Djupt andetag ahhhhh!

Bombnedslag!!!

Hejsan svejsan mina julvänner 🙂

Nu har vi tagit vårt årliga julkort och jag hoppas att det blir bra. Så imorgon ger Anna assistent er en email adress så kan ni bara maila och önska. Jag ska skicka till dig Nettan snabbt som attan så du får det innan den 20 dec 🙂

I allafall så här ser Saras och Hannas rum ut under en visit :/ Hanna hade tagit med sig all hennes smutstvätt haha. Nu är allt tvättat och kan läggas undan. Jag brukade bli arg och irriterad men nu är jag bara så glad att barnen är hemma och stökar till.

Idag ska Kamran och jag åka till World Market för att handla massor med presentkorgar till hans klienter. Kanske att jag köper något kul till barnen.

Jag gillar Emmas nya glittrande stövlar. Det som är så bra är att här har vi ingen snö så skor och stövlar kan användas om och om igen.

Ska även försöka att klä mina julgranar idag eller imorgon.

Målarna är här en dag till sedan säger vi bye bye 🙂

Kram Maria

Comments 11
 • Kristina F Post author

  Det där stökiga i rummet känner man ju igen, min son har också den förmågan. Men jag hetsar inte upp mig längre, man får välja sina krig liksom :)))
  Snygga stövlar, ja här tyvärr håller de inte så många år i regn och snö och slask.
  Ja kul att man snart kan önska julkorten. Idag är mina stjärnor och ljusstakar på plats i fönstren . Äntligen kan jag börja njuta av den juletid som nu kommer.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Åhh vad skoj med julkorten, håller tummarna och hoppas min önskan om ett slår in =)
  Japp, jag känner också igen det där med stökiga rum, det har vi tjafsat om många gånger här när barnen bodde hemma. Nu hjälper jag de gärna de gånger de har bett om tvätthjälp, ska tillägga att det är dock inte så ofta det har hänt.
  Idag har vi fixat klart med våran julbelysning ute, det blev så mysigt.
  Imorgon fyller vår äldsta son år, tänk att det är 35 år sedan jag blev mamma första gången ❤️
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Hahah kan förstå att det inte är ”läge” att säga till om en fight. Man stänger helt enkelt rummet 🙂
  Vad roligt med julkort !!! Då ska jag önska mig ett.
  Vilka fina julklappar Kamran ger, trevligt att känna sig uppskattad som personal. Idag blir det jobb och det regnar …. Gaaaaaa vad tråkigt. Ha det fint Maria ‘
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Anki Post author

  Godmorgon!
  Det där var verkligen ett bombnedslag Det betyder att barnen trivs
  Kamran är verkligen mån om sina medarbetare. Det är jättebra.
  Några ljus har inte kommit upp hos oss än, väntar till nästa helg.
  Skönt att målarna snart är färdiga
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Nice då dags att vara snabb imorgon att önska sej julkort….hihi…Ohh, du är så snäll Maria, Tack för att du min kommentar

  Vilken fin bild på Hanna o Copper och Emmas stövletter så snygga.

  Ha en bra start på nya veckan, jag ska flexa ut tidigare idag och ska njuta hos frissan, nu ska de bli ordning på utväxten och glansheten i håret
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Malin Th Post author

  Hej Maria.
  Vilken thanksgivingfest ni ordnade, ni är så gästfria. Förstår att det blir rörigt när barnen är hemma, men det är ju så härligt.
  Era juldekorationer är jättefina. Vi ska ta fram våra ljusstakar i veckan, men tomtarna får vänta lite.
  Emmas skor är ursnygga!
  Här är det lite blött och 4 plusgrader. Nästa vecka blir det några dagar i Spanien med några vänner och lite julshopping.
  Ha en fin start på veckan när du vaknar.
  Kram Malin Th

  Reply

 • Margareta Post author

  Härligt att ha barnen hemma igen. Kan vara mysigt med stök så. Man saknar inte något förrän det inte finns där, även om man irriterat sig på det innan.
  Waoow vilka läckra boots. Säkert jätte snygga på.
  Skönt för er med att målarna äntligen är klara. Då blir det dax att göra lite julfint.
  Ska snabba mig på att önska mig julkort. De är så fina och jag sparar alla.
  Många kramar Margareta

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Då ska jag också ta och skriva till Anna imorgon och önska mig ett fint julkort ifrån er ♡
  Snäll du är som hjälper med tvätt..Men förstår att du är glad att flickorna är hemma..Nice med presentkorgar..Kamran verkar så snäll med sina arbetare..Åh såå mysigt att fixa granen..Jag ska också pynta lite mer här..Ah skönt att målarna försvinner sen :)) Härligt för er..Ha en fin dag Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej finaste Maria
  Den tiden minns man med stökiga barnrum. Mina barn är utflugna sen några år och i bland saknar jag att plocka upp efter dem. Snygga skor din dotter har. Här ute har vi lite snö och någon minus grad. Kissarna ( två st) springer ut och in mest hela tiden.alltid så trevligt att se dig på tvDu är vänligheten själv. Jag blir glad att se dig & din fina familj.
  Kram Nettan

  Reply

 • Alwa Post author

  Hej Maria!
  Här i Bollnäs har vi äntligen fått snö. Det blev så ljust och vackert och julstämningen infinner sig så smått. Lite julmusik och glögg sen faller allt på plats. . Det bästa som finns är när barn och barnbarn kommer hem. Då blir det perfekta hemmet helt betydelselöst. Då är det bara att vara tillsammans som räknas. Så jag vet precis hur du känner. Hoppas att du får bli mormor och farmor också en dag. Kommer mamsen över i jul? Ser fram emot ert fina julkort. Tänk så fort tiden går. Jag har sparat det första och då var era barn små. Den fina tofsen har en hedersplats. Ha det riktigt bra på alla sätt
  Kram kram
  Alwa

  Reply

 • Sirpa Wiggins Post author

  Vilken mailadress kan man önska julkort??!!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: