Erbjudande från Matt-Tema

Hej allesammans! Ni har väl hört om Sveriges största mattkedja? De har 28 fantastiska butiker runtom hela Sverige, har funnits sedan 1986, och alla deras mattor tillverkas under rättvisa och schyssta villkor vilket jag säger HEJA HEJA för!

Här kommer en liten videosnutt!

[su_youtube url=”https://youtu.be/NCv2aNHVp38″ height=”1200″]KLICKA HÄR FÖR HÄLSNING!![/su_youtube]

Jag älskar ju att dekorera och mitt ”vinrum” är i stort behov av en matta som ramar in det, eller vad tycker ni?? Kolla in här:

IMG_2782

IMG_3870

Matt-Tema använder aldrig några giftiga ämnen, så det känns väldigt tryggt både för människor och såklart även för djur. Det är sååå viktigt för mig att Molly och Copper kan slänga sig på mattorna i mitt hus och ligga och mysa utan att de ska bli sjuka eller få någon reaktion. Så jag älskar att jag kan känna mig säker med Matt-Temas mattor 🙂

IMG_8686

IMG_9263

Jag beställde en extra stor matta, den är väldigt unik och det som är toppen är att man själv kan välja exakt de mått man vill ha, och sen vips så skickas de hem med en snabb leverans. Toppen för mig som är lite otålig!

IMG_0547

KOLLA IN RESULTATET!! Jag är verkligen sååå himla nöjd! Och ännu mer nöjd är jag att jag nu får ge er, alla mina läsare 10% med koden MARIA10  på alla ordinarie priser (inte specialmått) fram till den 5:e November.

Matttema

matttema1

IMG_6641

Som ni ser så blev ju mattan direkt godkänd av Molly och Copper!

IMG_7430

IMG_7420

KLICKA HÄR för att komma direkt till deras hemsida för att hitta din perfekta matta!

Kram Maria

Comments 11
 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Vilken snygg matta, den ser superhärlig ut. Det blev jättebra, kan tänka mig hundarna trivs på den, ser ju som sagt jättehärlig ut.
  Tack för rabattkoden, jag ska kika in där.
  Såg du min kommentar i förra inlägget ang ostkrokskylskåpsmagneten? (jösses vilket långt ord!)
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Kristina F Post author

  Men jisus vilka snygga brallor du har på dig !
  Så jädra läcker färg !!!!

  Ska kika in vad dem har för mattor, kanske hittar jag nån som passar.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Vad fin matta, passar jätte bra. Ja vovvarna gillat mattan också. Och vilken snygg outfit du har på dej
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Jättesnygg matta , passar jättefint!
  Tack för erbjudandet 🙂 ska kika eftersom vi gör om här hemma också 🙂
  Ha det fint! Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Jeanette Melin Norrland Post author

  Hej Maria
  Jo mattan är riktigt fin. Jag gillar både mönstret och färgen.
  Men byxorna!
  Jag håller med de andra, att jag också vill ha de byxorna 🙂 Så snygga!
  Kram Jeanette

  Reply

 • RoseMarie Post author

  Hej Maria! Så roligt med alla videosnuttar som du bjuder oss på. Kul också att få se lilla Molly och Cooper då. Häller med alla andra, byxorna och toppen är så snyggt. Skulle vilja ha. Vad är det för märke på byxan och toppen ??? Ska gå in och titta på matterbjudandet. Tackar. Mattan som du valt är så snygg, tror att det är silke. Idag har jag varit till frissan Blev så bra. Solen tittade fram lite idag, så härligt. Kramar från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Tack för erbjudande..Vilken fin matta du beställt..Toppen att den också är ofarlig för djur..Söt vovvarna gillar den direkt ♡Jag gillar också dina byxor..Ha en fin dag kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Anki Post author

  Godmorgon!
  Vilken snygg matta du har köpt, passar jättebra där Bra också att den är giftfri
  Snygg outfit på dig oxå
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Karin Lagergren Post author

  Hej Maria!
  Jättefin matta!! Ser ut som att Molly och Cooper oxå gillar den .❤ska gå in och titta på erbjudandet. Snygga kläder du har på dig,kul med lite färg. Ha det gott.
  Många kramar Karin Lagergren

  Reply

 • Malin Th Post author

  Hej Maria
  Supersnygg matta! Tycker ju Copper också.
  Dina kläder är jättesnygga.
  Ha en fin helg.
  Kram Malin Th

  Reply

 • Maria Jansson Post author

  Hej Maria.
  Vart super fint med mattan. Toppen 🙂
  Men är typ förälskad i din fina vinvagn <3
  Kram från mig
  Maria j <3 <3

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: