem till Kalifornien. Jag hoppas att Anna kör samma stil som mig och äter semlor och annat gott. Vi kommer förresten att samlas på fredag hos Britt (gemensam vän) och ta ett glas champagne och lite snittar).

Catharina har köpt nästan likadana läsglasögon som mig. Gillar ni dom? Vi tyckte hennes var fina.

Vi kommer att spendera 2 dagar här hos mamma tillsammans vilket vi tycker är uberlyx. Vi tänker mest prata och skratta sedan blir det restaurang imorgon kväll.

Fick precis dessa två foton från 7 och 8 klass haha arg argh! Kan ni hitta mig 🙂

Jag har nu emailat min bloggportal och dom har lovat att problemet med kommentarerna ska vara fixat ikväll :/

Tänk om det är någon av er som läser bloggen och ser er själva i fotot!!! Vad roligt det skulle vara.

Kram och hej för nu. Maria

Comments 11
 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Härligt att ni får umgås och njuta. Klart du kan mumsa på god mat och andra godsaker, du tränar och dej i form, man ska njuta av varje dag.

  Skoj med gamla skolfoto, exakt sådana kataloger hade jag med, de var som jag såg mej själv där i haha
  Jo jag ser dej ….

  Oyes, hoppas att kommentarerna syns snart, nu är det väl 1 vecka
  Ha en fortsatt mysig vistelse hos din mam
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Britt

  Hej Maria!
  Underbara tidningsklipp😂😂
  Ja vi såg ju ut så allihop😱
  Frisyrerna är ljuvliga.
  Kram o Välkomna❤️
  Britt 😊

  Reply

 • Kristina F

  Semlor är så sjukt gott. Jag ska nog köpa mig en imorgon för sen när jag åker till Thailand så får jag inga.
  Vad kul det är med gamla skolkataloger, man får sig alltid ett gott skratt vad gäller kläder och frisyrer.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Vad glad jag blev nu när bloggen funkar igen..Nu syns kommentarer igen :))
  Ni är mkt fina i era glasögon. .Kul att ni får umgås lite..Semlor ska man äta mycket av 😉 Helst en varje dag..Passa på när du kan 🙂 Så skojsigt med gamla skolfoton..Jag ser dig på båda bilderna 🙂 Ha en fortsatt trevlig kväll..Hälsa mamma och syster Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Lillemor Johansson

  Hej Maria!
  Klart du ska passa på att prova några semlor😀
  Snygga glasögon.
  Kunde till slut hitta dig på skolfotona.
  Ha en fortsatt bra vistelse här hemma!
  Kram Lillemor

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Åhh vad roligt att kommentarerna funkar igen, jag har också saknat er alla fina vänner ❤️
  Så mysigt att träffas och mysa ihop med mamma, ät och njut, det gör du helt rätt i =)
  Själv har jag inte ätit nån semla än, det har däremot blivit lite mycket tårta nu.
  Jag måste erkänna, jag kunde inte hitta dig utan att läsa mig till vart du satt. Jätteskoj att se dina klassfoton =)
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Äntligen kan man se alla kommentarer.
  Klart du ska äta semlor och annat gott när du är här.
  Jag hittade inte dig på skolfotona utan jag fick läsa namnen först. Man får sig ett litet skratt när man tittar på gamla kort, andra frisyrer och kläder. 😂
  Fortsätt och njut med din syster och mamma.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Ammi Uppsala

  Underbara klassfoton! Jag hittade dig!

  Reply

 • Margareta

  Så gott med semlor. Vi åt semla i varm mjölk ikväll. Unna dig du, träna o äta annat kan du göra när du är åter i USA. Kunde inte hitta dig så jag fuskade o läste under korten. Kul att se dig. Du var jätte fin då med 💜. Ni är fina i brillorna. Allt klär en skönhet säger man ju. Så sant. Ha det nu gott, koppla av o umgås med mamma och syster.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

 • Linda Närenborn

  Hej Maria!
  Fick höra av en kollega att du lagt ut våra klassfoton. Gamla klassfoton är både roliga och förfärliga, haha. Trodde aldrig att man skulle hamna på din blogg. Du har ju hälsat till mig via andra när du besökt Ängelholm, kul. Tack för det och tänkte att det är dags att hälsa tillbaka och så blev det nu, tack vare fotona.
  Ha det så bra. Linda

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: