Social Media

Hej på er!

Sitter här i mitt kök och funderar lite över social media. Kan bli lite mycket ibland. Väldigt lätt att man blir fast i att sitta och skrolla igenom Instagram med allt kul och intressant det erbjuder. Några minuter hit och dit räcker i allafall för mig 🙂

Här är jag och mitt enda barn som bor hemma för tillfället. Emma Carolina Montazami som snart får reda på vilket college hon nu kan avsluta sina studier på innan hon fortsätter med att utbilda sig till veterinär. Hon är nu junior i college och har ett år kvar av sin 4-åriga collegeutbildning. Spännande och jag hoppas att hon kommer in på samma college som Nicho går på, LMU.

Jag är lite lätt nedstämd för tillfället. Mycket tråkiga saker har hänt här i Kalifornien. Först den förskräckliga branden och nu ”the mudslide” som har tagit 18 liv. Människor som har blivit svept away i en jättesnabb flod av lera mitt i natten. Området heter Montecito och det var ett väldigt fint och paradis liknande område där bl.a. Oprah och Ellen Degeneres bor. Nu ser det helt annorlunda ut inget är sig likt.

Men värst av allt var att en pojke på 19 år som var hemma och besökte sin familj under jullovet försvann helt spårlöst den 2 januari. De hittade hans kropp i tisdags och idag arresterade polisen en av hans vänner från High School. Pojken som förlorade sitt liv gick i college i Pennsylvania. Samma ålder som Nicholas.

Väldigt sorgligt och jag tycker även att jag får massor av noticer hela tiden på min mobil från Aftonbladet med tråkiga nyheter av vad som händer i Sverige. Usch!

Jag och Anna kommer iallafall hem till Stockholm den 24 januari. Nu fick jag precis höra att kanske Sara och Hanna också kommer till Stockholm men bara i ett par dagar. Jag ska medverka i ett program som ska spelas in den 25 januari på Tv4. Sedan blir det ju alltid lite möten såklart.

Jag ska även gå på ett partaj med min syster och det ska bli så roligt. Jag och Catharina min syster är ett riktigt ubermesigt radarpar när vi festar till det. Resten av tiden kommer jag att spendera med min mamma i Ängelholm. Tänkte även köpa lite nya vårkuddar till henne. Vad är det för färger som är poppis nu i den svenska kuddindustrin?

Jag och Kamran har det bra vi var ute idag och kollade på lite nya idéer för vårt kök. Jag vet vad ni tänker pallar man mer renovering? Vet inte vi får se 🙂

Kram till er alla Maria

Comments 11
 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Visst är det hemskt allt som händer och de påverkar en mycket, så jag förstår att du är nedstämd.
  Jag hoppas Emma kommer få gå på LMU som Nicho

  Välkommen den 24 januari, du kommer ha skoj o mysigt här. Ohh viken överraskning att Hanna o Sara är här också

  Var rädd om dej Maria
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Anki Post author

  Godmorgon!
  Visst är det många hemska saker sim händer. Nu är det ytterligare skjutningar i Helsingborg. Det verkar inte ta slut.

  Hoppas Emma kommer in på samma college som Nicho.

  Välkommen till Sverige den 24:e. Hoppas ni får det riktigt roligt syster din och du. Och med mamsen också så klart.

  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Roligt att du kommer till Stockholm och Anna såklart. Välkomna. Vi kanske syns på gatorna i stan . ❤️ Ja det är hemskt det som händer i världen , grymt och hårt . Det värsta är att våra barn kommer få ta hand om det i framtiden….. Vad roligt att Emma är nära sitt mål, jag håller tummarna. Renovering ?? Ja det är alltid roligt, iallafall efterråt. Va rädd om er. Varma kramar från mig. // Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Ja det händer så mycket otäcka saker hela tiden, själv har jag valt att inte uppdatera mig om allt, för att just orka. Jag läser ju tidningar och så, men jag har stängt av så det ploppar upp automatiskt i mobilen. Jag var tvungen för att orka =(
  Jättefin bild på Emma och dig ❤️
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Cecilia Post author

  Ja, det är hemskt med allt som händer i Sverige! Framförallt med alla dessa grova muslimska gruppvåldtäkter som sker i stort sett varje dag, såå fruktansvärt!!!

  Reply

 • Britt Post author

  Hej Maria!
  Så fin Emma och du är på kortet
  Fruktansvärt allt som händer.
  Här skjuts det överallt, nu är Helsingborg i hetluften
  Man går gärna inte ut.
  Välkomna till Äholm
  Kuddfodral, härliga ljus och tulpaner ✨ ja det lättar upp för här är det 49 nyanser av GRÅTT!!!
  Kram Britt

  Reply

 • Margareta Post author

  Välkommen hem till Sverige. Ska bli spännande och roligt att se vad du har för dig i tv programmet. Vore ju kul om Sara och Hanna och du möts i Stockholm. Blir ju jätteroligt för dig att få träffa din underbara mamma igen. Hon blir säkert jätteglad över några fina vårkuddar.
  Har också följt vad som hänt hos er, så tragiskt alltsammans. Ja och med pojken som blev mördad som är lika gammal som Nicholas. Händer så mycket hemskt och det går så fort med, vad är det för fel på folk idag? Så var det ju inte då vi var barn, var en helt annorlunda värld då.
  Skönt att du och Kamran har det så bra och att ni funderar på att fortsätta att fixa och förnya i ert fina hus.
  Idag har vi haft gäster, gjorde hemlagad chokladmousse med hallon o maränger till dessert, blev så gott. Nyttigt för själen.
  Önskar dig en fortsatt fin helg.
  Kram Margareta

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Åh neej jag skrev förut men det verkar ha försvunnit 🙁
  Men vilket fint kort på dig och Emma ♡ Skönt att få henne hemma hos er lite..Hoppas att hon kommer in på ett bra college..Där Nicho går 🙂 Så fort åren går..Hon är snart färdig..
  Ja visst händer det mkt hemskheter :/ Så man kan inte annat än bli nedstämd :, (

  Ni är så Välkomna hit du och Anna..Och Sara och Hanna ☆
  Jag hoppas att vi får följa eran vistelse i Sverige här via bloggen :))
  Ha en fin dag Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Kristina F Post author

  Skrev ett långt inlägg som tydligen försvunnit…. :((( provar igen.

  Det är stressande med för mycket aviseringar om olika inlägg hit och dit. Jag har i stort sett allt sånt avstängt. Kllar sällan på nyheter heller, bara ett jädra elände.
  Usch för det som händer däröver hos er. Ledsamt!
  Naturkatastofer kan man inte göra mycket åt men annat som går att göra har ju ofta med mänskligheten att göra.

  Önskar er en fin vistelse här hemma och hoppas du och syrran går riktigt skoj tillsammans.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Malin Th Post author

  Hej Maria.
  Vilken fin bild på dig och Emma! Håller tummarna att hon kommer in på Nichos college.
  Ja det är förfärligt med allt som händer, värst med sånt som andra människor gör mot varandra, naturen rår vi ju inte alltid på. Familj och vänner blir ännu viktigare n är världens hemskheter kryper närmare inpå.
  Stor kram Malin Th

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: