Julstök :)

Ugh neeej Kamran beställer fler korgar till sin biopremiär av STAR WARS nu på lördag. Kommer ni ihåg att jag berättade att Kamran har hyrt en biosalong med 250 säten för premiären av STAR WARS för sina klienter med familj.

Då tänker ni vad i tusan gör Rudolph på bordet? Jo jag ska sätta honom i en låda och sätta fast massor med presentkort på honom eller runt omkring.

Sedan gör jag bara två korgar till med varm choklad tema och te med fina koppar. Självklart choklad, kakor och lite annat juligt som förhoppningsvis kommer att bli uppskattat. Jag tycker att Kamran är så himla snäll och generös. Jag kommer att vara där för att stötta och välkomna gästerna.

Haha här ser ni lite andra olika juldekorationer i mitt område. Kolla in snögubben han är enorm!!! Jag tycker det är så roligt att se hur grannarna tänker till och är kreativa.

Vill så gärna visa er vad fin Sara är på omslaget av tidningen Wedding som är ute nu i butiker i Sverige. Haha titta på bilden ovan när hon sitter och dricker en virgin pina colada vid hotellpoolen och har tandställning. Tidningen har ett stort upplägg med massor av vackra bilder på Sara och Hanna i bröllopsklänningar. Kolla in om ni får en chans.

Hittade även dessa kort i min fotolåda från tiden när det var frittfram att spela pingpong på köksbordet. Oj det skulle inte vara tillåtet i dagens läge. Vad tänkte jag egentligen?

Sedan ett kort på Kamran och mig när vi var på skidsemester. Jag ska börja fråga folk om dom kan ta kort på Kamran och mig när vi är uppklädda och ute på lite roliga saker. Ni ser ju nästan aldrig oss på foto tillsammans för att för det mesta så fotar jag i all hast. Ändring sker idag!!!

Stor julkram till er alla. Kul att ni gillar julkortet. Nettan har du fått ditt? Du kanske har skrivit det och jag har glömt :/

Maria

Comments 13
 • Anki Post author

  Godmorgon!
  Det är väl inte så konstigt att Kamran ber dig om fler julkorgar. Du är ju jätteduktig på att fixa fina såna.
  Snögubben är verkligen stor. Kul att få se hur folk dekorerar.
  Fina bilder på Sara. Ska se om jag får tillfälle att titta i tidningen.
  Ha ha, spela pingis på köksbordet, ja det gör man inte
  Fint kort på dig och Kamran.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Kamran är verkligen omtänksam mot sina anställda 🙂 Jätterolig ide med star wars. Sara är så fin på bilden, tiden går så fort. Ojoj jag har inte fått nått kort hoppas att jag inte var sent ute i år…… Skulle vara så tråkigt .
  Ha det fint Maria ! Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Kamran är verkligen omtänksam, härligt att du är med och hjälper, ni båda är så fina o tänker på alla. Vilken foto på Sara, det var väl Lars Wallins klänningar Sara o Hanna fotade för?
  Näe jag har inte fått något julkort än, Tack för frågan, kanske det kommer idag

  Kramisar Nettan

  Reply

 • RoseMarie Post author

  Hej Maria! God morgon. Tack Maria för det jättefina julkortet. Blev så glad. Har sparat alla dina julkort sedan tidigare år. Så fina julkorgar du gjort. Förstår att Kamran vill ha din hjälp med det, för du är ju så duktig. Så vacker Sara är. Har sett några foton på Sara och Hanna från bröllopsbilderna. Dom är så fina. Kul att titta på gamla foton. Idag ska jag på ännu en jullunch tillsammans med mina väninnor. Här snöar det för fullt och vi har – 2 c. Kram från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Eva Post author

  Hej! Vilka härliga korgar du fixar fram och så roligt det måste vara. Älskar Rudolph och jag skulle gärna vilja haft en sådan hemma hos mig. Trevligt och se era grannars olika julpynt, så mysigt och lyser upp så fint i mörkret 🙂

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Så söt liten Rudolf där på bordet, det kommer bli så fina korgar. Wow vad Kamran är omtänksam mot sina anställda.
  Jätteskoj att se gamla foton på er.
  Sara är jättefin på omslaget till Wedding.
  Hoppas du såg att jag har tackat för julkortet som jag fick i måndags
  Idag ska jag göra nya naglar, dock inte juliga men vintriga.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Ammi Uppsala Post author

  Wow vad cool med egen Star Wars föreställning! Ska kolla om jag hittar the Wedding Magazine.
  Själv har jag varit och Lussat med min kör nu på morgonen. Kul och nervöst samtidigt. Det enda som är synd med att sjunga i kör när det är Lucia är ju att man själv inte kan se Luciatåget. 🙂
  Ha en glad Lucia alla!

  Reply

 • Malin Th Post author

  Hej Maria.
  Kamran och du är så omtänksamma, det är härligt att se. Oj vilka juldekorationer, själv har jag en flamingo på balkongen, inte så juligt kanske, men ganska roligt.
  Här kom det lite snö igår, men den börjar redan töa bort. Ikväll blir det julklappsinslagning. Jag har inte heller fått julkortet, men posten har ju mycket att göra så här års.
  Ha en fin onsdag och hoppas du får en lussebulle.
  Kram Malin Th

  Reply

 • Anne- Britt Post author

  Hei hei.
  Så omtenksomt av dere. God fornøyelse.
  Artig å se ”gamle bilder” som du legger ut. Da ser man virkelig hvordan tiden flyr og folk forandrer seg.
  Ønsker deg en fin dag. Takk for julekortet!
  Klem fra Anne- Britt 🙂

  Reply

 • Margareta Post author

  Vilken fin värdinna Kamran har då du är med. Så snällt och omtänksamt av Kamran att hyra hela salongen och bjuda in så många. Korgen ser verkligen fin ut.
  Ska kolla in tidningen med bilder på Sara och Hanna. Kul för dem att få göra detta uppdrag.
  Fint kort på dig och Kamran, ni är alltid fina ihop. Kul att få se hur det ser ut runt omkring dig. Tack för du delar med dig.
  Kram Margareta

  Reply

 • Eva Stridh Post author

  Hej!
  Åh vill tacka SÅÅ mycket för julkortet, o att det kom i min dotters namn var så perfekt! Nellie är 10 år o har visat det för ALLA hon känner 🙂 hon tog med kortet till skolan oxå!
  Hon var sååå stolt när hon öppnade det o sa – wooow vet Maria om att jag finns?!
  Kram!

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Vilka roliga gamla foton..Jag älskar att kolla på kort :))
  Så underbart fin Sara är på tidnings omslaget..Haha så kul att göra fler korgar, men man tröttnar väl när det blir för långa..Men du är ju så duktig med allt :))
  Åh vilken sööt liten Rudolf..Smart ide med present korten..Kamran är verkligen snäll..Kul att se mera juliga foton..Så mkt juldekorationer..Men det är ju så fint..Jag har inte heller fått något julkort. .Kanske jag beställde för sent :/ Ha en fortsatt fin dag stor kram AnnaN ♥♥

  Reply

 • Lena M L Post author

  Hej maria
  Tusen tusen tack för det fina julkortet.
  Du är så otroligt duktig på att skapa fantastiska julgåvor åt Kamrans anställda, Kamran må vara en fantastisk chef som månar om sin personal. Hela er familj verkar ha ett hjärta av guld.
  Önskar familjen Montazami en fantastisk Jul
  Kram

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: