När mina barn var små!

Hejsan Johanna!

Nu sitter jag vid mitt köksbord och väntar på att Kamran ska komma hem. Ikväll är det dejtnight och jag är taggad. Uppklädd och fin med ett glas vin och lite nötter. Såg precis din kommentar om uppfostring, hemmet och allt annat kaotiskt runt omkring dig när du har småbarn. Its crazy! 

Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter både dåliga och de fantastiska. 

Så vi hörs imorgon. Jag ska stiga upp tidigt och hitta lite kort och sedan ge er min syn på barnuppfostran. 

Kram Maria 

Comments 7
 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Hoppas datenighten var trevlig och mysig, och att maten var god.
  Det blir skoj att se bilder när barnen var små, det blir kul också att läsa din syn på barnuppfostran och så.
  Idag kommer yngsta sonen med familj hit på lite mat. Det ska bli mysigt, har inte träffat de två äldsta barnbarnen sen nyårsafton, lilla bebisen träffade vi i veckan, men man kan aldrig ses för ofta ❤️
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Vad mysigt med date , ni är fantastiska på att hålla eran kärlek och förhållande vid liv ❤️
  Barnuppfostran, tycker att du/ ni har lyckats med eran barn. Fantastisk fina och väluppfostrade.
  Stor kram / Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Så kul det ska bli att se gamla foton och läsa om när barnen var små ♡
  Ha en trevlig date ..Själv ska jag ta och ringa min mamma och höra så att allt är bra..Ha d fint kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Kristina F Post author

  Date är alltid kul och en lyx att verkligen unna sig.
  Ja visa oss mer kort … så roligt att se.
  Här är grått och mulet idag och inte det minsta värme.
  Kramiz KristinaF

  Reply

 • Anki Post author

  Halloj!
  Ni är duktiga du och Kamran på att se till att få lite guldkant på tillvaron med date night lite då och då.
  Kul att få se bilder från förr och höra din syn på barnuppfostran.
  Idag har jag och barnbarnen tillsammans med deras mamma varit på julgransplundring. Jättetrevligt pch roligt. Barnen var ganska trötta efteråt men väldigt nöjda.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki
  .

  Reply

 • Johanna Post author

  Men åh, detta ser jag så fram emot och så kul att du vill svara så ordentligt på min fråga! Jag tycker att du är en inspirerande mamma, fru och kvinna, så det skall bli riktigt intressant att höra hur ni hanterade småbarnsåren.
  Tusen tack!

  Reply

 • Margareta Post author

  Du har ju de finaste, snällaste och mest uppfostrade barnen man kan tänka sig. Du borde vara rådgivare till andra istället. Med kärlek och vänlig ord kommer man långt, även om man ibland måste säga till på skarpen.
  Ska bli roligt att höra din syn på det hela och hur du lyckats så bra.
  Kram Margareta

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: