38 grader idag!! 


Hejsan mina vänner 🙂

Ja men ni förstår väl att 38 grader i slutet av oktober är alldeles för varmt. Pust och svett! Jag önskar att jag kunde ha gått omkring i min bikini i trädgården med ett glas champagne och haft fötterna nerdoppade i poolen. Finns ingen chans utan det blev bootcamp klass på gymmet. Målarna kommer ju varenda morgon vid 08.00 och det är 3 killar som målar och dammar för fullt just nu nere på bottenvåningen. Killarna kommer att vara här i ca 2-3 veckor till. Trädgårdsmästaren kom idag också och gjorde fint i trädgården. Jag stack en snabbis till gallerian för att köpa batteridrivna flickercandles. Köpte samtidigt nya fina kuddfodral som ni får se när jag lagt på dom på soffan. Det roligaste jag gjorde idag var att shoppa för min halloween kostym. Gissa vad jag ska vara? Innan jag visar er så vill jag bara säga att iår så blir detta spöke det enda som kommer att dekoreras hemma hos oss inför halloween en holiday som jag inte är så mycket för. Jag har döpt detta spöke till Generalen 🙂 I allafall så blåses han upp på morgonen av en fläkt och jag kopplar bara i kontakten. Lätt att förvara och nästa år kan Generalen bli omringad av små vänner och pumpor. 

Haha jag ska vara en sjögudinna! Vad tror ni? Det är tyg mellan fenan och toppen så min mage kommer att bli täckt. Hela kostymen är en del. Superlätt att ha på sig och perfekt för Shauns och Marks Halloweenparty nu på lördag. Ni undrar säkert vad Kamran kommer att klä ut sig till. Han kommer att vara polis tredje året på raken haha. Passar honom perfekt tycker jag och alla andra. 

På tal om Kamran det var kul att bli överraskad med en god middag som ni såg i SHF. Ja han är en fin, bra, omtänksam man som jag varit tillsammans med i 30 år 🙂 och hoppas verkligen på 30 år till. 

Jag ger mig själv en chans till att lära mig hur man lockar sitt hår i lite mer moderna lösa lockar. Absolut inte som jag lockar mitt hår! Avskyr det nu mera. Ugh!!! 

Jag köpte denna hårstylinglocktång och jag hoppas att jag kan få till det. 

Imorgon blir det meet and greet och då ska jag passa på att prova den. 

Jag och Anna ska även visa er något annat kul. 

Vi hörs imorgon. Kram Maria 

Comments 12
 • Anki Post author

  Godmorgon!
  Tyvärr missade jag SHF igår, var ute på äventyr. Jag får titta vid ett senare tillfälle.
  Han är bra läbbig gubben ni har i trädgårn.
  Sjöjungfru blir bra tillsammans med en polis
  Jag har så kort hår så några lockar blir det inte för min del
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Ja vilken underbar man du har Maria, ni är så fina tillsammans..
  Ohh vad jag skrattade gott när Kamran sa Woovee
  Snart kan du sola och njuta i din trädgård när målarna är klara
  Ska bli skoj att se resultatet med färg o kuddar mm
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Ammi Uppsala Post author

  Halloj!
  Vad mysigt Kamran gjorde. Jag ska fira Halloween i USA i år!!!! Men dit jag ska ska det komma snö :-I

  Reply

 • Hemmafrun Petra Post author

  Hej å hå, 38 grader varmt låter svettigt…

  Så fint han hade gjort din man i gårdagens avsnitt. Hoppas han inspirerade många män nu 🙂

  Sjöjungfrun blir ju toppen 🙂 Tycker inte om när det är för läskig utklädnad.

  Ha de gott alla!♥♥♥

  Hälsningar, Petra
  https://hemmafrunsdagligheter.blogspot.se/

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Wow vad cool han är eran generalen =)
  Åhh vad jag tyckte Kamran var gullig och omtänksam i gårdagens avsnitt, synd att min man jobbade och inte såg det 😉
  Hihihi, fnissade lite igenkännande när Kamran sa nåt i stil med woovee till dig. Min man svarar alltid dito när jag säger älskar dig, till honom =)
  Önskar vi också hade 38 grader nu, istället är det 6 grader, grått, blåsigt och regnigt. Idag åker vinterjackan och vinterkängorna fram =/
  Ha det så gott!
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Kristin Post author

  Hej Maria
  38!!grader, skicka några till Värmland, här närmar det sig vinter, haha. Duktig mann du har, duktig på att duka också.
  Och Generalen, det var ett passande namn, haha.
  Ha en fin dag.

  Kram Kristin// http://mittvitahusochhem.blogspot.se

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Så fint spöket hänger där..Och hälsar alla välkomna hehe 😉 Hua så varmt..Jobbigt att inte kunna använda poolen just just nu..Åh sjögudinna, va fint..Vilken fin dräkt..Kommer du passa i..Hör den röda peruken till? 🙂 Och en polis har du med dig..Jag tycker att både du och Kamran var så roliga i gårdagens program haha..Så fint han ordnade middagen ♡ Det var kul att Gunilla engagerar sig för katthem ♡ Så fint hus Anna och Clinton köpt ♡Lycka till med hårlockaren..Ha en fortsatt fin dag..Sj ska jag bege mig ut en sväng och jag gör som Karin och sätter på mig varmare jacka..Här blåser d riktigt kalla vindar. .Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Kristina F Post author

  Bara älskar denna gubben ! Så jädra cool.
  Oj så varmt ni har det, då är det så man nästan inte vill gå ut ju.
  Cool halloweendräkt du ska ha:))) alltid gillat mermaidteamat. Kamran blir nog en bra polis i år igen, man ska inte ändra på ett vinnande koncept.

  Jag tycker också det kan vara svårt att få till bra lockar oavsett hur många tänger jag har. Den senaste var svindyr men den är nog för fasiken den sämsta.
  Hoppas du får till det på ett nytt snajsigt sätt! Tycker alltid du är fin i håret ! Tänk om man ändå bodde närmre, då kunde man få komit på en meet en greetträff:))))
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Jeanette Nyman Post author

  Hej Maria.

  38 grader låter varmt men låter härligt mot vad vi har här hemma i Sverige regn och blåst.

  Vad trevligt att du köpte den där roliga Halloween gubben den är så stor och rolig att titta på. Det du ska ha på dig på festen blir nog fint på dig.

  Här har det annars varit full fart med allt.
  Kram. Jeanette

  Reply

 • Martina Post author

  Jag byter gärna med dig. Tar 38 grader och lägger mig i poolen och sippar lite skumpa Du är bara för skön och jag önskar dig och Kamran många härliga kärleksfulla år.
  Kram!

  Reply

 • Jeanette Melin Norrland Post author

  Wow Maria
  Vilken häftig kostym! Du kommer att passa bra i den. Vad fint 🙂
  Själv ”firar” jag inte halloween alls. Men jag vet att det är stort hos er.
  Vilken värme ni har så här sent i oktober.
  Lite jobbigt förstås att inte kunna vara inne där det är svalt,
  nu med alla målare i huset.
  Här är det ösregn och storm.
  Jag ser fram emot att se din nya frisyr. Så spännande 🙂
  Kram Jeanette

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Den vart supercool i trädgården !!!! Hoppas att ni får det roligt på maskeraden och din klädsel va snygg cool och annorlunda 🙂
  Härligt med den värmen , idag har det banne mig regnat hela dagen ….;(
  Ha det fint! Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: