Kalas för Hanna :)

Igår var det ju Hannas 24 årsdag. Emma, Kamran och jag åkte upp till Venice för att överraska Hanna på en restaurang som ligger i Abbot Kinney och den heter Salt Air. Hanna trodde att hon skulle gå ut med Austin för en romantisk middag. Men icke sa nicke!! Surprise!!! Saras pojkvän Diego var också med.  


Haha hon blev jätteglad när hon såg oss bakom gardinen. Vi skrek SURPRISE så högt vi kunde. Vi satt i ett partyrum för oss själva och det var perfekt. 


Det var så skönt att det vara var familjen och pojkvänner. Austins syster Ashley var också med. Dom har ju alka firat både Sara och Hanna förra helgen med partybuss och allt som hör till. Jag tittar på korten och ser att nu börjar vi alla bli riktigt vuxna.  Jag ser framemot vad framtiden har att erbjuda 🙂 

Jag hade på mig en ny klänning och första tuggan jag tog på min räkcocktail så trillade ett litet salladsblad ner på klänningen. Eftersom det är en silkesklänning så blev det ju genast en fläck!!! Jag blev så irro men höll god min haha. 

Ha en fin torsdagskväll och imorgon blir det Happy Friday mode 🙂 Den här helgen ska vi på 50 årskalas och på söndagen ska vi gå på Oktoberfest och dricka öl plus lite auktion och underhållning. Jag kommer att donera något från MB. 

Kram Maria 

Comments 7
 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  GRATTIS fina Hanna hipp Hipp Hurra ♥ Så kul att bli överraskad av familjen. .Vilket fint foto på hela familjen Montazami ♥ Trevligt att pojkvänner och en syster yster är med också..Lungt och skönt att fira med nära och kära..Nice med party bussen. .Tråkigt med din klänning Maria :/Ha en fin fredag och helg..så mkt skojigheter ni ska på i helgen ♥ Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Anki Post author

  Godmorgon!
  Vilken överraskning! Kul att pojkvänner och kanske en blivande svägerska också var med. Ja nu börjar barnen bli riktigt stora
  Va mycket kul ni ska göra i helgen. Vi ska åka till landet och fortsätta göra i ordning för vintern. Kanske gå ut i skogen och se om vi hittar svamp.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  ********Grattis Hanna********
  Vilken härlig överraskning , superkul.
  Jättefin bild på er allihopa och man ser att det är samma härliga varma familj fast barnen nu är vuxna. Du och Kamran är lika unga.
  I helgen ska vi tapetsera hallen och vi hoppas att det blir bra. Ha en fin helg och fest. Herregud snart fyller ju ja 50…bara några månader kvar.
  Åh vad tiden går. Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Vad skoj att ni överraskade Hanna, ni alla ser så glada och fina ut. Ohh typiskt att tappa något på sina kläder, de är bekant för mej med att göra så…Ggrrr…

  *** Grattis igen Hanna på din födelsedag ***
  Ha en härlig helg
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Lena M Post author

  Stort Grattis till Hanna i efterhand.
  Så snygg klänning du har på bilden Maria, hoppas att fläcken går bort. Idag har vi strålande väder här i södra Sverige. Och jag är ledig och skall njuta av allt. Åt svart trumpetsvamp till frukost, aldrig ätit det innan.
  Kram

  Reply

 • Margareta Post author

  Vilket härligt kalas ni hade för Hanna. Åren går och barnen blir stora så ofattbart fort. Ni var så jättefina på bilderna. Gillade verkligen din klänning, du var så snygg i den. Hoppas fläcken går bort lätt.
  Önskar er en riktigt fin o trevlig helg.
  Kram Margareta

  Reply

 • Kristina F Post author

  Åh vad sånt är kul ! När man får till en fin överraskning på det sättet. Min dotter fyller 24 år idag, vi är ditbjudna på indisk mat.
  Är ff inte bra från min bihåleinflammation. :((
  Men det går åt rätt håll. Trevlig helg !
  Kramiz Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: