Måndag :/

Jättekul att se idag att vår Montazami White Label Eau de Parfum nu finns att inhandla på taxfree. Jippi det är så coolt tycker vi. Vi arbetar nu på vår evening scent som vi kommer att kalla Black Label. Exciting!


Mina barn är så olika vilket jag inte har något emot. Tex idag bad jag Emma att åka till matbutiken eftersom jag hade helt glömt att köpa tomater. Hon sticker och sedan kommer hon hem med tomater och hennes favorit flingpaket. Det som förvånade mig var att hon lade växeln och kvitto brevid. Va tänkte jag hade detta varit Nicho så hade jag inte sett röken av någon växel och jag hade säkert fått ett antal färre tomater också haha. Tänkte bara dela med mig 🙂 


Gjorde supergoda safffran kycklingkabobs på grillen idag. Serveras med grillade tomater och yogurt dip ( gurka, green onion och mint ) Ja lite grekiskt/persiskt feel. 


Satt kycklingspettet i halsen när jag kollade min email och fick detta kort av Johan. Jag ser ju tyvärr att jag inte riktigt visste så mycket om makeup (alldeles för mörk brunkräm med det otroligt ljusa läppstift) men jag tror att jag har lärt mig lite på vägen och jag känner mig ganska ok i dagens läge. Mitt motto är att acceptera alla dina vägar du tagit genom livet. Inte alltid perfekt men ju mer erfarenhet ju bättre resultat och självkänsla. Fasiken att Johan alltid är så otroligt stilig. Orättvist eller hur? 

Kram till er alla Maria

Approved by Montazami Brand.   

Comments 7
 • Anki Post author

  Godmorgon!
  Ja att ens barn blir olika är lika roligt som man tycker det är konstigt. Dom är från samma föräldrar, får samma fostran men kan bli så totalt olika i alla fall.
  Visst lär man sig mycket genom livet. Jag tycker man lär sig nåt varje dag. Något som jag har lärt mig är att man kan och klarar av mer än man tror.
  Nu har vi två veckor kvar på vår semester och det verkar bli fint väder hela tiden. Hurra!!
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Ja ibland blir man så ”förvånad”över sina barn. Man er likheter och olikheterna i dem i samma situation. Oj vad maten ser god ut och grattis till att eran parfym finns nu på Arlanda , jättekul!!! Den luktar så fantastiskt gott. Ser fram emot den nya nu. Yeeeh !!
  Kram / Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Kristina F Post author

  Ens barn är lika men ändå olika. I det fallet hade båda mina gjort som din dotter men minns när jag var ung att jag dessvärre behöll allt.
  Man lär sig så länge man lever och visst har man haft perioder med makeup som inte alltid varit så snyggt. Men visst är det så att ju mindre så ser det naturligare ut.
  God grillning ! Älskar kyckling men inte gjort ett enda spett den här sommaren .
  Mot Gotland idag ! Ska bli så roligt att se detta ställe som alla pratar om. Vi har aldrig varit där innan.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Anna Post author

  Kul att läsa din blogg. 🙂
  En vacker dag skulle jag själv vilja åka till Hollywood eller dylikt.

  Reply

 • Aurora Post author

  Hej Maria,

  vad fint att din parfym finns att köpa på flyget ! ❤️

  mvh Aurora (Finland)

  Reply

 • Malin T Post author

  Hej Maria! Maten såg himla god ut. Måste prova nästa gång vi grillar.
  Jag tyckte väl att bilden på dig och Johan hade några år på nacken. Men fin är du ändå, Maria! Jag har också gjort en del sminkmissar i mina år, men det är bara kul att titta på gamla bilder.
  Må så gott! Kram från mig

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Skoj att parfymen finns i taxfree nu 🙂 Hihi jag har nog alltid gjort som Emma och lämnat kvitto och växel..Har ju inga barn, men vet att som syskon är man ju ganska olika när det gäller vissa saker..Du är alltid fin Maria 🙂 Men smink kan vara lite knepigt. .Men man lär ju sig hela tiden 🙂 Kul med ny parfym !! ♥ Ha en fin dag Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: