Sveriges Bästa ✔️

Hej på er!

Japp då har jag avklarat programmet Sveriges Bästa. Gissa om det var kul 🙂 Jag hade på mig en rosa spetsklänning som Malin hade sytt till mig. Skrev lite autografer efter programmet. Detta kommer att sändas i början av april.

Kan verkligen rekommendera hotel At Six som ligger i Stockholm. God mat och service. Kul att få spendera tid med alla men nu skiljs vi åt. Sara och Hanna åker tillbaka till LA, Anna åker till sin familj i Småland och mamma till Ängelholm. Min syster och jag flyger ner till Malmö för att gå på en fest ikväll. Det är ett Australienskt sommarparty haha! Det är ju sommar i Australien så det kommer att bli intressant.

Jag tar lite kul kort och visar er!

Kram Maria

Comments 6
 • Karin M

  Hej Maria!
  Wow vilken superfin klänning, den är jättefin, och du passar så bra i den.
  Hur kan vi rösta på Sveriges bästa?
  Det var en superkort visit för Sara och Hanna, kort men trevlig.
  Låter nice med ett härligt sommarparty =)
  Ha det så gott!
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Snygg klänning som Malin skapat, hon är så fantastiks duktig.
  Jag ser att du och jag har liknande byxor, jag älskar mina, super sköna

  Ha en skojig kväll på sommarparty med Chatarina
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Camilla Wikström

  Hej Maria!
  Va kul att ni fick träffas alla och gå på så trevliga evenemang tillsammans, även om det blev en kortis. Ska smita in på hotellet någon gång och spana.
  Ska bli kul att få se kort från dig och dina härliga beskrivningar.

  Kram

  Camilla W

  Reply

 • Jeanette Nyman

  Hej Maria

  Verkligen trevligt att se er här i Sverige igen synd att ni inte hinner med nån bloggträff denna gång.
  Vacker rosa spetsklänning du hade på dig.
  Hoppas att din tid och hela ditt sällskap får en härlig tid här i Sverige. Ska bli spännande att höra om din Australien fest min pappa har bott i Australien i två olika omgångar.

  Härlig trevlig helg kram Jeanette

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Så kul jag hoppas du tog hem vinsten 😉 Men det återstår stt se när det kommer på tv..
  Wow vilken fin klänning. .Mysigt att ni alla hann umgås lite..Oj ett Australiensiskt party låter mkt intressant. .blir kul att se foton sen :)) Ni får ha det så trevliht..Ni får alla ha det bra och var rädda om er när ni åker åt olika håll..Kraamar från AnnaN ♥♥

  Reply

 • Kristina F

  Underbart fina kort och ni har nog haft kul ihop ! Älskar att se alla bilder du bjuder på om ditt liv.
  Kramiz Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: