Kommentarer från Er :)

Tjenix, hej och god morgon!!

Hoppas ni vaknar till en strålande lördag. Sara och Hanna är ju just nu i Stockholm och har gjort ett sådant fint photoshoot för en bröllopstidning med vackra bröllops klänningar från Lars Wallin. Wow! Har några av er kanske stött på dom på stan? 

Vill bara säga att Ammi good luck om du ska titta på filmen Det. Emma har sett den och tyckte den var bra fast lite skrämmande. Du är modig!! Anki gott med rabarberkräm och jag håller med dej också att det är gott med en kall öl till en räkmacka. Gott Malin som tänker halsa ner ostron. Mums det är så gott. Vilka tillbehör föredrar du till dina ostron? Karin M jag såg på ditt insta att ni var och blåste glas. Festligt 🙂 

Kristina superkul inspiration med att göra en liten receptpärm. Jag ska härma dig och göra samma sak till mina barn. Lillemor ha det så kul på After Dark showen. Den sista de gör eller hur? Ohhh sorgligt!! Anna dalkulla nu är du hemma i Dalarna där du trivs som fisken i vattnet. Jättesöt kusindotter Wilma. Anne jag kan förstå att du tappade hakan över mina ”snacks” inköp haha. Nicho ville inte ens ha något av det. Ugh men jag lämnade det kvar och tänkte att ibland behövs en liten treatstund när läxorna tar musten ur dig. Jag tror att Nicho berättade att inom 2 dagar var allt uppätet. Alla studenterna hade invaderat Nichos rum och tagit en treat. Nicho äter nyttig mat och är uppfödd på supergormet hemlagad mat så han har god kunskap om mat i grunden. 


Haha på tal om godsaker så har vi hittat mammas nya glass favorit. Häagen-Dazs Carmel Cone!! Jättegod glass och jag vet inte om ni har den i Sverige? Vi tänker sitta ute medans det är varmt och skönt. 

Nu har jag lagat mat till mamma och hon älskar min matlagning. Mamma sitter brevid mig och skriker ”jaaaa den är nummer ett” I allafall så har jag lärt henne ett och annat nytt trick. Hon blev väldigt sotis på min fina saltträskål som jag har haft i 18 år och den finns fortfarande till försäljning på William Sonoma så idag slog vi till och köpte en till henne. Min har ju blivit lite brun av årens gång. 

Kram till er alla och vi höres snart. 

Comments 11
 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Ni har det mysigt du o din mam, jag tror Häagen glassen finns här men jag har aldrig köpt den. Näe jag har inte sett Sara o Hanna, skoj för dem att de är här och Lars Wallin designar så vackra kläder
  Ha en fin helg
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Anki Post author

  Godmorgon!
  Åtta grader varmt, nu är hösten på väg. Hoppas på fina dagar framöver. Idag är det kompakt molnigt.
  Va roligt att få göra photoshot med Lars Wallins klänningar. Han har haft en utställning som har vandrat i Sverige och den såg jag både här i Stockholm och i Helsingborg. Underbara kreationer.
  Hägen-Dazs har vi men jag vet inte om just den smaken finns. Låter gott.
  Idag ska jag åka till ett par kompisar i Dalarna och hälsa på. Ska bli kul. Man ses ju inte så ofta när det blir lite avstånd.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Ni har det så himla mysigt tillsammans, jättekul !!
  Jag har sett på Sara och Hannas Instagram ,vilka klänningar , wow . Dem är så vackra i dessa 🙂 Bär upp dem så vackert.
  Lars Wallin är ensam duktig designer.
  Ha det fint Maria och hälsa Anita. Coolt saltkar.
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Lena M Post author

  Halloj!
  Sådana söta saltkar, fina att ha framme. Och du är jättesnygg i din uppsatta frisyr och coola hippiestil. Jag hoppas att du får en skön helg, här blir det pyssel och ommöblering och en massa annat. Får börja ta in alla krukor med sommarblommor som börjar vissna. Sorgligt men hösten kan också vara härlig. Kramis

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Jag har sett Hanna och Saras bilder på insta, wow vilka bilder, de ser ut som prinsessor ❤️
  Mysigt att skämma bort mamma med god mat, skoj att saltburken fortfarande går att köpa.
  Apropå salt, har du hunnit prova örtsaltet du fick av mig?
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • RoseMarie Post author

  Hej Maria! Så fin saltträskål du har. Snyggt att ha framme. Roligt att det fanns kvar att handla till mamma. Kul att du kan skämma bort mamma med din goda mat och lite presenter. Jag har sett dom vackra fotona där Sara och Hanna har Lars Wallins underbart vackra Bröllopsklänningar. Lars är inte bara så duktig på det han skapar utan även mycket trevlig att prata med. Jag träffade honom under hans utställning och modevisning i Norrköping. Har du köpt en ny utegrupp, den med turkosa dynor eller är det bara dynorna som är nya ?? Gruppen är så snygg. Här har vi shoppat i två dagar. Lite nytt till hösten och lite fina inredningsdetaljer. Ska bli så kul att inreda, efter vi blivit klara med ombyggnaden. Ser fram mot när det blir klart. Ska bli så kul. Här har sol idag, underbart väder. Kramar till dig och mamma från eran vän Rose-Marie.

  Reply

 • Kristina F Post author

  Min favorit är salted caramel, vet ej om din mammas favorit finns här.
  Alltså det är underbara bilder på Sara och Hanna. Lars Wallin är ju en sann kreatör utan dess like. Så kul att se deras samarbete. Idag har P satt upp staketkäppar inför en gjutning till vårt nya staket. Längtar så tills det blir klart. Så hundarna kan få springa fritt.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Kristin Post author

  Hej Maria
  Så mysigt att du har besök av din mamma, saknar min jättemycket. Njut av glassen, jag ääälskar glass, Norsk mjukglass/Soft-is är best tycker jag, Norskfödd som jag är.
  Önskar er en riktig trevlig helg.
  Roligt at följa dig, gillar alla fina bilder som du delar med dig.
  Kram kristin

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Tack för din kommentar 🙂 Ja nu är jag i Älvdalen hos mamma..Så mys att träffa alla..Ja Wilma är en sötis, så glad att hon kommit till oss ♥ Nu har jag precis kommit in efter en lång prommis med Grim..Jag sitter och äter en morot och Grim sitter och tigger..Han älskar också morotisar hihi festligt 🙂 Kul att Sara och Hanna är i Stholm..Hoppas de har skoj..Har sett deras vackra foton på Insta..Mysigt att sitta och äta glass med mam..Glassen finns här..Vet inte vilka smaker..De ska även börja göra vegansk glass så då kommer jag att smama den..Vilken tur att salt skålen finns kvar så mam kunde få en också..Ni får ha en fortsatt fin dag stor Kraam till er kramiz AnnaN ♥♥

  Reply

 • Margareta Post author

  Hej!
  Tror att vi har den glassen här men jag har aldrig köpt den, vad jag vet. Ser supersmarrig ut. Waow vilka fina saltburkar du har.
  Hoppas du fått ordning i huset igen efter vattenläckan.
  Kram Margareta

  Reply

 • Ammi Uppsala Post author

  Hej alla!
  Tack Maria för kommentaren! Filmen Det var bra, men kanske inte så läskig som jag hade önskat. Hoppade dock till några gånger 🙂
  Fint saltkar!
  Ha en bra dag!
  Hälsningar Ammi

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: