Neeej semestern är slut!!!

Hej finaste bloggvänner! 

Idag blev det en båtdag med tillhörande båtproblem!! Jag fattar det inte, ni var ju själva med när vi köpte en sprillans ny båt. Motorn har gått sönder 4 gånger och vi har blivit räddade utav en båtbogsering 2 gånger. 

Vad kan bli värre än det! Jo att jag hade denna gröna skalbagge i mitt hår i ca 10 min utan att märka det. När jag märkte det så skrek jag av rädsla men det värsta var att Kamran skrek ännu högre. Det är en ofarlig bagge men den surrar högt och är väldigt lågflygande. 

 

Kamrans dotter Leila och hennes man George och deras 4 barn kom idag för att åka lite båt. Det blev inte så långvarigt ute på havet men vi hade kul i allafall. Lotta och Jesse var också med. 

När jag läst era kommentarer så förstår jag att semestern lider mot sitt slut. Hjälp!!! Var inte oroliga det kommer att komma så mycket annat kul till hösten. Bl.a. SHF 🙂

Kram Maria 

Comments 8
 • Anki Post author

  Godmorgon!
  Ja nu sitter jag här vid frukostbordet och förbereder mig för första arbetsdagen efter semestern. Det är med blandade känslor jag börjar jobba igen. Det är skönt att vara ledig men det är också skönt att komma in i dom vardagliga rutinerna igen.
  Det var en vacker skalbagge. Vi har nåt liknande här i Sverige som flyger lågt och låter väldigt högt.
  Tråkigt med motorn, det är inte kul när man inte kan lita på att sakerna fungerar.
  Ha en bra start på veckan!
  Kram Anki

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Neeej vilken otur med båten !! Förlåt men kan inte sluta att le när jag tänker på att du skriker av fasa och sedan Kamran över skalbaggen. Vilken syn❤️
  Ja nu är det ”slut ” men som du sa att det kommer så mycket roligt i höst och man får njuta av dessa dagar som är kvar.
  Stor kram och snart ses vi ! Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Oj vad jobbigt och inget skoj när motorn går sönder. Tur att ni blivit bogserade in till land. Jag har semester än, de är så skönt.
  Ha en fin start på nya veckan
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Britt Post author

  Hej Maria!
  Huuuu för smådjur i håret, jag ryser…
  Tradigt med båten.. men hoppas att det ordnar sig.
  Jag har semester denna vecka också.
  Maken är inne på jobbet idag o imorgon.
  Vi måste bli klara med renoveringen till torsdag för då fyller Johanna år 🙂
  Copper är för söt 😀 såg hennes bravader i förra inlägget.
  Ha det så gott!
  kram Britt 🙂

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Hihi, jag kan inte annat än att frissa lite. Så härligt och beskrivande de skriver. Jag kan riktigt se och höra er framför mig =)
  Men fy fasen att ha en sån i håret, jag hade låtit lika dant.
  Har ni ingen sorts garanti på motorn? Tänker som när man köper en ny bil så har man ju typ nybilsgaranti, borde ju vara lika på en båt.
  Idag skiner solen här, det blir nog lite bad här för oss.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Malin Th Post author

  Hej Maria
  Vilken otur ni har med motorn. Extra trist när nya saker krånglar. Fy för skalbaggar i håret! Hen tyckte nog det var ett snyggt hår att landa i
  Ikväll börjar yogaklassen för terminen, ska bli härligt!
  Imorgon ska jag och min son till Karlstad och skriva kontrakt på hans studentlägenhet, känns lite sorgligt men är glad för hans skull.
  Till helgen blir det västkusten och vi sticker hem tidigt tisdag morgon så jag hinner till träffen, ska bli så kul att träffa dig och Anita och alla bloggisar.
  Ha en fin tisdag.
  Kram Malin Th

  Reply

 • Kristina F Post author

  Blir så hjärtans glad av din kommentar om att det blir trevliga saker till hösten, bla SHF.
  Men vilken skalbagge! Är dock inte rädd för de men visst såg den läskig ut så jag förstår att ni båda skrek högt. Det hade jag gjort om en snigel eller mask hade satt sig på mig.
  Vi hade otur att tappa motorn en gång mitt ute på sjön. Fästerna där den satt gick av, också på en ny båt. Makalös otur ni haft, låter som att ett motorbyte vore på sin plats.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Åh nej så tråkigt med båtmotorn 🙁 Hihi jag kan se dig och Kamran sittandes lungt i båten, för att sen bli hysteriska..Tycker att skalbaggar och andra kryp av vackra, men samtidigt lite obehagliga och vill inte ha dem nära..Hoppas att det löser sig med båten..Ja en tröst med höst är SHF 😉 Fast jag älskar ju hösten ifs ♥ Ha en fin dag Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: