Nymålat garage :)

Tjenixen!! 

Jag ville bara att ni skulle se mitt glada ansikte när målarna tittade på mig och sa att mitt garage är nu nymålat och redo för organisering. Det är ju som jag har sagt att män är så duktiga på att jobba med vissa saker som inte jag personligen skulle klara av. Fasiken vad jobbigt detta har varit för oss. Det kom så olägligt men så tänker jag alltid det finns saker och ting som är mycket värre så stäng pipen!!! Nu ska jag i allafall sortera ut mitt garage som en riktig minimalist. Ju tommare ju bättre 🙂
Imorgon har Anna och jag ett meet and greet på Starbucks. Ska bli roligt att prata lite svenska med ett gäng killar och tjejer. Saknar mamma ganska mycket faktiskt. Hon är så otroligt torr i humorn precis som mig och det tycker jag ger väldigt mycket energi för själen.


Köpte en liten höstuppsättning av orkidéer idag som jag tror kommer att räcka så gott som in till årskiftet. Det är ju bara att sätta på en julrosette och lägga några små julkulor i krukan för en helt annan look. 

Gillade ni gårdagens avsnitt av SHF?  Trevligt och lättsamt och det är ju så kul att få visa er alla en liten inblick på hur livet är  i södra Kalifornien. Vi alla har ju så olika liv och det är ju kul. 

Kram till er alles Maria

Comments 12
 • Anki Post author

  Godmorgon!
  Va skönt att få resna undan och ställa i ordning. Garage har en faslig benägenhet att samla allt utom bilar.
  Det var ett lättsamt program igår på SHF. Va duktiga grabbarna var med att byta ut gräsmattan. Jag trodde inte att det skulle gå på en dag men det gjorde det.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Ja jag gillade SHF igår, jag gillar varje program.
  Vad trevligt att du o Anna ska träffa ett gäng svenskar. Jag förstår att du saknar din mam, kanske kommer ni ses snart? Vad fin orkidé, det blir fint med julrosett, på tal om jul..igår såg jag i affärer att julstjärnorna sitter på plats

  Ha en fin onsdag
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria ‘
  Vilken fin bild på dig. Ja karlarna var snabba med gräsmattan. Har den hållits sig lika fin?
  Åh vilka vackra orkidéer, älskar vita.
  Nu på väg till gymmet, ha en fin onsdag.
  Kram / Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Britt Post author

  Hej Maria!
  Programmet var jättekul igår.
  Jag förstår att du saknar Anita <3.
  Det är skönt att rensa ur i olika rum. Man känner sig så lättad efteråt.
  Må så gott
  Stor kram Britt 🙂

  Reply

 • Karin Lagergren Post author

  Hej Maria!
  Skönt när det är klart och man får rensa undan och få lite ordning. Avsnittet i går var toppen,kul att få se lite mer av dig och dina strapatser. Förstår att du saknar mamma Anita, ni verkar trivas som fisken i vattnet tillsammans. Det ser ut att bli en fin höstdag i dag,så det blir nog att börja dagen med en morgonpromenad. Ha det gott!
  Kram Karin Lagergren ❤

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Ja jag gillade gårdagens avsnitt, jag gillar alla avsnitt. Jag har inte missat ett enda avsnitt, har sett alla i samtliga säsonger.
  Jätteskoj att vi fick se så pass mkt av dig igår,
  Jag undrar också om blommorna och gräset är lika fint nu?
  Orkidén är jättefin, tycker vita orkidéer är så vackra,
  Åhh vad skönt att röja och organisera i garaget.
  Idag skiner solen här, jag ska nog passa på att göra några höstplanteringar i mina utekrukor.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Leza Post author

  Hej Maria, du hade en jättesöt ljusblå jumper i senaste avsnittet, får man fråga vilket märke det var?

  Reply

 • Ammi Uppsala Post author

  Hejsan!
  Kul avsnitt av SHF igår. Det är alltid lika kul att se Kamrans förvånade ansikte när du har någon överraskning 🙂

  Ha en bra dag!

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Åh men så härligt att garaget är färdigt ! Jag kan tänka mig att du nu har massor med idéer för hur det ska se ut..Kul att fixa nytt :)) Jättefint foto på dig 🙂
  Kul att träffa svenskar..Jag förstår verkligen att du saknar din mor 🙁 Ingen är som ens kära mamma ♥ Härligt med nån som har samma humor och att man är så lika. .Så fint med orkidéer..Smart att kunna ändra om den till en jul blomma ★
  SHF var toppen precis som varje program. .Och nu är du med lite mer iaf och det gör ju en glad..Igår var ett lungt och trevligt program..Hur går det med gräsmattan ?
  Ha en fortsatt fin dag..Här är solen framme och jag ska bege mig ut på en prommis Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Kristina F Post author

  Det var ett härligt avsnitt där jag blev glad över all din tid i rutan. Tycker gräset blev fint, hoppas det hållt sig så än så länge. Borde det göra men man vet ju aldrig.
  Det är nog många av oss som maskar lite för våra män med vad det verkligen kostar det vi köper. Min man brukar dock inte ha så mycket åsikter kring sånt utan litar på mina inköp oavsett vad de kostar.
  Idag har P och jag varit på Forex och växlat pengar, hade euro som jag ville ha i svenska. Sen passade vi på att köpa födelsedagspresenter till brorsans pojk som fyller 5 år.
  Hemma på gatan hade dem grävt upp runt omkring ena sidan av vårt hus. Där ska byggas två nya hus. Så på eftermiddagen vart det kaos med många lastbilar som levererade grus.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Maria jansson Post author

  Hej Maria.
  Självfallet så kollade jag SHF , Kul att du fick va med så mycket i detta program.
  Älskar orkideer, Verkligen lätt att göra lite julig sen.
  Ha det bäst.
  Kram
  Maria J <3 <3

  Reply

 • Margareta Post author

  Vilket fint foto på dig, men du är alltid fin på alla foto. Var så roligt att se hur förvånad Kamran blev igår över nya gräsmattan. Det blev jättefint med den, mycket finare än vad jag trott det skulle bli.
  Förstår att du saknar din mamma nu när hon är tillbaka i Sverige. Hon är verkligen jättegullig och trevlig, verkar ha en härlig humor och var glad som du är.
  Dina nya orkidéer var verkligen fina med, kul med nytt så. Jag ska själv förnya med blommor då vi är tillbaka från Cairo.
  Kul att träffa svenskar imorgon. Känns skönt att prata sitt eget språk då man pratat engelska länge.
  Såg Hollywoodfruar igår, var ett lugnare avsnitt. Tur du kan ge råd och tips om barn, då du har bra vana själv från dina fina barn. Alltid lika roligt att se det, vill inte missa det. Höjdpunkten på TV veckan.
  Soliga höstkramar
  Margareta

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: