Fikagäster

Hejsan!

Igår träffade jag och Anna denna skånska familj som är på blixtvisit här i Kalifornien under barnens höstlov. Joakim som står bredvid mig funderar på att flytta hit och drömmer om en karriär inom musik vilket är jättekul! Heja honom och lycka till med dina drömmar!

Jag tänkte även säga att segmentet i tisdags när vi tog ”julkort” var inte vårat riktiga julkort. Detta var en fotografering för min porslinsserie Christmas Moments som jag har kommit ut med i samarbete med fyrklövern. Vi filmade detta på svenska hollywoodfruar som en kul grej! Såklart ska Copper vara med på vårt riktiga julkort!!!! Vi ska ta det snart och jag låter er veta när ni kan börja önska julkort!

Kram Maria

Comments 6
 • Kristina F Post author

  Ännu ett glatt gäng som fick träffa dig , lycka för dem.
  Det blir bra när det andra julkortet tas, klart alla ska vara med. The hole Montazami family.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Åh vilken bonus på semestern, att träffa dig och Anna över en fika =)
  Aha, jag trodde ni passade på att knäppa bilder till årets julkort samtidigt =)
  Som jag skrev tidigare, så hoppas jag innerligt att få ett julkort från dig i år också ❤️
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Angelica Fröjvall Post author

  Tack Maria för en mycket trevlig fika. Var roligt att få träffa dig. Ha det så bra! Kramar Iréne och Angelica med familj

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Mysigt med fika och att träffa nya människor. .Härligt att vara ung och ha massor med drömmar..Hoppas hans dröm blir uppfylld..
  Ok vilken tur jag blev orolig när inte Copper var med men vilken tur då fick man det förklarat 🙂
  Ha en fin dag Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Margareta Post author

  Halloj.
  Vad roligt med Sverige besök. Lyckost dem som fick fika med dig. Kul att få prata lite svenska. Vad snygg klänningen är som du har på dig på bilden.
  Önskar dig en fin helg.
  Kram Margareta

  Reply

 • Lars Berglund Post author

  Hej fina Maria !
  Ja jag väntar på julkortet 😀
  Kram Lars

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: