För lite???

Hejsan mina vänner!

Har ni börjat dekorera ännu? Själv anser jag mig klar med min årliga juldekoration. Tills jag var hemma hos Shaun för att kolla in hennes nya inredning. Jag blev lite grön av avund. Hon hade färska gröna julträdsväxter överallt. Jättefina färska girlanger över hennes fireplace. Shaun har en helt annan stil än vad vi har, lite mer beachstyle. Nästa gång jag är där ska jag fråga om jag får fota hennes inredning så ni får se.

Kanske har jag gått för enkelt i min decco eller? Var är de röda inslagen av jul? Grönskan?

Jag tycker i allafall att det är mysigt och stämningen är på högsta not när mina 5 Sonos speakers spelar underbar julmusik runt om i huset.

Kram till er alla och tack Kristina och Karin för era recept på vitvinsglögg. Jag ska kolla upp recepten på måndag.

Maria

Comments 8
 • Anki Post author

  Godmorgon!
  För lite eller för mycket? Ja det är ju en smaksak. Jag saknar lite julrött
  Själv brukar jag ha mycket grönt och rött men vita hyacinter, novemberkaktusar och Amaryllis.
  Jag ska nog testa ett av recepten på vitvinsglögg som du fick här på bloggen. Båda lät goda
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Det är fint som du gjort och du gillar ju att ändra och ha olika dekorationer. Jag har själv röda inslag till julen och lite andra färger
  Hoppas du får fota hos Shaun så vi får se..spännande
  Idag döps Prins Gabriel, Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia son. Det är många år sedan vi hade ett vinterdop
  Kramisar Nettan

  Reply

  • Karin M Post author

   Tack snälla Nettan för att du skrev det ❤️
   Annars hade jag missat det helt och hållet =(
   Det var ett fint dop ❤️
   Kram Karin

   Reply

 • Margareta Post author

  Tycker att man kan få ha det som man vill till jul. Jag har lite tomtar och juldukar, vi har även en mindre julgran. Ja och så stjärnor och ljusstakar. Du har det så fint och mysigt, kanske hittar du något extra som du vill dekorera med. Ser juligt ut. Hoppas du får fota hos Shaun, skulle vara roligt att få se hennes jul.
  Önskar dig en fin dag.
  Kram Margareta

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Ja jag vart själv sugen att prova den glöggen, tyckte den såg så god ut.
  Jätteskoj om du får fota hos Shaun och visa oss.
  Jag tycker du har gjort fint hos er, vilka fina ljusträd.
  Står den stora fina tomten ute vid er entré också?
  Jag har haft över 100 tomtar framme på vår nedervåning, förra året tog jag inte fram alla. Jag tror inte jag gör det i år heller. Tidigare har jag alltid velat ha mycket rött till julen, men nu har jag en hel del grått och vitt också.
  Trevlig helg!
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Nej bara man själv trivs med hur man pyntat så är det bra..Men jag gillar rött på julen..
  Jag har pyntat klart tror jag, men man hittar säkert nåt mer att ställa fram haha :))
  Ha en fin dag Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Kristin Post author

  Hej fina du
  Allt du fixar blir ju bra, men måste säga att bilden över kaminen på familjen är riktigt bra, underbar bild ❤️❤️❤️
  Kram Kristin
  p.s
  Önskar er en riktig fin advent
  d.s

  Reply

 • Kristina F Post author

  Det är stilrent och fint med vitt och silver eller vitt och guld . Men med lite röda inslag så blir det mer stämning helt klart. Dock gör ju var och en det som man själv känner är bäst .
  Jag bryr mig aldrig om hur andra har det utan kör min egna stil.
  Hoppas ni haft en fin första advent! Vi var på tomteparaden med Mikaela och Alina. Lillan hade så stora ögon när hon såg tomten. Vårt älskade lilla barnbarn, så himla kul att se hennes ögon tindra så.
  Kramiz Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: