En vinkyl kommer farandes

Halloj allesammans!
Här står jag glatt med Anna och ska öppna min nya vinkyl till garderoben. Min andra gick tyvärr sönder och gick inte att laga. Jag valde en lite mindre men med plats för större flaskor denna gång! Såklart ska den fyllas med Maria Montazami Spumante och Chardonnay! Jag längtar verkligen till när mamma är här en hel månad för då ska jag skåla med henne i garderoben:)

Det är även väldigt kul att se Anna nuförtiden! Hon har börjat jobba halvtid för mig så vi ses 2 1/2 dag i veckan. De andra dagarna hjälper hon sin man Clinton på hans kontor med marknadsföring. Vi kör effektivt våra dagar och har massor att prata om när vi ses!

Jag visar er hur det blir med vinkylen sen!
Stor kram från Maria

Comments 8
 • Kristina F Post author

  Åhh så trevligt ! Skulle vilja ha en mindre variant när vi är ute med husvagnen.
  Grattis till Anna som nu utökar sig på arbetsmarknaden men minus för dig att tappa henne ett par dagar i veckan. Vi har en nymålad köksvägg, grå och fin. Äntligen säger jag bara, väntat så länge på att få detta gjort.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Vad skoj med paket, även om man vet vad de innehåller. Förstår att du o Anna har mycket då att prata om och fixa med planering mm
  Vad spännande för Anna med nytt arbete

  Idag har jag haft en mysig o skön dag ansiktsbehandling o massage o kollat i affärer, men så mycket höst / vinter kläder…Jag vill ha sommaren kvaaar..hihi
  Kramisar Nettan

  Reply

  • Annie Post author

   Känner också som dig! Försöker hålla kvar i sommarkänslorna så länge det bara går! Vintern är tillräckligt lång ändå 🙂

   Reply

 • Anki Post author

  Hejsan!
  Härligt med ny vinkyl
  Kul för Anna med nya jobbet
  Nu har jag jobbat två dagar efter semestern, man börjar så sakteliga komma in i rutinerna igen
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Malin Th Post author

  Hej Maria
  Åh vad kul med ny vinkyl! Jag har också en i min walk in closet inspirerad av dig.
  Roligt för Anna att jobba med sin man men tråkigt att ni ses mindre. Ikväll blev det hahtayoga, härligt.
  Kram Malin Th

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria ‘
  Och Anna såklart !!
  Förstår att det ska bli roligt att Anita kommer i en hel månad, åh vad ni ska babbla och skåla i garderoben.
  Ha det fint ! Kran Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Hihi tyckte d stod vinyl 🙂 Aha trevligt med en ny vinkyl..Roligt att skåla med mam i garderoben..Kul för er båda att hon kommer och hälsar på..Skoj för Anna att få jobba med sin man också..Ni har nog massor att prata om när ni ses..Jag har haft problem att komma in på bloggen..Funkade inte på hela dahen igår :/ Ha en fin dag Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Vad skönt att problemet med bloggen löste sig.
  Nice med nya vinkyl, alltid lika skoj med paket. Jag hämtade ut två stycken idag, blev så nöjd med innehållen, det var bl.a en ny jacka till mig =)
  Roligt för Anna med nya jobbet, men jag kan tänka mig det blir lite tomt att inte ses varje dag längre.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *