Surprise!!!

Hej på er och hoppas allt är bra med er. Är ni alla mitt uppe i julbaket haha? Fick precis kort från en vän i Sverige som bakat lussekatter och de hade min mamma också gjort igår. Ugh jag tycker att det är så svårt.

I allafall så hade vi ett litet surprise party för Carlos 60 år och det är Pamelas man. Jag rycker Carlos är jättestilig och ser ung och glad ut. Hipp Hipp! Blev han överraskad? Nej han hade såklart räknat ut att något var på ”G”

Lite appetsizer innan middagen. Linda som var värdinnan hade gjort jättegoda dates som var bakade med bacon runt om. Har ni smakat det?

Så här såg ett utav deras rum ut. Festligt!

Här är damerna i sällskapet 🙂 oj vad jag är lång men så hade jag på mig mina fina högklackade skor som jag visat et förut. Jag skulle bett någon tagit ett kort på Kamran och mig. Det ska jag göra ikväll när vi ska på julfest.

Kram till er alla nu ska jag ta ut hundarna på en promenad. Maria

Comments 10
 • Anki Post author

  Halloj!
  Ja har man kommit upp i den åldern misstänker man att något är på gång
  Ser ut att vara mycket gott på bordet.
  Kortet på dig och tjejerna är precis som när jag och mina väninnor tar lort. Jag är lång jag med.
  Idag har jag tillbringat dagen i soffhörnan och kurerat min förkylning. Det har govit resultat, jag känner mig mycket bättre
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Nope, här bakas inga lussebullar, det går inte åt några får kasta de framåt midsommar.
  Men jag hittade ett recept på lussebullar med vit choklad och creme fraishe i, det lät så gott, så jag blev sugen att baka ändå =)
  Idag har vi varit och köpte ett par julklappar till bebis ❤️
  Skoj ändå med surpriseparty även fast jubilaren misstänkte nåt var på gång.
  Jag vet inte riktigt vad dates med bacon är, så jag vet inte om jag har ätit det =)
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Eva Larsson Post author

  Ser festligt och fint ut! Dadlar med bacon är jättegott! Igår åt jag dadlar inlindade i vildsvinsbacon. Gott! Ha det fint!

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Ni alla ser ha mycket trevligt, och mycket godsaker ser jag
  Jag njuter av en skön hemmakväll i soffan, så Nice att bara va
  Ha så skoj på julfesten ikväll

  Kramisar Nettan

  Reply

 • Malin Th Post author

  Hej Maria
  Kul med överraskningsfest! Han ser verkligen yngre ut.
  Vi har härliga dagar i Spanien, i morgon bär det hemåt.
  Ha en fin lördag.
  Kram Malin Th

  Reply

 • RoseMarie Post author

  Hej Maria! Kul med överrasknings party. Ser ut att vara mycket gott att äta på bordet. Idag har vi varit på julbord. Så mycket gott att äta och så mycket folk. Ikväll ska vi bara njuta och se över alla julklappar vi handlat. I år har vi en liten ny familjemedlem med på julen. Min syster har köpt en hundvalp som nu är 4 månader, lilla sötnosen Signe.
  Vi kommer att fira julafton hemma hos min systers dotter med familj och förutom lilla Signe, så bor det där 5 vackra katter, 2 små långhåriga kaniner, 2 marsvin, 1 Australiensk ödla och 2 hästar. Alltid lika kul att vara där och så vackert ute vid Herrgården vid sjön. Önskar dig en fortsatt fin helg. Kramar från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Margareta Post author

  Vilket trevlig party det blev då ni firade den unge 60 åringen. Har man bara barnasinnet levande så håller man sig ung och pigg.
  Du är så fin Maria, tycker att långt är så snyggt.
  Tycker att dadlar är bäst som de är, vi äter dem ofta i Egypten.
  Hoppas ni fick en trevlig kväll och att det kommer ett kort på dig och Kamran från ikväll. Alltid roligt att se er och vad ni gör.
  Kram Margareta

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Nej jag har inte jul bakat något..Får se hur det blir när jag är i Älvdalen sen..Kanskegör lite lussebulls där..Längtar efter familjen också..
  Kuligt att överraska :)) Hoppas att ni har det trevligt på julfesten och att det blir lite foton då..Ha d fint Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Karin Lagergren Post author

  Hej Maria!
  Jag bakar inga lussebullar, dom blir bara stenhårda så dom går inte att sätta tänderna i. Kul med överrasknings kalas även om jubilaren kanske anade ugglor i mossen. I går var vi ute och åt julbord,så nu rullar man fram. Hoppas ni får det trevligt på julfesten.
  Ha det gott!
  Många kramar Karin Lagergren❤

  Reply

 • Kristina F Post author

  Jag har inte bakat några lussebullar än och det blir nog inga i år.
  Vad roligt det är med såna överraskningspartyn ! Så hade jag det ofta förr, det var innan jag blev sjuk. Älskade att se allas miner och att sitta ner med fina vännerna.
  Kramiz Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: