Nödens hjälp :)

Hej mina vänner!

Superglad att ni kommer till bloggträffen. Tack för det. Bra Kristina med billig biljett och det verkar som om du också kommer Anna Dalkulla 🙂 Jag får vänta tills tisdag när Anna kommer tillbaka så kan hon förmedla vilka utav er som kommer. Ni är alla hjärtligt välkomna. 

Idag hade jag en träff med dessa fyra tjejer som är här för att konfirmeras och deras präst Pernilla. De hade massor med frågor och det vara mest om SHF haha. Gulligt! 

Träffade även en familj på 4 som tänker resa runt i Kalifornien i 3 härliga veckor. De gav mig en stor härlig påse med geléhallon från Cloetta och lite sommarläsning i tidningen Femina 🙂 Tack det var mycket omtänksamt och oväntat. 


Ja vad är det här tänker ni? Idag hjälpte jag Kamran att homestyla ett hus som han har till salu. Ha sa att han behöver en liten grupp med stolar, bord och väldigt gärna en parasoll som han kan sätta ute i trädgården som har en fin pool. Kamran frågade om det var ok att ta några av våra möbler. Jag sa ett skarpt nej eftersom det kan ta upp till en månad innan jag skulle få tillbaka dom. 

I allafall så gick jag in på mataffären som ligger precis vid huset som är till salu för att köpa ett äpple och en smörgås. Ahhhhh vad ser jag!!! REA halva priset allt ingår ett bord med fyra stolar som har kuddar och ett parasoll för ett relativt billigt pris $224.99. Mitt i mataffären :/ helt otroligt. 

Jag ringde Kamran och skickade denna bild och han blev så glad. Han köpte det och imorgon blir det öppet hus. Jag ska be honom ta ett kort så får ni se hur det blev. 

Moralen av denna lilla historia är att vad skulle män göra utan oss kreativa kvinnor som alltid har en lösning till det mesta. Heja oss! 

Imorgon blir det photoshoot hos min vän Heather från bokklubben. Hennes hus är ca 23.000 square feet (ni får räkna om på skoj hur mycket det är i kvadrat meter) Vi ska ta kort för vår nya parfym. Ska bli jättekul!! 

Tack alla ni som delade med er era brösthistorier. Ja vi har alla blivit skrämda någon gång (ja vi som har åldern inne). Hemsk känsla men är glad att forskning och behandling går åt rätt håll. 

Kram och vakna upp till en fabulous lördag. Maria

Comments 9
 • Anki Post author

  Godmorgon!
  Vilken flax, rea på utemöbler precis när man behöver det
  Ja vad skulle alla män göra utan oss. Och vad skulle vi göra utan alla män? Vi behöver varandra
  Ska bli spännande med den nya parfymen. Den pratade personalen om på Åhle’ns City när ni lanserade White Label.
  Nu ör det lördag och en vecka kvar på semestern. Det kommer tydligen en värme över Europa som är döpt till Lucifer och det ska bli 46 grader Celsius. Jag vet inte om den kommer ända hit, det visar sig. Man får väl gå och lägga sig i sjön för där är det bara 16-17 grader, burr.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Vad skoj att du har haft lite träffar och du har fått godsaker oxå.
  Vilken tur att du fann möbler till Kamran, ibland finns extra turen bakom dörren hihi
  Hoppas det blev fint i huset, ser framemot en bild

  Lycka till med fotograferingen till nya parfymen

  Kramisar Nettan

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Men oj vilken tur att springa på ett sånt fynd när man som bäst behövde det.
  Är det samma hus som ni hade photoshoot i förut?
  Här ÖSER regnet ner, så tacksam att vi fick sol och varmt i torsdags. Har inte kunnat bada många gånger alls i sommar, det är så tråkigt. Behöver sol och värme för att orka med hösten och vintern.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Härligt med lite besök och fynd på vägen ,riktigt roligt.
  Här i Dalarna regnar det men vi ska försöka hitta hjortron idag och hoppas att vi har turen med oss.
  Ha det fint i solen / kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

  • Jennifer Haglund Post author

   Hej Maria! Varifrån kommer ditt fina halsband i guld med den vita kristallen? och armbanden? 🙂 Så otroligt fina! Kram!

   Reply

 • Lousie Post author

  Jag är bara 25 år men har tvingats på flera mammografier, ultraljud och undersökningar på grund av knölar i brösten. Nästan så man blir mer nervös när man är så ung skulle jag gissa på 🙂 Men varje gång har jag haft tur och det har varit ofarligt. Och på tal om annat: vilken tur med utemöblerna!! Ibland får man bara tacka sin lucky star (eller finurliga fru 😉 ). Kram

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Så mysigt med bloggträffar där och snart blir det ju här också 😉 Ja Ill be there, ska bli så himlans skoj ♥
  Kul att inreda..Vilken tur att du hittade bord och stolar 🙂 Hihi ja kvinnor är ju bara bäst..Lycka till med parfym fotning..Igår var det pride paraden i stan, den är ju så fin men kunde tyvärr inte åka in :/ Men kollade några klipp på datan istället 🙂
  Ha en fin dag Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Elisabeth Post author

  Läser din kommentar ” Hemsk känsla men är glad att forskning och behandling går åt rätt håll…” – tror du verkligen på det du skriver? Massa biljarder som de hade fått och fortsätter lura människor. Vet du hur och när cancer uppstår? Och att man KAN INTE behandla det? Det är kost, kost och immunförsvar som behövs för att bekämpa cancer.. När ska folk fatta det??? Cellgifter och strålning dödar fler än cancer. Och fler blir sjuka varje och fler dör varje år så sluta Maria – utveckling går åt helt fel hål eller rättare sagt den har aldrig lämnat platsen. Det är bara Big Pharma som blir rikare men ingen människa blir friskare för det. Jag har strupcancer … enligt provsvar från svensk läkare. Operation, cellgifter och sedan strålning sa min läkare . NEJ, sa ja. Aldrig. Åkte till en annan läkare i ett annat land. Tog prover, fick laddning med receptbelagda tillskott av vitaminer och mineraler. Justerade redan ändrat kost … 4 veckor sedan kunde jag svälja utan smärtor, mina värden förbättrades väldigt mycket, problem med magen försvann. Jag har en bit att gå men jag går på rätt håll utan kemiska skit som dödar kroppen men inte cancern. Tänk på att det folk dör av är sviterna av behandlingar , kroppen orkar helt enkelt inte. Men jag förstår att många istället för att breda ut kunskapen låter sig skrämmas. Öppna era ögon människor. Cancer är ingen dödsdom men behandlingar är det!

  Reply

 • Kristina F Post author

  Lycka är när man kan fynda på rea och man dessutom blir nöjd.
  Skulle älska att fotostyla hus !
  Kramiz Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: