IKEA är väl ändå fantastiskt!!!

10

Hej på er!

Igår firades Martin Luther King dagen här i USA så Nicholas hade ledigt från skolan. Jag har tjatat på honom att vi måste åka till IKEA för att köpa honom och hans rumspolare Ben en soffa och ett kaffebord. Nicholas bor ju nu med Ben och de funkar bra. Mycket bättre med 2 killar i en lägenhet än 7 killar i ett stort hus utan hushållerska eller någon som helst vuxen som kollar in lite då och då. Så Nicholas kommer hem och vi sticker till IKEA fast på vägen så stannade vi till i Irvine Spectrum för att jag ville ha ett smakråd på ett par Adidas Ultra Boost tennis skor som jag hade tänkt köpa. Jag vet ju att alla ni i Sverige tycker om att spatzera omkring i gympaskor så jag vill göra precis likadant. Ja inte om det är snö såklart men det brukar det ju inte vara nere i Skåne.

6

8

Haha Nicho provsitter massor med soffor och bilden på den första soffan kostar 299 dollar och det är ett fantastiskt pris för en student. Jag vet att han har en svart t-shirt på sig nu och det var bara för att han köpte lite nya kläder på Urban Outfitters när vi var och shoppade mina skor. Tänk att han är så snäll och förståndig men han har glimten i ögat på bus också.

4

Här är vinnaren och den heter Friheten. Är det någon av er som har sett den på IKEA kanske? Man kan fälla ut en extra kudde så det blir lite mer som en stor rektangulär soffa, ja nästan som en bäddsoffa. Nicholas valde 5 kuddar och kommer nu att montera ihop den med Ben. Vi hittade även ett kaffebord som heter Lack och kostade 25 dollar. Heja IKEA och era fantastiska priser.

2

Det här är det bästa med att äga en truck. Glöm hemleverans 🙂

Lyckad dag med Nicho plus att vi åt middag på IKEA också. Jag hade lax med dillsås och Nicho hade köttbullar 8st haha. Vi köpte även en varsin påse med godis som var sådär. Lite bättre urval tycker jag att dom kan komma upp med.

En norsk dam kom upp till mig på IKEA och hälsade, hennes son hade känt igen mig och hon berättade att han kontaktat Anna för en meet and greet men jag kunde tyvärr inte den dagen. Imorgon har jag dock en meet and greet på Starbucks och det ser jag framemot. Sedan ska Anna och jag homestyla ett av Kamrans senaste hus till försäljning.

Jag stressar fortfarande lite fram och tillbaka för mina kompisar som kommer på lördag. Så mycket jag vill ha gjort för att några av dom kommer att stanna några dagar efter att jag åkt till Sverige. Tänk om dom öppnar en skåp eller en låda som är stökig!!!!!!!

Tack för alla era kommentarer på mitt sista inlägg. Jag ska verkligen titta in lite oftare i mina gamla kortlådor. Jag visade Kamran mitt inlägg och han tyckte också att det var så roligt att se alla gamla foton.

När jag får mina Adidas skor hemskickade som jag fick beställa från butiken så ska ni få se dom.

Comments 11
 • Anki Post author

  Godmorgon!
  Vilken härlig soffa Nicho hittade. Där kan många få plats att sitta. Kan ju också fungera som extrasäng.
  Jag har aldrig ätit på Ikea men jag vet att många går dit och äter julbord även här i Sverige. Och annars också förstås.

  Oroa dig inte för dina kompisar. Om dom skulle titta in i ett stökigt skåp så känner dom nog bara igen sig. Vi har nog alla ett eller flera stökiga skåp

  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Vad skoj att du o Nicho hittade en fin och bra soffa med bord. Och du fick dina gympaskor också, men jag tror att hela Sverige har snö nu sedan igår
  Kommer din vänner bo hos er när du är i Sverige?
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Ja Ikea har många bra och prisvänliga möbler. Vad roligt att ni hittade det ni behövde och soffan var jättefin. Ja här är det snö och vi som ska åka tidigt på lördagmorgon till Leksand. Där det är ännu mer snö. Vi hoppas att det inte blir kaos, vi ska på begravning ….så tungt.
  Kram till dig/ Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Camilla Wikström Post author

  Hej Maria!
  Nicho gjorde ett bra val av soffa för en sådan har vi på vårt landställe i Trosa och den är hur bra och skön som helst.
  Oroa dig inte för dina kompisar skulle det vara rörigt i skåp eller lådor tror jag inte dom skulle bry sig, nu tror jag inte att det är så.
  Det är ganska mycket snö i Skåne men det har väl mamma redan berättat.

  Kram Camilla W

  Reply

 • Camilla 10 barnsmamma vid 33 Post author

  Ikea är jättebra med bra priser,köper ofta där 😀
  Fin soffa han valde ,har inte sett den.

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Ja visst är Ikea nice :)) Nästan alla mina möbler kommer därifrån. .Vilken fin soffa, den ser precis ut som min bara att min har en annan färg..Så praktiskt med bäddsoffa. .Den har varit väl använd när familjen varit på besök..Älskar Ikea och kul att ni hade en fin dag tsm och att ni hittade det ni behövde 🙂 Maten är god där, men fikat ännu godare 😉 Underbart att ni kunde lasta på bilen..Vet inte hur många gånger man har fått släpa på stora Ikea påsar på vägen hem haha..Kul att du hittade skor också..Här har det nu kommit snö inatt och det har varit snöstorm. .Vet inte hur det ser ut nedåt landet :/Oroa dig inte för dina vänner..Alla har vi väl lite stökigt 😉

  Ha en fortsatt fin dag..Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Jättesnygg soffa, perfekt att man kan göra om den till bäddsoffa också. Ikea har bra priser på det mesta.
  Förstår att det är betydligt lugnare att dela hus med en kille än med 6 stycken andra.
  Skoj att dina kompisar kommer till er, men om dom öppnar skåp och lådor dom inte borde så tycker jag dom är lite ”ofina”. Eller är det bara jag som är lite gammaldags och tycker man inte ska göra så hos folk =)
  Hur som, om dom nu gör det och det är lite stökigt så ler dom nog igenkännande och tänker att det var skönt, ser ut lika som hemma =)
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Kristina F Post author

  Men så lustigt, exakt en sådan hade vi i hundrummet i vårt gamla hus. Tanken var för övernattande gäster. Men en gång när vi hade tre extra hundar så hade de gnagt sönder den då jag var och handlade. :((
  Vi funderar på en likadan till sonens rum när han flyttar . Alltid bra att ha utifall att man får besök.
  Det är skönt att gå i ett par gympaskor/sneakers. Snyggare såklart i finskor men tusen ggr bekvämare i de andra.
  Oj hoppas inte dina vänner kikar i dina skåp. Skulle jag aldrig få för mig hos någon om inte denna bett mig hämta nånting…. man vet aldrig vad folk har i sina gömmor.:))))
  Jag är hos barnbarnet och passar henne en stund. Vi har massor av snö, ca 8 cm. Ikväll ska jag baka bullar, tänkte prova min nya köksmaskin som jag fick i present.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Lars Berglund Post author

  Hej fina Maria!
  Kul att Nicho gillar IKEA 😀
  hoppas att han nöjd med svensk soffan 🙂
  Här snöar i Stockholm .
  Ha det så bra med er alla
  Kraaam Lars

  Reply

 • Margareta Post author

  Grattis till Nicho och de nya inköpen, kul för honom att ha lite nytt. IKEA har mycket och prisvärt kan det vara med. IKEA finns i Cairo också, med svenska köttbullar, fast på nötfärs då.
  Var inte stressad över besöket, om de är stökigt någonstans så ser de ju att du lever också och inte är någon tråkig pedant. Du har säkert inte stökigt, men ibland kan man ha den känslan.
  Här kom snön idag, vi har varit förskonade förrut.
  Kram Margareta

  Reply

 • Camilla Post author

  Hej
  Min son ville ha en bäddsoffa som han också köpte för sina julklappspengar. Han köpte också Friheten fast i konstskinn. Han är 13 år och har slängt ut allt sitt Lego och nu gjort om rummet från ett pojkrum till ett ungdomsrum. Han trivs som fisken och ligger gärna i sin soffa och spelar Playstation.
  Med vänlig hälsning,
  Camilla

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: