Trailer inför imorgon

Happy Monday!

Hoppas ni haft en fin helg!

Här kommer en liten trailer inför imorgon! Redan program 8 i ordningen! 🙂

Kram Maria

[su_youtube url=”https://youtu.be/2MmabMvqbR4″ height=”1200″]KLICKA HÄR FÖR HÄLSNING!![/su_youtube]

Comments 4
 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Min helg har vart så fin, ja nu är de snart tisdag och SHF igen, så skoj. Tack för videosnutten,
  idag flexade jag ut vid 14:30 tiden gick i affärer och var på mani, så skönt.

  Kramisar Nettan

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Ja så fort veckorna går..Redan del 8..Men visst brukar det vara 10 delar per säsong? Hoppas d iaf :)) Min mobil vill inte vara med mig idag utan den är dum som krånglar när jag vill se filmsnuttarna :/ Men jag får testa senare..Såg iaf på tv reklamen att Gunilla besöker ett katthem el nåt med missar..Jag hoppas för guds skull att hon besöker ett no kill katthem annars blir det jobbigt! ! Fy jag får ont i magen när man inte vet :/ Helgen har varit bra..Imorgon ska jag till Skärholmen och kolla ena ögat..Det bästa är ändå att det finns ett stort shopping centrum där hihi..Så jag håller på att förbereda mig..Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Oj tänk att det redan har gått 8 veckor sen vi såg första avsnittet den här säsongen, hoppas det är fler avsnitt kvar.
  Tack Maria, min helg har varit bra, hoppas din också har varit det.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Kristina F Post author

  Ohh så mycket kul vi kommer att få se ikväll !
  Det går så fort bara så är programmet över, man vill liksom inte att det ska ta slut.
  Kramiz Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: