Snö!!!!

8

Tjenixen!

Igår innan Anna och jag for och stylade Kamrans property så hade vi en liten meet and greet med Marielle och hennes mamma Jeanette på Starbucks. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord och innan vi sa hej då så tar dom fram en påse med godis i!!!!!! Jippi men samtidigt inte jippi. Jag försöker ju äta lite nyttigt nu för att kunna vara fin till filminspelningen nästa vecka och sedan kunna frossa i mig pizza och annat gott när jag är tillsammans med mamma och min syster. Ganska snabbt åt vi upp en påse gott och blandat och sedan en påse bilar. Så gott!

6

2

Jag har nu stirrat omkring med min rosa tilläggning i min dekoration i över 2 veckor. Det är så svårt att lägga in en ny färg för att det är så mycket annat som måste omplaceras. Så nu undrar jag vad tycker ni om detta? Vilken kuddorganisation gillar ni bättre? Den rosa rektangulära kudden framför de gråa eller den rosa blomkudden bakom de gråa. Öppen för förslag. Förresten nu när jag tittar på bilderna tycker ni att jag kanske ska ha en rosa matta på golvet?

Jag har ett riktigt problem nere i vardagsrummet med de lila kuddarna jag köpte. Det blev för mörkt så blir det rosa där också. Jag ska tillbaka till Potterybarn idag och försöka pussla ihop allt innan mina gäster kommer på lördag.

4

Emma på väg till skolan och Copper vill bara leka. Jag och Copper var ute och sprang en runda imorse. Det bästa med att springa med en hund som är luktexpert är att Copper stannar lite då och då för att ta sig en rejäl sniff och gissa vem som passar på att andas och ta igen sig haha. Jag väntar ivrigt på mina nya adidas skor.

Goda nyheter nu är Sara och Hanna bokade på samma flyg som Anna och mig. Så nu kommer vi alla fyra till Stockholm. Superkul och jag hoppas att vi ses på stan.

Ha en fin dag och jag hoppas att det inte kommer att snöa nu när vi kommer.

 

Comments 20
 • Britt

  Hej Maria!
  Bild 2 tycker jag blir jättefint
  Å vad kul att Sara och hanna kommer, även till Skåne?
  Jag saknar verkligen Cardo att gå ut och gå promenaderna med.
  Kramar till alla
  Britt

  Reply

 • Sandra

  Ser finast ut med den rosa kudden längst fram. 🙂

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Spontant bild 2. Och ingen rosa matta finare med grått. Haha ja jag har också svårt att få in en färg i mitt gråa vardagsrum, har tagit in lite granit och vitt men färg … Rosa är jättefint hos dig Maria . Vad roligt med lite besök. Vad roligt att ni kommer tillsammans allihopa. Kram på ER.
  Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Wenche B. Hauglum

  Hei,
  Det var veldig fint med den rosa puten fremst. Ønsker deg ein god og trygg tur til Sverige! I Norge (på Vestlandet), er det mykje snø no.
  Klem fra Wenche

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Jag tycker kuddarna på bild 2 gör sig bäst.
  Så fint med rosa och grått, jag gillar ju verkligen rosa =)
  Så skoj att Sara och Hanna också kommer till Sverige samtidigt med Anna och dig.
  Hur länge blir ni i Sverige, och hur länge i Stockholm?
  Maria, du vet att ni är så välkomna hem till mig, tänkte du kanske ville fylla på förrådet med snusklubbor =)
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Kul att träffa nya människor. .Hihi det är nog ingen fara med nån godispåse. .Försvinner nog rätt fort 😉 Åh va fint du har gjort i sovrummet !! Jag gillar kuddarn på bild två 🙂 Och tycker också att en grå matta skulle passa..Fina Emma och Copper ♥ Haha jaa det är svårt att jogga el gå powerwalk med vovvar, Grim är likadan när jag promenerar i Älvdalen. .Han vill stanna och lukta och titta på allt 🙂 Kul att Sara och Hanna kommer med..Undra vad ni ska hitta på 🙂 Ha en fin dag du med och allihopa over there 🙂 Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Jag gillar kompositionen på bild 2. En grå matta passar bra, kanske med lite rosa inslag.
  Välkomna till Stockholm alla fyra! Snö ska det enligt prognosen komma i mitten på nästa vecka tror jag det var. Sen beror det på om ni är i Stockholm då.
  Att springa med Copper blir väl som att träna start och stopp 😀
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Vad fint du gör, jag gillar bilden nummer 2. Emma och Copper ser ut att trivas där
  Nice att ni åker med samma flyg, välkomna
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Malin Th

  Hej Maria
  Det kan verkligen ge en huvudbry när man gör någon färgförändring hemma, jag tycker den blommiga bakom de grå är väldigt snyggt.
  Här i Stockholm har vi 2 grader kallt och snö.
  Min dotter fyller 17 år och fick sång och presenter på sängkanten, sedan blev det tårta till frukost.
  Vi ska ha en lugn helg med lite ostron och bubbel ikväll.
  Ha en fin helg
  Kram Malin Th

  Reply

 • Lillemor Johansson

  Hej Maria!
  Vad kul att ni kommer på samma flyg.
  Tycker att den nedre bilden med kuddarna är
  snyggast. Och några grå mattor.

  Ha det gott!
  Kram Lillemor

  Reply

 • Camilla

  Hej!

  Vad roligt att ni kommer med samma flyg!
  Jo det är snö här i Stockholm men i city har det smält bort men inte på landet söder om stan där är det stövlar som gäller! Landet är området utanför tullarna.
  Tycker bild nummer två med kuddar. Det är fint att blanda mörk grått och ljus grått oxå i bara kuddar! Kanske oxå silver.
  En grå matta har varit fint! Fast nu kommer ju våren snart då är rosa mm vara super fint.
  Gott med godis!
  Kram
  Camilla

  Reply

 • Margareta

  Halloj. Tycker den rosa kudden i första bilden ser snyggast ut, men den andra är bra med. Man kan ju ha båda, jag menar turas om med kuddplaceringen, så man inte alltid har samma om man gillar båda alternativen.
  Välkommen till Sverige, hoppas ni slipper snö. Ja det hoppas jag att vi alla slipper snart i Sverige.
  Önskar dig/er en trevlig resa.
  Kram Margareta

  Reply

  • Cecilia

   Jag vill inte slippa snö, för jag älskar snö och vinter och det gör många andra människor också!! Jag vill faktiskt ha mera snö i massor, för det är så härligt!!

   Reply

 • Ammi Uppsala

  Hej!

  Såg precis att jag ska på Workshop i Stockholm på onsdag. Var kommer du att hänga då?
  Trevlig helg alla!

  Reply

 • Ellie

  Hej Maria! Såå fint med lite rosa i inredningen! Jag kör också med det hemma, rosa och ljusgrått just nu 🙂 Stor kram fina du!

  Reply

 • Kristina F

  Godis är gott och svårt att låta bli.
  Du är så strålande ändå men får ta ett extra gympass eller en löprunda:)))
  Absolut bild nr 2 och ingen rosa matta. Möjligtvis en grå.
  Jag är allergisk mot för mycket färg men lite grann som är utbytbart går bra. Kuddar, ljusstakar mm är ju lätt att förnya.
  Vad kul att ni får ressällskap du och Anna !
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Lillemor Johansson

  Hej igen!
  Vet du om det är em eller kvällsunspelningen
  du ska vara med på?
  Kram Lillemor

  Reply

 • Elvira

  Hej finaste Maria
  Det är nog finast med rosa kudden framme och kanske lite onödigt med en rosa matta. Jag tycker inte att man ska överdriva med att matcha men du har verkligen smak för allting:))
  Lycka til!!! Kram Elvira

  Reply

 • Natalie Pil

  Hej Maria,
  Jag älskar rosa till grått, passar så bra ihop och ger den gråa nyansen en softare touch. Tycker du kan ha både rosa eller grå matta, dessutom är det mycket vacker rosa färg du valt,
  Hoppas ni får det jättebra i Sverige och slipper snö 🙂 kram Natalie

  Reply

 • Ida

  Jag fattar inte varför alla i USA har tjugo kuddar på sängen. Är det inte skitjobbbigt att bädda varje kväll?
  Jag personligen tycker det är fult med kuddar. Jag köper snygga exklusiva överkast som jag lägger över sängen och alla kuddar.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: