Las Vegas

Hejsan svejsan!

Härligt med söndagsmornar. Jag och hundarna ska gå på en långpromenad ut i solens morgonstrålar mycket nyttigt för själen.

Igår var det full rulle med Kamrans Star Wars visning. Filmen var bra (första gången jag sett en Star Wars film) och spännande. De korten är på min kamera och Sara har min sladd så ni får se några foton snarast. Anna och Clinton tittade också förbi.

Ja senare på kvällen blev det båtparad igen på Lottas båt. Trevligt att se alla igen. Vi har ju inte varit nere vid vår båt på 2 månader. Vi fick så dåligt samvete så nästa helg är det vi som är där med hundarna. Vi har fått en så kallad ”citronbåt” vilket betyder att så mycket har gått sönder på båten så vi måste byta in den mot en ny. Vi får se hur det går. Kamran håller på att negotiate med båtbolaget Sea Rey.

Kristina Fransson är detta en bra bok? Jag såg att du rekommenderade den på ditt insta. Undra om den är översatt till engelska? Isåfall vill jag att vi ska läsa den i bokklubben. Tror ni som läst den att det är en bra bokklubbsbok?

Jag och Anna sticker till Las Vegas imorgon på arbete. Berättar mer imorgon.

Kram Maria

Comments 10
 • Anki Post author

  Halloj!
  Jag har aldrig sett en Star Wars film, man kanske ska göra det.
  Det är så himla tråkigt när man får vad vi brukar kalla måndagsexemplar. Hoppas det ordnar sig med båten.
  Den där boken har jag inte läst, än.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Underbart med söndagmornar, ja de hade vart skönt med värmande solstrålar….Trevlig resa till Las Vegas, spännande vad du och Anna ska göra

  Nu blir de bara att arbeta 3 dagar sedan lite ledigt…Så mysigt o skönt ska de bli

  Ha en fin start på nya veckan
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Kristina F Post author

  Vad du ser cool och rockig ut på första kortet :)) häftigt med båtparaden.

  Alltså det är en bra bok men inte bok i den bemärkelsen som man tror. Här delas vi människor upp i 4 färger och varje personlighet förklaras utifrån det.
  Kanske har du alltid undrat varför grannen är så bossig och kör över dig om och om igen ? Eller varför tant Elsa är så lugn, aldrig vågar ta konflikter eller säga ifrån ? Eller varför din kusin gör spaltmeter efter spaltmeter i exelprogram då du bara bett henne sätta ihop årets budget lite snabbt ?
  Varför Kalle är festens pladderhöna och dessutom alltid kommer försent ?

  För mig var den sjukt bra för den gav mig sån respekt och förståelse för hur olika vi är och varför vi helst dras till likasinnade men likväl till våra kontraster och raka motsatser.
  Man får också en tankeställare om hur andra uppfattar mig och varför ?
  Bara genom nåt så enkelt att vara indelad i en färg….

  Kolla om den finns översatt, om inte så bör du läsa den Maria ! Alltid bra med tanke på hur mycket människor du ständigt möter.

  Idag har vi haft 9,9 minus och det är rysligt kallt.
  Hundarna är superglada och rusar runt i snön.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Ja söndagar är toppen..en riktigt mysig mys dag..Jag håller på att packa och fixa..Åker på onsdag till familjen och vill inte stressa..Ska försöka bestämma vilka kläder som ska med..Min mamma tycker alltid jag packar för mkt haha..Jag har aldrig heller sett star wars..Nice med båtparad. .Är den varje dag? Boken som Kristina rekommenderat är jag också nyfiken på..Kanska ska ta ochläsa den 🙂 Tack Kristina för tipset 🙂 Spännande vad ska du och Anna nu hitta på ? :)) Lycka till ♡ Ha en fin dag kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Vilken otur med er båt, hoppas de löser in den så ni får en ny.
  Jag har inte heller läst den boken, men jag blev nyfiken på den.
  Jag har heller inte sett någon Star wars-film, det vågar jag nästan inte skriva, har en son som är Star Wars-tokig ☺️
  Vad spännande med er Las Vegas-resa, nu blev jag nyfiken.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Malin Th Post author

  Hej Maria.
  Vilka fina dekorationer på båtarna. Det är så härligt med alla ljus denna tiden på året. Vi var på en dagstur till Åland i lördags, och vem såg jag inte där på en tax-free katalog om inte dig! Nu väntar sista arbetsveckan före jul och jag hann med de sista julklappsinköpen på lunchen.
  Ha nu en fin start på veckan.
  Kram Malin Th
  Ps, tack för julkortet om jag inte skrivit det tidigare, jättefint, jag blev så glad.

  Reply

 • Kristina F Post author

  Såg precis nu i Ullared/Gekås blogg att boken jag rekommenderade är med på topplistan. :)))))) Läs den !
  Kramiz KristinaF

  Reply

 • Margareta Post author

  Vad trist med eran båt, hoppas ni hittar en ny som ni är nöjda med snart. Ni verkar ju ha så härliga dagar i eran båt. Din skinnjacka är så snygg Maria.
  Har läst boken och den stämmer på många människor men är ändå en generalisering av olika persontyper. Kan vara en bokklubbsbok, beroende på hur de övriga i gänget är. Läs den du för den kan ge dig ännu mer förståelse för hur folk är och när de är. Finns en bok till av samma författare som heter Omgiven av psykopater som jag tänkte läsa, för de dyker upp lite här och där när man minst anar.
  Kram Margareta

  Reply

 • blog Post author

  Hi to every body, it’s my first pay a visit of this blog; this web site includes remarkable and really fine material in support of readers.

  Reply

 • blog Post author

  Touche. Great points. Maintain the great spirit.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: