Canasta party!

Hej och god morgon på er!

Hur många julbord har ni varit på i helgen. Jag är så sotis på er alla som får njuta av alla läckerheter. Karin L jag förstår hur du känner dig. Fylld till toppen av allt gott julbordet har att erbjuda. Vad kostar det nuförtiden att gå och äta ett fullspäckat julbord? Jag gissar på kanske 750 kr per person. Jag har ärligt talat ingen aning.

Nu vidare till en annan rolig nyhet. Kolla in min nya fina handväska som jag fick ärva av Hanna. Den är lite för stor för hennes längd och byggd men mina vänner det är den inte för mig 🙂 Väskan är en Strathberry.

Sedan vill jag även visa er mina nyinköpta skor från Stuart Weitzman. Special edition och design från Gigi Hadid som är en stor model runt om i världen. Jag gillar att den ena skon har ett evil eye öga.

Här är Hanna och jag på väg att handla ostar till min ostbricka som jag skall ta med till Canasta partyt i eftermiddag.

Titta vilken fin ostbricka Hanna gjorde. Tänk vilken hjälp man kan få av sina barn ibland. Vad som fattas som ni inte ser är, honung, figmarmelad, kex och vindruvor.

Jag packade in min present till presentsjälpartyt som vi skulle spela efter att vi spelat Canasta och ätit goda appetizers. Min ostbricka var förresten väldigt omtyckt.

Jag köpte 2 superfina kristallvinglas med 2 lyxiga vinunderlägg i sten. Damen som gick hem med min gåva var överlycklig.

Min vän Christie tog hem den populära julgranen som hade massor av presentkort till olika restauranger men jag var lika glad för min gåva som bestod av 2 skärbrädor, 1 flaska vin och en tranbär/getost rulle som kommer att bli jättegod att servera med några kex.

Jag hade Fyi högsta poäng i Canastan och kände mig riktigt cool.

Haha Rose-Marie kul med alla djuren som ni kommer att omge er utav under julen.

Kram till er alla Maria

Comments 16
 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Nope, inga julbord för mig, jag har ju lite problem med matallergier, så då är det enklare att avstå.
  Helgen swishade förbi väldigt snabbt, kan inte riktigt fatta att det är jul om bara 2 veckor.
  Vilken fin ostbricka, det ser så gott ut.
  Grattis till din vinst i canastan, är det nån form av julklappsspel ni har sen?
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Anna-Lena Mattsson Post author

  Hej!
  Hur berörs ni av den stora branden som pågår i Californien?

  Reply

 • Karin Post author

  Hej Maria..
  Trevligt med julbord, men det är många år sen sist..
  Fina julbilder, än är här ingen julstämning hos mig.
  Blev op den 1 dec, njursten som sprängdes via
  urinblåsan, har haft mycket besvär, har nästan inte
  kunnat gå, utan mest fått sitta, sen är mannen här
  också sjuk o ska op snart (levern), så det har varit besvärligt,
  vi har en hund som måste ut ibland.. så den som haft
  minst ont vid det tillfället har fått gå ut med lilla vovven.
  //kram

  Reply

 • Britt Post author

  Hej Maria!
  Önskar att man kunde skicka några lussebullar på posten <3
  kram kram
  Britt

  Reply

 • Britt Post author

  Hej Maria!
  Ostbricka är så jättegott.
  Ålagränden här i Helsinborg har inbakade fikon i fikonlöv (låter konstigt haha) men det var smarrigt till osten.
  Copper är så söt.
  Hu vad vi saknar Cardo <3
  Det är jättejobbigt emellanåt. Men ja vi får se om det dyker upp nån ny valp under nästa år 😀
  Stor kram <3
  Britt

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Här har det kommit lite snö och solen kikar fram lite..Vilken bra start på veckan..
  Nej inget julbord ännu..Kommer inte ihåg när det var sist..Kan inte äta så mkt av julmaten heller längre..Hanna är en duktig hjälpreda..Så fint hon fixat ostbrickan..Så skoj ni har det på canasta partyVilka fina vinster..Nice att du fick Hannas väska..Och nya fina skor
  har du också..Ha en fin dag kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • RoseMarie Post author

  Hej Maria! Så fin ostbricka Hanna gjort. Ser så gott ut. Fin present du gav bort. Den gåvan som du fick var bra. Snygg väska som du fått från Hanna. Skorna är så snygga. Ser sköna ut. Ser ut som mocka. Ja visst är det underbart med djur. Skulle själv vilja ha en liten hund. Jag bearbetar mannen…….. Idag har jag varit och tränat. Där var också ett stort gäng blivande Poliser. Här snöar det för fullt och vi har – 1 c. Önskar dig en fin dag. Kram från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Kristina F Post author

  Tack för julkortet som kom idag !
  Jag är inte ute så ofta längre heller och äter julbord.
  Nu är jag hemkommen från doktorn igen, lungsäcksinflammation. Denna hösten har inte varit rolig. Bara sjukdomar.
  Vilka gåvor du hade med dig, tror sjutton det att hon blev glad som fick ditt paket
  Ni ser ut att ha haft riktigt trevligt, mycket godsaker.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Malin Th Post author

  Hej Maria.
  Idag blir det första julbordet med jobbet, ska bli så smaskigt. Jag tror att du får ett julbord för ca 500 kr, men ska du gå på ett fint ställe, så räkna med 800-900 kr.
  Jättefina skor, kul med ögat.
  Grattis till vinsten i canastan. Det spelade vi ofta förut, det är riktigt kul.
  Ostbrickan ser fantastisk ut!
  Ha en riktigt fin måndag.
  Kram Malin Th

  Reply

 • Anki Post author

  Halloj!
  Vilken fin ostbricka ni har gjort, jag blir lite avis.
  Igår åt jag första julbordet och det var riktigt gott. Jag äter bara sånt som jag inte har på mitt eget julbord.
  Snygga skor, roligt med evil eye.
  Grattis till vinsten i Canasta!!
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Margareta Post author

  Halloj fina Maria!
  Du är en riktig vinnare, grattis till canastavinsten. Vilken fin ostbricka, ser urläcker ut.
  Lilla Copper ser nyfiken ut där hon står och tittar i korgen. Hon är så söt och verkar vara en så lugn och fin hund.
  Ni verkar ha haft jättetrevlig på eran julfest.
  Vilka läckra skor du köpt med ögat på. I Egypten finns de på massor av ställen och på smycken, kläder, väskor mm.
  Väskan var jättefin med och passar så bra till dig.
  Har ätit ett julbord som var sådär. Inte bordet då men maten ovanpå, hihi…
  Kram Margareta

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Jag äter inte julmat förrän julafton, kvällen innan smakar jag julskinkan på en macka och julmust…Oj oj det längtar jag efter…Super fin väska du fick….Jo jag vet vem Gigi Hadid, hon är med i Victoria Secret Showen och hennes mam Yolanda var / är med i Beverly Hills fruar
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Vilken fin present du kom hem med och gav själv, jättefint !!
  Nu kan jag koncentrera mig på julen när 50 kalaset är ”över” men till nyår har vi fest igen för mig och våran 20-åriga bröllopsdag , (nyårsafton)med våra vänner och barn. Vi har gigi hadid kosmetik på jobbet. Roligt att se nya framgångsrika människor pröva sina vingar.
  Väskan supersnygg / kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Alwa ä Post author

  Hej Maria!
  Här blir det flera julbord. Med vänner, fd kollegor och med familjen. Underbart!
  Ha en riktigt god jul med hela din fina familj!
  Kram!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: