Las Vegas

Hejsan mina vänner!

Idag är det en sådan sorglig dag då man än en gång reflekterar på varför händer sådana här hemska skjutningar. Det är så sorgligt och alla sörjer i sina hjärtan just nu över de 58 människor som förlorade sina liv och vi hoppas att de 515 människor som blev skadade klarar sina skador och kan få åka hem till sina hem och få massor av hjälp och kärlek. Det här kommer att ta lång tid att komma över. Det kan hända vart som helst. Vi måste verkligen ta hand om varandra och uppskatta varenda dag i livet. 

Kram från mig och jag hoppas att ni alla har det bra. Jag läser och ser att ni alla är lite överallt i Europa 🙂 Wow Rose-Marie vad du har fixat i ditt kök och runt i ditt hem!! Hoppas resultatet blir bra. Svårt val med att välja köksskivor. 

Maria 

Comments 6
 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Ja det som hänt i Las Vegas är fruktansvärt :'( Alla skulle gå på konsert och ha en skojig och trevlig stund..Alla de oskyldiga människor som förlorat livet eller skadats. .Tänker på familjer och anhöriga ♥. .Nej i dessa tider får man vara rädd om sig och varandra. .Fy det borde inte finnas vapen och annat som kan användas för att skada andra..Tänk om all ondska kunde försvinna i världen. .Det gör så ont i hjärta 🙁
  Det är ok här..Ha en fin dag Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Anki Post author

  Godmorgon!
  Ja tänk vad en ensam deprimerad människa kan ställa till med. Ofattbart. Hoppas som sagt att dom skadade kan få komma hem till sina nära och kära utan några men.
  Ha en bra dag och ta hand om varandra!
  Kram Anki

  Reply

 • AnneM Post author

  Usch ja…alla skjutningar…allt våld… inom mig ekar frågan: VARFÖR? Ska det verkligen vara så svårt att leva i harmoni? Att visa vänlighet? För mig är det en gåta! All kärlek till er iaf!
  Ha det gott!
  Kram Anne M
  https://liteuppochner.blogspot.se/2017/10/kvalitetstid-och-kondomkungen.html?m=1

  Reply

 • Kristina F Post author

  Jag säger återigen, vart är mänskligheten på väg ? Så mycket ondska. Kan inte begripa att människors hjärnor är kapabla till sådana vidrigheter. :((((
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Det är så hemskt det dom har hänt ! Jag fattar inte varför man gör så här mot människor , det krossar mitt hjärta …..
  Nu är jag tillbaka efter ha föreläst om mig och min resa medicin sjukdom. Fantastiskt roligt och lärorikt.
  Du Maria är en stor inspiration.
  Ha det fint / kram Malin mallan❤️❤️❤️

  Reply

 • Margareta Post author

  Så fruktansvärt det som hänt. Vad är det för fel på människor som gör så mot oskyldiga de aldrig har träffat någon gång.
  Tänker på alla drabbade och deras familjer.
  Kram Margareta

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: