Middag med Malin

Halloj på er!

Igår mötte vi upp med Malin och Kent som är här på en liten visit. Självklart så blev det korttagning på slutet ugh när man var mätt och belåten.

Alltid lika roligt att prata med Malin och självklart så hade jag hennes klänning på mig som jag fick på min förra födelsedag. I️ år fick jag också en klänning 🙂 så den ska jag ha på mig när vi tar vårt 2017 julkort.

Japp då var min son hemma. Kul med dagens ungdom som kommer hem och alltid är så hungriga. Han klagade att hans säng var hård och att sängkläderna var varma och stickiga :/ Too bad sa jag du klagade aldrig förut.

Jag var tvungen att kika in på Kristina Franssons Instagram för att se älgen med kalv. Åh vad söt men vad mycket snö!!!! Kallt som attan ser det ut som och vem vill inte rulla i snön med dina vackra hundar.

Ja ni ser ju hur varmt och skönt vi har det.

Kram till er alla Maria

Comments 8
 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Vad skoj att Malin o Kent är på visit. och du har snygga skinnpajen, jag gillar den så mycket. Ohh vad varmt o skönt ni har de, jag vill ha väääärme
  Mysigt att Nicho är hemma igen
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Anki Post author

  Halloj!
  Kul med besök. Håller med Nettan, skinnpajen är jättesnygg.
  Ja barnen brukar komma hem när dom är hungriga
  Ni har varmt och vi har kallt, precis som det ska va, eller …??
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Kristina F Post author

  Vad fina ni är du och Malin! En klänning är en bra present eftersom du klär upp de så otroligt bra:)))
  Ja vi har massor av snö hos oss. ❄☃
  Jag önskar dock lite värme från er.
  Visst var älgarna söta !
  Imorgon ska jag åka på en liten julmarknad, första för i år.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Skoj med besök av Malin och Kent, luktade Kamran och Kent lika gott nu då =)
  Din jacka är supersnygg, nyfiken på din nya klänning.
  Ja visst var det en fin film på älgkon och kalven, som vår fina vän Kristina delade med oss ❤️
  Här har det fortsatt snöa hela dan idag, inatt hade vi minus 12,4 grader, men nu ikväll har det krupit upp mot nollgradigt.
  Ser betydligt skönare ut hos er Maria ❤️
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Malin Th Post author

  Hej Maria.
  Nu är all snö borta i Stockholm, idag är det 8 grader och blött.
  Helgen närmar sig vilket är härligt. Vi ska ha våra bästa vänner på besök och det ska bli superkul. Ni ser så fina ut allihopa, kul med Sverigebesök. Såklart att sonen kommer hem och tycker det är bättre hemma med vissa saker. Jag tror mat och husrum alltid är bäst hemma, men de njuter nog av friheten att inte mamma är där hela tiden och babblar, så ser nog min son som pluggar 30 mil bort på saken.
  Ha en fin solig dag när du vaknar.
  Kram Malin Th

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Trevligt med besök. .Filmen som Kristina filmat på älgarna är så fin..Underbart att få se ♡ Här utåt är det ingen snö alls, den har regnat bort..I Dalarna har det kommit två decimeter, talademin mamma om igår när vi hördes på ttelefon. .Längtar dit :)) Nice att Nicho är hemma..Har han lov? Ha en fortsatt fin dag..Sj ska jag gå och hämta ut paket, har beställt nya kattlådor till missarna. .Nåt nytt som ska bara bättre..Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • RoseMarie Post author

  Hej Maria! Så kul att få träffa Malin och Kent Ser att du har sammetsklänning på dig så snyggt. Malin gör så snygga klänningar. Ska bli så roligt att få träffa henne och få se alla dom vackra kläderna hon skapat, vid mitt nästa Helsingborgs besök. Vi pratade om det på din senaste bloggträff. Fina Nicho är hemma och myser av mammas goda mat. Mammas mat är alltid så god. Har varit och tränat idag. Och snart kommer rörmokaren för att installera kökskranen och diskmaskinen. Vi har nu fått våran nya diskho och bänkskivor, så snyggt. Ska bli så skönt när allt är klart. Här har vi grått väder och barmark igen. Tittade på Kristinas film på älgarna, var så fin och vad mycket snö. Så roligt att jag kommer in på din blogg igen. Kramar från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Vad roligt att Malin och Kent är på besök. Även Nicho såklart. Vädret hos Er är ju underbart!!
  Här regnar det och är så grått och trist.
  Stor kram / Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: