Nyårsdag är en härlig slappdag!

God fortsättning till er alla. Hoppas ni hade kul igår. Vi firade natten lång och Kamran överraskade med smällare.

Det här är nog en av mina favorit förrätter. Det fattas bara lite olivolja, balsamic vinegar, salt och peppar. All mat var god speciellt pastan Marie och jag gjorde.

Vi spelade också spel men festade mest på. Goda vänner och goda grannar.

Lurvet runt Kamrans partyhatt ser ut som hans hår vilket vi alla tyckte var väldigt roligt. Vi alka gick ut efter tolvslaget och kollade på Kamrans fyrverkeriuppsättning haha. Han är helt fenomenal med underhållning.

Mark och Shaun höll på att lämna deras lilla son Miles sovande i gästrummet. Det hade varit kul att få pyssla om en liten förstaklassare en dag. Men innan deras skjuts for iväg som kom dom på att Miles var ju för tusan inne i huset.

Idag har jag städat hela dagen och jag har även dansat ut hela julen. Nu finns det inte en gnutta rött kvar i mitt hus. Jag har ju haft mina dekorationer uppe en månad och det räcker för mig.

Kram Maria

Comments 10
 • Anki Post author

  God fortsättning på er alla!
  Det verkar ha varit full rulle hos the Montazamis på nyår. Kul!
  Vi hade så dåligt väder så vi var inne hela tiden. Vi tittade genom fönstret på de få fyrverkerier som var.
  Jag kommer att ha julen kvar till Tjugondag Knut, då tar jag bort all juldekoration.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Vilka härliga bilder du bjuder på, det ser ut som en lyckad kväll hos er
  Nu är jag på arbetet, det är 4 dagar denna vecka, skönt med mjukstart. På torsdag blir de mani, då åker mina jul röda naglar bort

  Ha en fin start på nya veckan
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Det syns att ni hade ett trevligt och lyckat firande med era vänner, mysigt ❤️
  Här ska julen plockas bort lite senare i veckan, vi har ju så mörkt så jag tycker det är mysigt med julgranen och sånt som lyser upp lite.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Karin Post author

  Hej Maria, god fort sättning..
  Jag har börjat så smått att ta bort det lilla av julpyntet
  som jag har haft framme denna jul, på grund av
  sjukdom så kom det inte fram förrän halva dec gått..
  Jag brukar ha det framme längre, men nu känns det
  som det kvittar att jag tar bort det, men så är det gjort..
  //kram..

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Haha det första jag såg när jag kollade fotona var faktiskt Kamrans hatt..Haha så roligt :))
  Så skoj att få se nyårs bilder ifrån er..Alla är glada och skiner som vanligt som solar..Jag var hemma över nyår..Jag hade inte så mycket julgrejor i år :/ Mest ljusslingor och de får sitta kvar länge..Ha en fortsatt fin dag..Här kikar solen fram Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Anne- Britt Post author

  Godt nyttår, Maria!
  Ser ut som om dere har hatt en fin nyttårsfeiring. Jeg ”kaster” også ut julen 1. dag nyttår. Alltid hyggelig å pynte til jul, men jammen er det godt å rydde den ut også. Blir lysere og luftigere når julen er ryddet ut.
  Ha en fin uke!
  Klem fra Anne- Britt 🙂

  Reply

 • RoseMarie Post author

  Hej Maria! Önskar dig Maria och alla bloggvänner en god fortsättning på det nya året. Härliga bilder du visar oss. Ni ser ut att ha haft det riktigt roligt. Så många vänner och så mycket gott att äta. Tiden går så fort och nu har vi gått in på det nya året med nya möjligheter. Snön som kommit här är nu borta. Regnade hela dagen igår. Kramar från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria ‘
  Härlig fest med vänner och god mat , ett bra slut på året.
  Vi har julen kvar men snart ryker den. Längtar bara till värmen och ljuset. Vi hade en kul fest vi också och ditt vita porslin blev så fint till nyår.
  Ha det fint, ska iväg på yoga. Yin yang yoga , bra början på det nya året. Stor kram ❤️❤️❤️
  Malin mallan

  Reply

 • Kristina F Post author

  Jag städade bort julen igår jag med. Allt är nu rent och fint igen även om det blir mörkare . Det är ju alltid trevligt med det röda, jag har ju mest svart,vitt och silver annars. Ska se om jag vågar adda lite turkost på soffkuddar och så nu i vår.
  Vad trevligt ni såg ut att ha haft det. Hade ju varit tokigt om de glömt sin son:)))))
  Nu börjar det närma sig min stora dag, den 4 fyller jag 45 år. Bara två dagar kvar.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Margareta Post author

  Vilken härlig fest ni hade med alla glada människor. Man är glad flera dagar sen av en så lyckad fest. Håller med det ser ut som Kamrans hår under hatten.
  Jag är också väldigt förtjust i tomater med mozarella så som du gör dem. Kul att maten blev lyckad och god med.
  Kram Margareta

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: