Chanel nagellack 


Hejsan och trevlig söndag! 

Tänkte att jag skulle visa er min lilla nagellackslåda. Ganska effektiv eftersom jag bara har nagellack som jag använder. Jag har allt du behöver för att göra en bra manikyr själv hemma. Jag är en jättestor favorit av Chanel och OPI. Jag tycker båda de lacken sitter jättebra på naglarna. 

Jag har precis köpt Chanels nyaste nyans som heter New Dawn. Svårt att förklara färgen men den går lite mot gammelrosa. Den svarta flaskan är en topcoat brillance 🙂


Emma kommer in och hälsar på i min garderob. 


Medans jag håller på att välja nagellack så fångar Emma,  Copper i denna solstråle. Copper är en riktig speciel hund. Älskar henne med hela mitt hjärta. 

Kul Kristina att allt gick bra på dopet. Vilken ära att få läsa en vers och sedan att den blev så uppskattad 🙂 Oftast kan det ju bli lite darrigt men du lyckades med en riktig inlevelse haha vad är ditt trick? Betoningen antar jag 🙂

Kram till er alla Maria 

Comments 7
 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Vilka fina nagellack. .Härliga färger. .Åhh den blåa tavlan i bakgrunden är magiskt. .superläcker..Lilla Copper ligger och njuter i solen..Så himla söt och gullig ♥ Idag har jag kollat del tre av SHF..imorgon kollar jag resten sen är jag ikapp tills på tisdag..Så d blir mkt SHF för mig..Lucky me ♥ Hoppas ni har en fin söndag ni med kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • RoseMarie Post author

  Hej Maria! Så underbart badrum du har. Jag trodde att du gick på manikyr ?! Det gör jag sedan många år tillbaka. Skulle bara gå på manikyr till en fest. Men blev efter det ”fast”. Så nu tillhör det min vardagslyx. Så kul att vi har börjat att få se fina Emma mer på bloggen. Svårt med färgnyanser, när man ska välja nytt vid en renovering. Men du är så duktig på det. Kommer att bli så snyggt. Vi håller på med renovering. Har flyttat en vägg, öppnat upp i köket och flyttat på köksön. Har ännu inte kunnat bestämma oss för köksbänkskivorna. Målat väggar. Glasat in våran uteplats. Längtar tills allt är klart. Ser att lilla sötnosen Copper ligger och myser i solens strålar. Kommet du till Sverige när eran nya parfym ska börjar säljas?? Jag börjar att bli förkyld nu, känner mig så het och matt. Inte roligt. Kram från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Anki Post author

  Godmorgon!
  Nu har det hunnit bli måndag och vi är inne i oktober. Det är mörkt sent på morgonen och tidigt på kvällen och värre ska det bli. Fram med ljusen och mys
  Snygga förger på lacken. Jag gillar också Opi, har bara det lacket i olika färger.
  Ser skönt ut att ligga där i solen
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Snygga nagellack du visar, skoj att variera. Hur går det med Emmas fot nu?
  Ohh lilla Copper solar sej ser jag, när jag ser henne tänker jag på min vovve när jag va liten som var en Beagle

  Ha en fin start på nya veckan
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Kristina F Post author

  Kortet på Copper är så fint ! Det borde ni ha en förstoring på.
  Använder också bara OPI:s lacker, kanske skulle prova Chanels då .
  Härligt att Emma ät med dig mer och mer och vill prova Montazami Brand kläderna. Klär henne fint.❤
  Det är betoningen det handlar om ja, helt rätt ! Älskar att läsa högt , aldrig varit rädd för att hålla föredrag eller så.
  Idag åkte jag med mamma till Borås.
  Jag fick köpt 3 nya gråa fluffiga mattor till vårt sovrum. Äntligen blir det återigen varmt om fötterna när man går ur sängen på morgonen.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Jeanette Melin Norrland Post author

  Hej Maria
  Vilken jättefin bild Emma har tagit på Copper!
  Och vad många nagellack du har. Jag som trodde att jag hade många. Men det behövs ju en del nyanser att välja bland. Här har hösten kommit på riktigt idag. Det är regn och storm och löven yr från träden. Hoppas ni har fint hos er.
  Kram Jeanette

  Reply

 • Margareta Post author

  Hej fina Maria
  Vilken otroligt fin bild på Cooper som du tagit. Nästan lite magiskt i den bilden. Förstår att hon har en särskild plats i ditt hjärta. Så otroligt fin o gullig som hon är.
  Jag gillar oxå OPI och Chanel nagellack. Just nu har jag Chanels röda nagellack.
  Fina Emma gillar dina kläder och kul att hon spanar in dem.
  Vi är i Berlin just nu, har varit ute på shopping tur idag. Köpte en så snygg svart cape med guldstrass o två tofsar på längst ned i en italiensk boutique.
  Kram från ett regnigt Berlin, Margareta

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: