LA på en fredag :/

Hallå där 🙂

Idag var jag tvungen att åka till LA för att träffa Hanna. Vi hade tid hos vår sömmare för att finalisera några plagg som nu sättes i produktion 🙂 Det var ett snabbt möte så jag tackade för mig och for hem för att jag  slippa den hemska fredagstraffiken! Jag klarade mig och susade som en glad lärka hela vägen hem haha. 


Mina vänner som surrar runt mig hela tiden. Igår blev dom klippta och badade. Ja dom behövde ju inte klippa Copper. När jag städade garaget igår så hittade jag lite gamla skarfsar så Copper fick genast på sig en. 

Hallå där!!! Självklart så har jag kvar mitt kylskåp i garaget och när Anna kommer tillbaka på måndag så ska vi filma mitt nya fina garage och kylskåpet. Det är så fint och organiserat. 


Okej vad tycker ni om denna Halloween decco? Är väldigt nära på att köpa den. Den är lika hög som taket i affären. Helt enorm och den kostar $99.00 och jag tycker att det är lite dyrt (ca 800 kr) tänkte smyga in lite närmare Halloween och se om den rasat i pris. Eller är den för ful? Vad tycker ni?

Karin L hoppas att ni har njutit gott på min servis och att maten blev lyckad. Kristina du är en god vän och var glad att du kan hjälpa så många men att du fortfarande är sjuk är ju hemskt. Karin M innan du hunnit blinka så är det dags att ta ut utemöblerna igen 🙂

Margareta grattis till ditt inköp. Jag håller med Black Label parfymen är helt underbar. Jag får min egen på söndag. Längtar 🙂 

Kram till er alla Maria 

Comments 8
 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Vilken tur att du slapp sitta fast i trafiken..Åh Molly ovh Copper är alldeles för söta ♡ Så fina de är nyklippt och i scarfen ♡Oj vilket stort Halloween spöke..Priset kanske sänks längre fram..Då tycker jag du ska köpa det..Så häftig..Ha en fin dag Kraam AnnaN ♡♡

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Marua

  Mysigt att du fick träffa Hanna en stund, under mötet och att du slapp köer, det är inte skoj. Tack för svaret om kylskåpet….
  Ha en bra dag
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Anki Post author

  Godmorgon!
  Här är det lördag morgon och fint väder. Idag ska det bli städning för hela slanten, tänker testa med ett glas vin och en pepparkaka
  Skönt att du slapp undan rush hour.
  Nu ska jag kolla var jag kan hitta din nya parfym.
  Jag skulle vänta och se om den blir billigare framåt Halloween, den där hemska decon alltså
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Ja tiden går så fort, så snart är det dags att ställa fram och göra mysigt på altanerna igen, men just nu känns det ändå långt dit.
  Vilka fina bilder på hundarna, de är ju så söta.
  Härligt att ha ett extra kylskåp i garaget, kommer så väl ihåg när du köpte det.
  Jag hade väntat med att köpa halloweenspöket, och hoppats på att de sätter ner priset lite.
  Skönt att du hant hem innan den hemska trafiken började.
  Idag skulle vi ha varit på kalas hos svärfar, men det blev inställt, så få se vad vi hittar på istället.
  Ikväll ska jag titta på Så mycket bättre, jag gillar det och har längtat efter att det ska börja.
  Maria, tittar du på några svenska program på ex tv4play?
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Kristina F Post author

  Åhh tack för de värmande orden, precis vad jag behöver i detta nu !
  Natten har varit lång och jag har hjälpt en mycket ung flicka som har djupa svåra tankar. Hennes föräldrar finns inte där som vuxna borde.
  Jag tycker absolut du ska köpa den Halloweengubben , den var ascool. En sån hade jag velat ha hängandes utanför mitt hus. Tycker det finns alldeles för dåligt med såna stora dekorationer här. Ikväll är vi bjudna till dottern med familj ihop med ett par andra vänner. Det ska bli så trevligt! Älskar när mina barn bjuder hem våra vänner, trots generationsklyftan.
  Ha en fina lördag!
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Ammi Uppsala Post author

  Hej!
  Kul med en tripp till L.A!
  Idag har jag bland annat karvat ut en Halloweenpumpa. Ska bli kul hur den ser ut i mörkret ikväll. Vi har haft en solig dag och snart blir det grillning och lite Halloween-mys. Lite i förskott, I know! Visa gärna hur du dekorerar inför Halloween! Ha det bra!

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Mysigt med träff med Hanna trots att det var affärer. Åh vilken härlig läskig halloween spöke!! I love it.
  Vi ska också spöka lite hemma ❤️
  Stor kram / Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Margareta Post author

  Vad skönt att du hann hem innan rusningstrafiken. Hemskt att fastna i en kö och det bara står still och man kommer ingen vart. Suck….
  Ska bli spännande att se de klara nya kläderna sen. De brukar vara så fina. Kul att du kunde träffa Hanna med. Hon är så fin.
  Vilka fina foto på de små vovvarna, de är så himla söta båda två och ser så snälla ut. Skönt för dem att vara nybadade och omskötta.
  Tips till alla er som letar efter Black Label, Kicks har den. Kan verkligen rekommendera den, den doftar helt underbart.
  Önskar alla en fortsatt trevlig helg
  Kram Margareta

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: