Fikaträff

IMG_7252

Hejsan och Happy Humpday!

Min och Annas dag började idag med en festlig liten fika på Starbucks med detta gäng. Två glada föräldrar som hälsar på sin son som nu bor i San Diego och är pilot. Spännande yrke tycker jag och vi fick lära oss lite allt möjligt om jobbet.

De skulle vidare och ta sig ett dopp i havet i Laguna Beach efter träffen vilket jag verkligen tycker de gjorde rätt i. Vi har ju fantastiskt varmt väder här just nu, och jag har hört att ni har det ganska varmt för årstiden i Sverige också, eller hur?

Här ligger det på ca 30 grader och sol så stranden låter ju som ett perfekt ställe att vistas på!

 

IMG_7253 2

 

Jag fick svenskt kaffe, vilket verkligen uppskattas! Så härligt det ska bli att sätta sig och dricka en kopp Löfergs lila, blunda och låtsas att man är på något cafe i Sverige.

 

Nu blir det lite ärenden och även att laga vitkålssoppa. Det är extra bra för förbränningen och för att få den där extra kicken när man vill förlora något hekto!

 

Vi hörs snart!

Kram Maria

Comments 6
 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Vitkålssoppa är så himla gott, hur lagar du den?
  Jag har provat laga det en gång, den blev inte alls god, mest slemmig faktiskt. Men min mamma lagar jättegod kålsoppa.
  Idag har vi gjort något oväntat, vi åkte iväg och köpte oss en ny säng.
  Både P och jag har mer ont i ryggen på morgonen, idag tog vi hjälp av ett proffs på sängar. Så våra madrasser är på tok för hårda, i den sängen vi har nu.
  Hoppas han på affärn har rätt, han trodde absolut att vi kommer få bättre sömn och känna oss mer utvilade med bättre madrasser.
  Sen har jag rensat mer trattkantareller, den här gången har jag torkat dom.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Kul med träff..Oh jag hade aldrig vågat vara pilot :/ Nej hua :/ Lovely med kaffe..Inte ofta du dricker Svenskt nu va?Det har varit solsken här idag 🙂 Det är rätt ok temperatur utomhus tycker jag..Oj vitkålssoppa låter gott..Undrar om jag skulle kunna äta den tro? 🙂 Ha en fortsatt fin dag kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Ywonne Post author

  Hej
  Tack för en trevlig fikastund med dig och Anna, Vi åkte till stranden som ni tipsade oss om och det var otroligt fint där!

  Reply

 • Kristina F Post author

  Jag beundrar dessa piloter som kör så högt upp i himlen. Kan ju få hybris bara man tittar ut ibland Har ni det så varmt nu? Skicka hit lite värme vet ja så jag kan bli bättre i kroppen och huvudet.
  I morse var det minusgrader men sen sprack det upp fram på dagen.
  Jag har gjort en plåt med fröknäcke. Smakar som popcorn. Så jädra gott !
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Margareta Post author

  Vad kul med Sverige besök så och vad snällt att du fick svenskt kaffe. Det kan jag med sakna då jag inte är i Sverige. Hoppas du kunde njuta riktigt av det.
  Du får tala om för oss hur du gör din vitkålssoppa. Om det inte är hemligt recept 😉
  Kram Margareta

  Reply

 • David Post author

  Hej Maria vi är 4 ungdomar från Sverige som är på semester i LA och vi skulle gärna träffa dig på en snabb fika om du hinner puss&kram / David Adam Frida Julia

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: