Samarbete med Jotex

IMG_8165

Hejsan!

Nu kan jag äntligen få visa lite från samarbetet med Jotex!! Vi åkte ju till Borås för några veckor sedan för att göra detta jätteroliga samarbete med Jotex!

IMG_8161

Jag fick dekorera ett vardagsrum och Hanna och Sara fick inreda sitt eget och sen fick vi se hur våra stilar skilde sig och hur de var lika. Väldigt kul att se att mina barn har tagit efter lite ändå! Kika in på Saras blogg (HÄR) och Hannas blogg (HÄR) för att se deras stil :)

IMG_8166

Temat för detta samarbete var NEW YEARS EVE wohoo!! Det passar ju oss alla helt perfekt eftersom vi älskar att bjuda in vänner och familj till en lyxig fest.

IMG_8169

Det ska ju alltid serveras något bubbligt till fördrink tycker jag, gärna MM Spumante eller päroncider om man önskar alkoholfritt.

Kolla genast in på www.jotex.se för att se mitt recept på välkomstdrink och för att se mer bilder från fotograferingen! Det som är extra kul är att ni får 20% rabatt på ett helt köp fram till den 12:e December! Se till att ni fyller i koden MARIA20 vid utcheckning!!

IMG_8167

Sara och Hannas stil liknar min men min stil är ju lite tyngre, mer mogen och allt är i lite större skala än deras.

Q4_montazami_interior0657_komp

 

Hoppa in på www.jotex.se för att se alla deras produkter och lista på vilka produkter jag valde till mitt rum och dukning inför nyårsminglet :) Och glöm inte att använda koden MARIA20 vid utcheckning för att ta del av rabatten!

 

Kram Maria

 

blogstats trackingpixelfacebookrssyoutubeinstagram
Comments 9

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>