Emma opereras :/

Hej och god morgon! 

Det jag älskar mest med att vara mamma det är att alla mina barn har olika personligheter. De har alla ett hjärta av det finaste guld. Ni kanske inte riktigt har fått en chans att lärt känna Emma in på djupet. 

Jag har sagt så många gånger att Emma är väldigt lik mig hur jag var när jag var ung. Lite blyg och tyst runt de vuxna men när man var runt kompisar ja då var det en helt annan historia haha. 

I allafall idag nu på morgonen så kommer  Emma att gå igenom sin första (höger) fot operation. Sjuksköterskorna har precis rullat in henne i operationsrummet. Jag sitter här i väntrummet och är nervös. Hon blev sövd och det kan ju alltid vara en risk. När Emma föddes så var hennes andra tå (tån brevid stortån) på båda fötterna böjd på toppen. Det heter hammartå. Idag opererar doktorn på den högra foten och om någon månad eller två blir det den vänstra. Hon kan inte köra på 2-3 veckor och det innebär att vi kommer att spendera mycket tid tillsammans. Jag är väldigt glad för det. 

Så nu mina vänner blir det mycket Emma i min blogg haha. Emma gillar ju inte att ta foton. Hon känner sig awkward och då blir det ofta något konstigt leende. Nu minsann ska vi träna på att bara vara oss själva och bara le när det känns rätt. 

Nu kan vi även organisera hennes rum och kanske slå till i garderoben också. Sortera ut det gamla och in med det nya ( ja något nytt överraskar jag med) funderar på att kanske köra till gallerian och gå in på Victoria Secret och köpa lite nya myskläder nu när hon kommer att vara hemma. 

Jag låter er veta när hon är klar. Hon kommer att hoppa på kryckor. 

Kram Maria 

Comments 7
 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Javisst är det en risk med att bli sövd, det kommer gå bra. Men jag förstår din känsla av oro och att sitta o vänta. Jag tänker på er. Härligt att Emma kommer synas mer på bloggen, hon är så välkommen. Ni två kommer ha det riktigt mysigt att fixa kläder och rummet tillsammans
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Gunbritt Post author

  Hej Maria!
  Hoppas det går bra för Emma. Att sövas är ju alltid en risk men eftersom hon är ung tror jag inte det ska vara något problem.
  Sänder en styrkekram till henne och till dig också för jag förstår att du är orolig. Det är ju en mammas lott. 🙂
  Kram.

  Reply

 • Maria Post author

  Va roligt att Emma kommer synas mer! Lite frågor till Emma 🙂
  Vad gör Emma nu? Jobbar?
  Ska hon läsa vidare på nått college?
  Va de veterinär hon ville läsa till? För hon hoppade av college i Arizona?

  Kram kram!

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Hoppas allt gick bra med Emmas operation, skoj att vi får lära känna Emma lite mer.
  Mysigt att ni får lite ensamtid tillsammans ❤️
  Kommer Emma läsa vidare till vetrinär eller vill hon fortsätta jobba?
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Anki Post author

  Hej!
  Visst är man orolig när ens barn ska opereras och bli sövd. Det är alltid en risk med att bli sövd. Det kommer med all säkerhet att gå bra. Framförallt kommer Emma bli av med besvären från tån.
  Det andra positiva är att ni får tillbringa tid tillsammans
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Fint foto på er..Tycker Emma är så himla fin ♡ Tycker d är skoj att hon kommer att vara med på bloggen mera..Förstår att det känns nervöst, men det kommer gå bra ♡ Så mysigt ni kommer att ha det, mamma och dottertid..Så glad hon kommer att bli för nya mjukis kläder..Mina tankar går till er ♥ Bamse kramar AnnaN ♥♥

  Reply

 • Kristina F Post author

  Härligt för dig att få rå om henne mer även om det är under andra omständigheter. Önskar henne all lycka under operationen. Är ju inte så ofta vi ser bilder av Emma , men kanske nu då att vi får lite mer glimtar av denna skönhet !
  Kramiz Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: