Nu laddar vi upp inför imorgon!

Hallå!

Nu är det måndag och en dag kvar innan den galna fruträffen! Hur ska det gå tror ni?

Här kommer ett litet klipp, fler kommer senare!

Kram Maria

[su_youtube url=”https://youtu.be/Fdxs-R2XXIA” height=”1200″]KLICKA HÄR FÖR HÄLSNING!![/su_youtube]

 

Comments 15
 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Ja nu är det snart tisdag igen… Först ser jag på New York fruar och efter det SHF, härlig tisdag tycker jag
  Har din mam rest hem nu?
  När kommer er nya parfym?
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Anki Post author

  Hejsan!
  Ja, du har rätt, Gunilla kommer sent den här gången också. Det har jag sett i en förhandsvisning. Blev nåt knas med den som skulle komma och ta hand om hennes mamma.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

  • Anki Post author

   Godmorgon!
   Jag blir helt fascinerad av denna Gunilla. Hon påstår att hon är en som för sig med stil och klass. Ändå kan hon inte meddela att hon blir sen utan alla ska undra var hon är. Jag fick lära mig som barn att man kommer i tid. Kan man inte det av olika skäl så meddelar man det. Jag tycker hon är rent oförskämd mot er alla och framförallt Isabel som har ordnat med allt. Bort med det där fruntimret, hon bara förstör.
   Så, nu har jag klagat lite
   Ha en bra dag!
   Kram Anki

   Reply

 • RoseMarie Post author

  Hej Maria! Längtar till morgondagens SHF. Hoppas atr vi kommer att få se mycket av dig. Har din mamma rest hem nu ?? Tiden går alltid så fort när man har roligt. Idag har jag varit och tränat, gjorde ett hårt pass. Kändes så bra efteråt. Imorgon är dagen då jag och min man ska bestämma oss för vilken köksbänkskiva vi ska välja. Finns så mycket snyggt. Kram från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Haha underbart , det ser vi fram emot. Krama henne hårt det behöver hon. Kram till dig / Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Ja det ska bli skoj att se eran fruträff i morgon på tv, men vi kan nog ana hur den slutar…
  Idag har jag återigen luktat på White label, och nu bestämde jag mig för att klicka i den i taxfree-katalogen, det får bli en present till mig själv =)
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Nånting mer förutom missarna som jag längtar hem till så är det två delar av SHF ♥♥ Har inte haft möjlighet att se det här uppe vilket har gjort mig så ledsen 🙁 Men ska bli härligt att se d jag missat..Brukar ju aldrig missa annars :/ Hihi ja ge Gunilla en stor Kram, men inte ska du väl dra henne i håret hihi? Har mamma åkt nu? 🙁
  Ha en fortsatt fin dag Kra AnnaN ♥♥

  Reply

 • Jeanette Melin Norrland Post author

  Hej Maria
  Jo, jag har varit i Santa Monica. Senaste gången var när vi träffade dig. Det är så vackert där. Ni har det verkligen mysigt och jag längtar tillbaka när jag ser dina fina bilder 🙂 Och längtar gör jag också till i kväll, till Hollywoodfruar 🙂
  Kram Jeanette

  Reply

 • Kristina F Post author

  Det hör väl änna till att hon kommer sent…. ;)))
  Du är härlig du som ger henne en kram ändå !
  Ta det för vad det är :)))
  Jag har fått bihåleinflammation, fick antibiotika i morse av doktorn. Har haft det kanske tio ggr och är även opererad för det , vidgat benen inne i näsan men det hjälpte tydligen inte. Suck! Gör så ont.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Titti Hagardson Post author

  Äääntligen tisdag! Och nej är SHF redan slut för denna vecka… Vilken härlig retreat ni verkade besöka. Synd att alla inte uppskattade det….. Ser fram emot nästa tisdag med spänningMaria, du äger

  Reply

 • Ammi Uppsala Post author

  God afton!
  Spännande avsnitt men nu måste vi vänta tills nästa vecka för att se middagen. Retreaten verkade underbar! Namaste!

  Reply

 • Linda Post author

  Hej Maria
  Var kommer den fina mysdressen ifrån som du hade på retreaten? Den blå med rosa. Så supersnygg!

  Reply

 • Margareta Post author

  Fina Maria!
  Du är helt fantastisk, vilken känsla du har för att lugna situationen och där du är så är det alltid fin stämning. Måste säga att jag beundrar dig, du är en så fin människa.
  Så roligt att se kvällens avsnitt. Var ett jättefint ställe som ni var på. Såg så mysigt och avkopplande ut.
  Kram Margareta

  Reply

 • AnneM Post author

  Vad mysigt ni verkade ha i kvällens avsnitt av SHF! Du är alltid så lugn och fin.
  Kram Anne, https://liteuppochner.blogspot.se/2017/09/kaos-gladnedstamdgladnedstamd.html?m=1

  Reply

 • Ellie Maria Post author

  Hej Maria!
  Önskar du och din familj fick mer tid i programmet . Bläddrar mest förbi det andra 🙂 Gunilla börjar bli lite tröttsam, ibörjan var det kanske ”kul” att se lite bråk men nu börjar det bli så uttjatat att man funderar på att sluta se programmet. Beundrar dig som person, du är så fin och verkar ha ett så stort hjärta <3 Stor kram!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: